Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

New Golden iPhone 6S ♥

Monta kertoja olen täälläkin manannut ja valittanut tuota mun iPhone 4S:sän toimimattomuutta ja kaikkea muuta kenkkuilua. Tykkäsin siitä puhelimesta kuitenkin muuten todella paljon, enkä olisi halunnut siitä luopua. Tarkoitus oli käyttää sitä niin kauan kuin se vain vähänkin kestää. Mutta niinhän siinä kävi että hermoromahduksen partaalla oli pakko todeta että luurin vaihto se on nyt ajankohtainen, tai pikemminkin pakollinen. 
Mä olin ollut mun 4S:sään enemmän kuin tyytyväinen. Se ei ollut koskaan huollossa eikä se  koskaan temppuillut (lukuunottamatta nyt loppuajasta kahta välikuolemaa) eli se palveli mua kaiken kaikkiaan todella uskollisesti ja luotettavasti. Kuitenkin ikähän se sitäkin rupesi lopulta painamaan. Ja oonhan mä jo pitkään pohtinut uuden luurin hankintaa. Merkkejä pyörittelin mielessäni muitakin, mutta kyllä se vain niin on ettei Applesta ole paluuta. 

iphone6S_6 Ja näin mutkin saa taas kiinni kun akku ei ole kokoajan loppu, puhelimen kameralla kelpaa kuvailla ja puhelinta on ilo käyttää. Uskollisen nelosen jatkajaksi valikoituikin lopulta iPhone 6S Gold 64Gb muistilla. Tämä on ollut mulla nyt muutaman viikon, enkä voisi valintaani olla yhtään tyytyväisempi. Mä aluksi epäröin tosi paljon tätä näytön koossa tulevaa harppausta. Nelosessa oli kuitenkin "vain" 3' tuumainen näyttö. Ja tässä on sentään 4,7. Eli kokoeroa on aika paljon. Kuitenkin silti vanha nelonen on painavempi! Noh, onhan siinä lasia myös takakansi niin ihmekkös tuo. Pelkäsin että miten osaan käsitellä näin paljon isompaa ja hennompaa puhelinta. Mutta ainakaan vielä ei ole pudonnut kertaakaan eikä tullut edes mitään läheltä piti -tilanteita. 

iphone6S_2 iphone6S_1 iphone6S_3
Oli muuten ihan älyttömän helppo ottaa tää käyttöön! Mua resssas ihan pirusti saanko vanhasta puhelimesta kaikki tiedot tänne ja kauanko se kestää yms. Mutta on tuo iCloud vaan ihmeellinen pilvi. Se kopioi koko puhelimen, ja kun otin sen tälle uudelle käyttöön kaikki oli ihan niinkuin vanhassa puhelimessa. Taustakuva, sovellukset, viestit, kaikki! 
Mites sitten tuo värivalinta. No eihän se alussa ollut yhtään selkeä. Aluksi mä mietin sitä Rose Gold versiota, mutta sitten jokin siinä oli liikaa. Kuitenkin lopulta musta tää kultainen oli se parhain näistä. Enkä oo sitäkään yhtään, en yhtään katunut. Ihan oikea väri valinta! 

iphone6S_5 iphone6S iphone6S_7 iphone6S_4En voisi olla enään tyytyväisempi hankintaani. Ja uskon että meille yhteistä taivalta tulee varmasti vähintään yhtä paljon kuin aikaisemman kanssa. Vaikka tämä todella arvokas hankita tosiaan olikin, uskon ja ajattelen jo nyt tämän olevan ihan jokaisen euron arvoinen.  Erittäin hyvin palvellut 4S saa siis nyt siirtyä ansaituille eläkepäiville. 
Nyt pitäisi myös pikkuhiljaa mun instagrammailun parantua kun messissä kulkee kokoajan laadukas kamera. Muthan löytää sieltä tosiaan @hennatasmoi nimimerkillä. 

Löytyykö sieltä ketään jolta löytyisi sama luuri? Jos löytyy niin olis kiva kuulla teidän mielipiteitänne myöskin! 

11 kommenttia

 1. Oi tosi ihana toi 6s. Mua vähän harmittaa kun ostin just mun 6 vähän ennen kun 6s tuli markkinoille. Mutta ei noissa nyt tavallaan kamalasti eroa ole. Ja kannattaa pitää kuoria aina silloin kun puhelin on avaimien kaa vaikka laukussa samassa taskussa. Koska mulla takakannessa on muutama todella ärsyttävä naarmu just sen takii ku kerran vahingos laitoin ne avainten kaa samaan paikkaan. :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän niillä juuri mitään isompia eroja ole :) Suurin ero taitaa olla kamerassa mun ymmärtääkseni. Ja joo, kuoret on kyllä oltava! Ja suojakalvo :) Mun edellinen 4S oli kyllä kokenut niin kovia että tästä haluan kyllä pitää hyvää huolta<3 (:

   Poista
 2. Kommentoitkin juuri mun postaukseen uudesta puhelimesta, mutta niin samoilla linjoilla liikun sun kanssa! Puhelin on niin super nätti ja kiva käyttää, vaikka se isokokoinen onkin :-D Ihania kuvia oot napsinut tuosta omasta kännykästä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Ihan luksusta omistaa näin ihana puhelin! :) Kiva kuulla että kuvat olivat mieluisia! <3 (: Ja eihän tämä nyt mikään iso enään ole kun on muutaman viikon käyttänyt. Alussa tosin tämä oli ihan hervottoman kokoinen.. :D

   Poista
 3. Itse hommasin keväällä ensimmäisen applen luurin ja tosiaan markkinoilla oli silloin tietenki iphone 6 mutta kun mulla on niin kääpiö käsi niin päädyin sitten ostaan iphone 5s. Ja oon ollu kyllä enemmän ku tyytyväinen. En tiiä mitä sit joskus teen ku toi hajoo, koska itse en haluis just 6 tai 6s koska ne on mun käteen nii isoja ja varmasti tiputtaisin heti. Mutta onhan noi uudet iphonet nättejä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietein kans tota kokoa tosi paljon että osaankohan käsitellä sitä, koska eroa 4S:sään oli aika huimasti. Lopulta sitten päätin että noh, opetellaan. Enkä oo kyllä yhtään katunut. Kyllä se vaan munkin pieni käsi siihen on hyvin tottunut :-)

   Poista
 4. Hei millä sä muokkaat sun kuvia? Näyttää niin kivoilta jotenkin! :) JOs viittit niin tuutko vastaamaan mun blogiin jonnekin kun oon niin lahopää et unohan tulla katsomaan vastauksen. xD

  VastaaPoista
 5. Kiitos sulle vastauskesta mun blogiin! Joo en käytäkkään yleensä automaattista kuvausta. Ongelma taitaa olla vaan se ettei valoa ole tarpeeksi. Enpä tajunnut tuota ollenkaan. :) Nyt kun miettii niin otan tosi harvoin kuvia luonnonvalossa, kiitos muistutuksesta! Täytyy alkaa ottamaan enemmän valoisammassa tilassa ja valoisampaan aikaan. Luulen suurin piirtein tietäväni kameran salat ja asetuskikat sitten muuten. Joskus tietty laiskuuttaan ottaa automaatilla, hoho.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, tuo valoisuus on kyllä se taikasana tässä hommassa! :-)

   Poista
 6. Mulla on myös 4s ja nyt kuitenkin itsekin tahtoisin vaihtaa uudempaan omenaan, mutta raha on aina vain se ongelma. En tule mistään ikinä saamaan niin paljon rahaa, että saisin itse kustannettua esim juurikin tuon 6s:än. Applen puhelimet on kyllä tosi ihania ja ulkonäöltäänkin kauniita <3 Kivaa joulua jo näin etukäteen! <3

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥