Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

OUTFIT

Vaikka tän postauksen aihe ei ollenkaan ole synkistellä tai mitään sinne suuntaan, haluan kuitenkin kiittää kaikkia teitä lukijoita joilta sain aivan valtavasti hyvää fiilistä jatkaa eteenpäin ja pärjätä taas elämässä. 

1DSC_0528
Aiheena sen sijaan on asu parin kuukauden takaa jonka olin ihan täysin koneen syövereihin unohtanut. Näin sairaslomalla hirveän pääkivun ja mahataudin ansioista on aikaa mitä eriskummallisiin asioihin, kuten kuvien järjestelemiseen. Kirjoitan tätä postausta tosiaan Seinäjoelta J:n luota. Matkasin tänne maanantaina kun lääkäri totesi ettei musta ole nyt muutamaan päivään töihin ja jos olo ei helpota jatketaan tutkintoja. Luultavasti mullakin nyt sitten on se kaikkien manaama migreeni. Ja kyllä, myös minä manaan tämän. Ei kiva, ei sitten yhtään kiva.
Tuleepa taas haikeus katsella näitä kuvia ja vielä suhteellisen hyviä kelejä. Nyt kun ulkona vaan sataa ja sataa ja pimeää on aamusta iltaan ja illasta aamuun niin ei ihan hirveästi oo fiilistä eikä aikaa asuja kuvailla. Olikin siis aika positiivinen yllätys löytää nämä kuvat. 

1DSC_0550 1DSC_0606 1DSC_0502 1DSC_0585 1DSC_0511-sideAsussa yhdistyy useampi uutuus josta samalla on tullut lemppareita. Kesäiseltä Helsingin reisulta nappasin Zarasta mukaan nuo aivan ihanat housut. Vastaavia olin jo jonkinaikaa etsinyt, kunnes vihdoin tärppäsi. Lisäksi loppukesästä VeroModan paketista paljastui pitkään etsinnässä ollut takki vesiputouskauluksella. Molemmat ovat olleet enne kylmempiä ilmoja kovassa käytössä, ja pöksyt toki edelleenkin. 
Sekä valkoiset luottoconssit oli vihdoin aika päivittää uusiin puhtaisiin versioihin. Pyhitin edelliset viimeiselle matkalleen Väriestejuoksuun. Ja noh, ei niitä oikein enään valkoisiksi uskoisi sitäkään vähää mitä ennen. 

1DSC_0497 1DSC_0577 1DSC_0519trousers Zara | shoes Converse | shirt Vila
bag Louis Vuitton jacket VeroModa | watch Michael Kors

17 kommenttia

  1. Sä laitat poskipunan kyllä aivan päin helvettiä :D Blendaatko sitä ollenkaan? Ja se on sulla vieläpä ihan väärässä kohdassa. Oikeen korstamassa tota sun "pupumaisuutta". En tie miks, mut joka kerta ku katon sun kuvia niin mulla tulee vaan joku jänöjussi mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootkohan sä nyt idiootti vai idiootti? Sä vaan päivästä toiseen jaksat näitä sun jänöjussi- juttujas. Yritätkö sä loukata mua? Valitettavasti nyt kyllä joudun tuottamaan sulle pettymyksen. Sä vaan saat mut säälimään entistä pahemmin sun kaltaisia ihmisiä ja tuntemaan erittäin suurta myötähäpeää. Sulla ei todellakaan ole vara verrata mua eikä ketään muutakaan mihinkään eläimeen tai mihinkään muuhunkaan ollessasi itse noin selkärangaton.
      Huvittavinta tässä on kuitenkin tuo kun luulet osuvas jotenkin arkaan kohtaan arvostelemalla mun meikkaustaitoja, täytyy meinaan tuottaa sulle aika raju pettymys kun mulla ei satu olemaan näissäkään kuvissa ollenkaan meikkiä. Kannattais joskus lueskella tekstejäkin kun täällä mun blogissa näin hyvin viihdyt, sekä opetella erottamaan meikitön meikatusta varsinkin jos meinaa aiheesta yrittää saada aikaiseksi jotain vittuilun kaltaista räpeltämistä.

      Poista
    2. Mun mielestä on niin monta poskipunan blendaustapoja ku on poskipunan käyttäjiäkin. Meikillä useimmiten pyritään miellyttämään omaa silmää, joten sen ei pitäisi kenenkään persettä kutittaa. (:

      Ja tässä kun tämän sepustuksen jälkeen luin että sulla ei ole meikkiä niin ällistyin. Wau.
      Jatka ihmeessä samaan malliin :D

      Poista
    3. Hahahha ai juma naurahdin tolle jänöjussille. :--Dd Siis olipas kyllä kaikin puolin tökerö kommentti anonyymiltä, mutta naurahdin silti. Henna, ihan kiva, että julkaset myös tällasia kommentteja meidän muiden huviksi! :D Ja näytät kyllä nätiltä näissä(kin) kuvissa.

      Poista
    4. Mira: Kiitos paljon kommentistasi! :) Ja oot niin oikeassa, jokainen saa meikkailla just niinkuin haluaa tai olla meikkaamatta! :)

      Anonyymi: Tää ensimmäinen neganyymi on viljellyt tota sen pupumielikuvaa täällä jo varmaan ainakin vuoden päivät :D Aikaisemmin ei jaksanut kiinnostaa mutta nyt oli kyllä pakko vastata ja julkaista se tänne ja vähän kuitata takaisin, menee tosiaan kyllä aika mauttomuuksiin jo hänellä tuo homma :D Kiitos vielä paljon kehuista! :)

      Poista
  2. Aika pro olisitkin jos oisit poskipunaa tohon kohtaan ite laittanu :'DDDD

    VastaaPoista
  3. Taisin vähän ihastua tohon takkiin :3 harmi, että kohta on jo niin kylmä... ehkä mä keväällä harkitsen uudestaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keväällä mäkin kaivan tuon takin taas esiin! Toivottavasti sinäkin löydät omasi! :)

      Poista
  4. Todella kaunis asukokonaisuus! Oot hurjan söpö :) <3

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana asu! Ja tsemppiä vielä sinne päin!<3
    Iina

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana ja kaunis kokonaisuus! Olet niin upea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla Ellanoora että tykkäät! :) Kiitos <3

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥