Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Gray and Brown

Jouluaatto takanapäin, ja näin joulupäivänä onkin aikaa ja mielenkiintoa aukaista pikkuisen tätä läppäriä ja kirjoitella teille tännekin. Huomenna joulutohinat jatkuvat taas joululounaan merkeissä. Nyt sopii siis hyvin palata taas tähän blogiin yhden asun merkeissä. Tuossa tuli vietettyä yksi viikonloppu Seinäjoella J:n luona ja siellä napsattua ainakin omasta mielestä kivasta asusta yhdet kuvatukset.
  1DSC_0258
Asussa yhdistyy muutama lemppariksi saakka noussut uutuus. Aloitetaan vaikka tuosta ponchosta. Löysin sen Onlyn nettikaupasta. Onlylla oli syksyllä menossa joki kamppis juhlavuoden kunniaksi. Ja tuolle jäi alennusten jälkeen hintaa vajaa parikymppiä. Mulla ei ennestään löytynyt yhden yhtä ponchoa, mutta olin jo pidempään sellaisesta haaveillut. Löytyi siis oikealla hetkellä. Musta tuo sopii älyttömän hyvin neulepaidan päälle ei niin kylmillä keleillä. Jos pakkanen paukkuisi niin sitten ei ihan tuolla yhdistelmällä pärjäisi.
Toinen asussa bongattava uutuus on nuo kengät. Timberlandithan ne! Jo viime talvena mua rupesi nämä kutkuttamaan, mutten sitten niitä kuitenkaan ostanut. Tänä vuonna poikettiin J:n kanssa XXL:lässä ja katseltiin molemmat tälläisiä. Ja lopulta mä sitten päätin että on näitä nyt niin kauan mieli tehnyt että ostetaan nämä nyt sitten. Ja niinhän siinä kävi sitten että myös J osti samanlaiset. Nyt kuljetaan sitten välillä samis kengissä. Kohta meidät varmaan näkee samanlaisissa tuulipuvuissakin tätä menoa. No, ehkei kuitenkaan! Mutta tosiaan älyttömän ihanat kengät, ja vaikka hinta aika suolainen olikin, ei yhtään ole harmittanut osto. Nää on tosi hyvät kävellä, lämpöiset jalassa ja sopii melkein asuun kuin asuun. Ainut miinus ehkä se, että vaikka nää kunnon talvikengiltä näyttää ja vaikuttaa, nää on tosi liukkaat jos liukasta sattuu olemaan. 

1DSC_0239 1DSC_0189 1DSC_0306 1DSC_0269 1DSC_0280 1DSC_0262 1DSC_0193 1DSC_0235 jeans Zara | poncho Only (New!) | scarf Cubus | bag Louis Vuitton | shoes Timberland (New!) | watch Michael Kors*

Lunta saisi kyllä edes vähän tänne saapua, näyttäisi kuvat huomattavasti kivemmilta kuin näin synkän ja märän taustan kanssa. 
Asu oli kokonaisuudessaan omasta mielestäni tosi onnistunut, ja viihdyin siinä erittäin hyvin. Varsinkin noita timssejä on tullut nyt syksyllä ja talvella tosi paljon käytettyä. Hirmuisesti himottais ostaa ne myös valkoisina/vaaleina. Lisäksi myös tuo poncho tuskin jää viimeiseksi sellaiseksi. 
Mutta nyt mä taidan tästä ruveta vaihtamaan vaatteita ja suunnata moikkaamaan kaveriporukkaa pitkästä aikaa näin Ikaalisissa ollessa. Mitä mieltä te olette asusta? :)

20 kommenttia

  1. Voi vitsit, sä jotenkin sädehdit näissä kuvissa onnellisena :-) Kauniit kuvat jokatapauksessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana saada tälläinen kommentti! :) Kiitos paljon Noora! <3

      Poista
  2. Kattelinkin aluksi että ompa hiton tutunnäköinen silta ja tekstistähän se selvisi että oot ollut Seinäjoella! Kiva asu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Seinäjoella tuli tosiaan pyörähdettyä! :) Kiva kuulla että asu oli mieleinen! :)

      Poista
  3. Oi onpas tosi kiva asu!! :) Haaveilen itsekin tosta samasta laukusta - niin ihana ♥ Hyvää loppuvuotta sulle :) <3

    http://jasminkauppila.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Neverfull oli minullakin pitkään haavelistalla kunnes vihdoin kesällä sain tehtyä haaveesta totta<3 Tuntuu että se on päivä päivältä vain ihanempi! :) Hyvää loppuvuotta ja uutta vuotta myös sinne! :)

      Poista
  4. ihana toi laukku! oon vähä haaveillu samanlaisests, mut vähän liian kallis :D
    kiva asukokonaisuus! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Laukku oli mullakin pitkään vain haave, kunnes lopulta viime kesänä sitten sain sen vihdoin omakseni<3 :)

      Poista
  5. Ihnana asu, ihania kuvia, ja tosi kauniskin oot! :) ♥

    http://imaprincessofmadness.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Oi, todellakin onnistunut asu! Tykkään super paljon ❤

    http://minttusblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että asu on sinustakin onnistunut! :) <3

      Poista
  7. Voi vitsi miten kiva asukokonaisuus! :-) iskin silmäni varsinkin noihin kenkiin, ja ajattelinkin kysyä, että miten hyvin noi vastaavat muita sun kengänkokoja? Ovatko noi siis reilumpaa mallia, vai onko sulla noista myös sama kengänkoko mikä yleensä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellu! :)<3 Kengät ovat kyllä aivan ihanat minustakin! Mulla on normaalisti 38-38,5 vähän riippuen kengistä. Consseista otan mielummin 39. Nämä ovat 38 ja vastaavat mielestäni hyvin kokoaa. Näihin saa paksumman sukan tarvitaaessa mahdutettua, mutta eivät kuitenkaan hölsky jalassa ilman, koska ovat ihan superlämpöiset ilman paksumpia sukkia! :D Suosittelen kyllä ehdottomasti! :)

      Poista
  8. Aivan ihana ulkoasu sun blogilla, ja vautsi mitä kuvia! Oli ihan pakko liittyä! :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä kommentista tuli kyllä aivan ihana fiilis!! Kiitos paljon Jenna!<3 :)

      Poista
  9. Ihanat asukuvat! Toi miljöö sopi ihanasti tohon asuun ja noi kengät vaan nyt on ihan... no rakkaus! ♥

    http://little-things-blogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Asu oli kyllä minustakin erittäin mieleinen!<3 Ja noh, kengät on kyllä rakkautta!

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥