Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Hyvästi 2015!

Perinteiseksi muodostunut postaus, jossa palataan vielä kerran menneeseen 2015 vuoteen, ja toivotellaan sille samalla hyvästit. 2014- vuoden isoista elämän muutoksista alettiin pikkuhiljaa toipua, muttei vastoinkäymisiltä siltikään kokonaan vältytty. Itsensä tutkimista ja välillä myös etsimistä kuului tähänkin vuoteen paljon. Mutta vastapainona myös todella paljon ihania ja hyviä asioita, kuten paljon uusia ystäviä ja kavereita, ikimuistoisia retkiä ja hetkiä sekä tietenkin pikkuinen minun ja J:n yhteinen kummityttömme. Vuosi oli kokoinaisuudessaan hyvä ja opettava. Mutta toivotaan silti että ensi vuodesta tulee vielä parempi! Aikaisemmat postaukset löydät Klick & Klick

hyvästi_tammi15-1 TAMMIKUU. Tammikuussa meillä oli töistä vuoden isoimmat kemut, ja sinne iki-ihana Jenni tekikin muhun meikkitaitojaan ja sain nauttia taivaallisen ihanasta meikistä kokonaisen päivän. Silloin oli myös hyvin lunta, sekä muutenkin talvisesti pakkasta. Poikettiin myös J:n perheen kanssa studiossa kuvattavana. 

hyvästi_helmi15-1HELMIKUU. Helmikuussa riitti edelleen lunta. Vietin suurimman osan kuukaudesta Tampereella. Tasaisen työntäyteistä arkea kuului siis helmikuuhun. Helmikuussa päivitin myös blogia eniten koko vuoden kuukauksista! 
  hyvåsti_maalis15-1MAALISKUU. Vietimme J:n kanssa 5- vuotias päiväämme. Kevät alkoi pikkuhiljaa näyttää heräämisen merkkejä, ja välillä sai kaivaa arskatkin jopa esiin. Kriiseilin myös kunnolla hiusten kanssa kun tummat hiukset polttelivat melkoisesti. Näin jälkikäteen saa huokaista että onneksi pysyttiin vaaleana. 

hyvästi_huhti15-1HUHTIKUU. Huhtikuussa aloin huolehtimaan enemmän itsestäni. Ulkoilemalla sekä ottamalla enemmän aikaa itselle. Huhtikuussa vietin myös paljon aikaa ystävien ja kavereiden kanssa ja tutustuinkin samalla useamaan huippu ihmiseen. 
  hyvästi_touko15-1TOUKOKUU. Toukokuussa kesä alkoi jo kolkutella ovella. Silloin myös tuli jonkin verran reissattua, enkä tainnut yhtäkään viikonloppua viettää kokonaan Tampereella. Toukokuussa halusin myös repäistä ja kokeilla miltä tämä pää näyttäisi pinkkinä, ja näin heitettiinkin pinkki suoraväri kokeiluun. Ja hyvinhän se toimi, ja hyvältähän se näytti. 
  hyvästi_kesä15-1KESÄKUU. Kesäkuussa pinkki sai luvan pikkuhiljaa poistua, ja palattiin takaisin blondien kerhoon. Blondina juhlittiinkin sitten keskikesän juhlaa Juhannusta perinteisesti sukulaisten ja läheisten kanssa. Mitään suurempia lämpöaaltoja ei näkynyt eikä kuulunut, mutta onhan kesä silti aina kesä. 
  hyvästi_heinäkuu15 11-1HEINÄKUU. Heinäkuussa otettiin kaveriporukalla suunnaksi Yyteri, ja jotenkin kumassa osattiin valita juuri se koko heinäkuun ainoa helleviikonloppu. Ja voi pojat mutta oli siellä kyllä lämmin, ja näin yli puolet porukasta paloikin reissussa. Muutenkin tuli paljon aikaa vietettyä ystävien kanssa kesäilloista ja päivistä nauttien. Heinäkuussa ostin myös vuoden isoimman hankinnan MacBook Pron. 

hyvästi_elokuu15ELOKUU. Elokuussa mulla oli kesäloma, kokonaiset kaksi viikkoa. Silloin oltiin ja rentouduttiin. Käytiin J:n kanssa myös Helsingissä. Ja sillä reissulla kotiutuikin mun ensimmäinen Louis Vuittoni. Elokuussa myös töissä puhalsi uudet tuulet ja sain sen myötä tutustua moniin ihaniin ihmisiin, joista osasta kasvoi ihan ystäviä töiden ulkopuolellakin. 
  hyvästi_syys15-1SYYSKUU. Syyskuussa palattiin taas kunnolla työelämään lomien loputtua. Nautittiin lämpimistä keleistä. Syyskuussa myös blogissa oli hieman hiljaisempaa mun selvitellessäni elämääni ja ajatuksiani. 
  hyvästi_loka15-1LOKAKUU. Lokakuussa koitti oikein kunnon syksyiset kelit kun luonto vaihtoa väriään. Lokakuussa taitoin myös hiusten väriä vielä pari pykälää kylmpempään suuntaan. Silloin käytiin myös Oonan kanssa ensimmäistä kertaa Tulitikkutehtaalla. Sekä kummityttömme syntyi. 
  hyvästi_marras15-1MARRASKUU. Marraskuussa juhlittiin 21- vuotis synttäreitä. Vietin myös paljon aikaan J:n luona Seinäjoella. Pidin myös pidemmän tauon bloggailusta. Marraskuussa ostin myös vihdoin uuden puhelimen vanhan kenkkuilevan tilalle.
  hyvästi_joulu15-1JOULUKUU. Joulukuussa elämä ja ajatukset alkoivat pikkuhiljaa kirkastua. Vietin paljon aikaa läheisten kanssa. Juhlimme joulua perheen kanssa perinteisesti. Ja sain myös pitkään himoitsemani unelma hiukset! 


IHANAA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2016 TEILLE KAIKILLE! 

2 kommenttia

 1. Hyvä postaus!
  Kuvat olivat kauniita ja monelaista olet ehtinyt tekemään vuoden aikana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Vuoteen mahtui kyllä taas paljon kaikkea! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥