Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Unelmahiukset = Mago!

* Postaus toteutettu yhteistyössä Beauty Park:in kanssa, ja hiukset saatu heidän kauttaan! * 

Monet mun blogia pidempään seuranneet varmasti tietää mun haaveilleen pitkistä ja tuuheammista hiuksista jo ikuisuuden. Mutta pidennyksiä olen aina jotenkin vieroksunut koska yksikään kiinnitysmenetelmä ei ole ollut mieluinen. Haittapuolia suhteessa hyviin puoliin on kuitenkin ollut liikaa. Mun oma hius on tosi ohut ja hento. Ja kilpirauhasen vajaatoiminnasta johtuen hiuksiakin irtoaa jonkin verran. Mä olen jo pitkään yrittänyt omia hiuksiani kasvatella, mutta ne tuntuvat joko katkeilevan sitä mukaa latvoista, tai sitten kuivuvat/menevät niin huonoon kuntoon että latvat on pitänyt napsaista pois. Juhannuksena mä lyhensinkin vähän normaalia enemmän, eikä mulla ole ollut niin lyhyitä hiuksia sitten moneen moneen vuoteen, ja nyt taas kasvatellaan pituutta pikkuhiljaa takaisin. 
Kuitenkin se ajatus pitkästä tukasta on kutkuttanut jo pitkään. Kunnes aika mahtava tilaisuus osui kohdalle! Mähän olen käynyt Tampereen keskustassa sijaitsevassa Kauneuskeskus Beauty Parkissa jo pitkään huollattamassa ripseni, ja ollut paikkaan erittäin tyytyväinen. Kivasti laitettu liiketila, ihanan positiivinen ja iloinen ilmapiiri sekä joustavat aukioloajat, mikä merkkaa mulle ainakin todella paljon. Palveluita heiltä löytyy hurjan paljon erilaisia, ja itse ainakin olen jo pitkään himoinnut kokeiltaviksi paljon mainostettua ja hehkutettua kasvojen Timanttihiontaa. Lopulta päätimmekin lähteä yhteistyöhön yhdessä parturikampaaja Jonnan kanssa.

mago_pidennykset4 Miksikö mä sitten lähdin tälläiseen yhteistyöhön, vaikka olin jo kaikki pidennysmenetelmät tyrmännyt? Koska Jonna kertoi minulle aivan uudesta Mago- tekniikasta. Mago-pidennyksissä kumoutuu mun suurin syy olla ottamatta pidennyksiä, ne eivät nimittäin vahingoita omaa hiusta laisinkaan. Kuulostaa aika uskomattomalta, mutta niin se kuitenkin on. Kiinnityksessä ei käytetä ollenkaan kemikaaleja, sinettejä, liimaa tai teippejä eikä hiukseen ommella mitään kiinni. Ainoastaan ohutta ja luonnonystävällistä puuvillalankaa. Hiustupsujen poistoonkaan ei tarvita mitään muuta, kuin ammattilainen leikkaamaan solmut auki. Ja siinähän se tulikin, hiustupsut kiinnitetään omaan hiukseen solmuilla. Solmu ei kuitenkaan ole ihan mikä tahansa umpi- tai merimiessolmu, vaan pidennysten kehittäjä suunnitteli solmua vuosia löytääksen juuri sopivan ja pitävän.
Solmu tulee siis hiuksen juureen kiinni, ja hiuksen kasvaessa pikkuhiljaa laskeutuu. Kunnes se on sen verran alhaalla että poisto on ajankohtainen. On hyvin yksilöllistä ja makuasia kuinka kauan pidennystä haluaa ja kannattaa pitää. Se riippuu oman hiuksen kasvunopeudesta, sekä siitä koska solmut alkavat häiritä ollessaan niin alhaalla. Yleinen käyttöaika on kuitenkin 3-6 kuukautta riippuen juuri aikaisemmin mainitsemistani seikoista. 

mago_pidennykset_7 mago_pidennykset_5 mago_pidennykset_6 Ylimmässä kuvassa näkyykin itse hiuspaketti. Solmut ovat renkaan ympärillä, josta ne yksitellen pujotetaan omaan hiustupsuun virkkuukoukun näköisellä härvelillä, ja lopulta solmu kiristetään.  Alemmissa kuvissa taas näkyy itse solmut, niistä tosin roikkuu vielä nuo ylimääräiset langat, jotka lopuksi leikataan pois, eli mitään roikkuvia lankoja ei siis päähän jää, ellet nyt sitten itse ihan välttämättä halua. Ainoastaan nuo pienet solmut. Ammattilaisen laittamana, solmut jäävät hyvin piiloon eivätkä näy vaikka tukka vähän tuulessakin heiluisi.  Ne myös pysyvät paikallaan, eivätkä valahda, sekä ovat myös niin pieniä, etteivät ne esimerkiksi tunnu nukkuessakaan ollenkaan. Ehkä jos pakko on joku miinuskortti jostain repiä, itse sanoisin sen että nämä solmut ovat kertakäyttöisiä. Eli kun en jossain kohtaa auki leikataan, ei samoja hiuksia saa uudelleen Mago- tekniikalla kiinnitettyä. Toki ne voi sitten laittaa irtosineteillä jos hiuksesta on pitänyt tarpeeksi hyvää huolta että sitä kehtaa vielä päähänsä laittaa. 

Mulla on nyt ollut pikkuisen vajaa kuukauden nämä Mago-pidennykset päässä. Ja solmut ovat kyllä niin huomaamattomia, etteivät ne haittaa elämää ollenkaan. Kyllähän ne nyt siis kädellä tuntee jos oikein rupeaa tunnustelemaan, mutta tälläin kun makaan tässä sohvalla kone sylissäni, ei tunnu yhtään että päässä olisi mitään ylimääräistä. Ja kyllä, nämä ovat pysyneet juuri niinkuin pitikin. Eli täydellisesti. Tasan yksi pidennystupsu on tipahtanut, mutta normaaliksi lasketaan muutama, eli sekin alle keskiarvon. Onhan näitä kuitenkin kymmeniä tässä päässä, joten ei yhden tai edes muutaman puuttumista edes huomaisi.

Samalla kerralla kun nämä mulle laitettiin, värjättiin koko pää uusiksi. Olin jo pitkään haaveillut muutoksesta, ja siksi päästänyt juurikasvunkin venähtämään melkoiseksi. Annoin Jonnalle vähän osviittaa siitä mitä halusin, mutta kuitenkin suhteellisen vapaat kädet sen toteuttamiseksi. En kyllä osaa sanoa millä tempulla hän luki mun ajatukset, meinaan lopputulos värjäyksenkin puolesta oli just eikä melkein onnistunut, voisimpa jopa puhua täydellisestä! Tyvestä tummanruskea, kuitenkin niin että ohuita vaaleita raitoja menee joukossa, ettei liukuväriefekti ole aivan viivottimella vedetty vaan luonnollinen. Sekä kylmäksi taittava vaalea pituus ja latva luonnonllisen värisenä kuitenkin. Kuvissa hiukset näyttävät huomattavasti keltaisemmilta mitä todellisuudessa, mutta hyvin pian on tulossa postausta ulkona napsituilla kuvilla jossa väri pääsee todelliseen loistoonsa!
   
hiukset6DSC_0039 mago_pidennykset1 Kuinka nää on sitten vaikuttanut mun elämään? No, ei oikeastaan mitenkään muuten kuin pelkästään positiivisesti. Ainut asia mistä on pitänyt luopua, on ettei enään voi käydä illalla viimeisenä suihkussa ja mennä märillä hiuksilla nukkumaan. Tämä on tosin omienkin hiusten kannalta ihan hyvä asia. Hiukset pitää aina kuivata, tai antaa niiden rauhassa kuivua ennen kuin painaa pään tyynyyn. Jottei aamulla takkujenmäärä muistuta risukasaa. Mun mielestä hiukset on olleet myös suhteellisen helppohoitoiset 50cm pituuteen nähden. Muistaa vaan käyttää hoitavia ja mieluusti myös silottavia tuotteita, välttää rakennepaikkaavia ja nukkua hiukset kiinni. Sekä tietenkin mikä pitäisi muistaa myös ihan omien hiuksien kanssa, ei niitä kannata liikaa pestä.
Alussa mä varoin näitä todella paljon, en meinannut uskaltaa tehdä näille mitään ja ensimmäinen suihkukertakin jännitti enemmän kuin mikään pitkään aikaan. Nyt kuitenkin näiden kanssa elää jo ihan kuin omien hiusten kanssa.
  
mago_pidennykset2 mago_pidennykset3 Lyhykäisesti ja ytimekkäästihän mähän olen siis aivan rakastunut näihin. Niin väriin kuin mittaan ja tuuheuteenkin. Sekä laatua unohtamatta tottakai. Kokonaisuudessaan mä en tosiaan voi muuta kuin suositella näitä. Saa antaa omien hiusten rauhassa nyt kasvaa näiden ollessa tuomassa nykyiseen lisämittaa. Tosin mulla nyt on niin hento tosiaan tuo oma hius, etten mä usko että koskaan saisin ihan ihka omia vastaavia aikaiseksi. Mulla ei aikaisemmin pidennyksiä tosiaan siis ole ollut kuin klipseillä, joita käytin alle 10 kertaa yhteensä ja totesin ettei ole mun juttu se. Mutta nämä Mago-pidennykset ovat juuri sitä mitä minä haluan pidennyksiltä. - Ei vahingoita omia hiuksia, ovat luonnolliset, pysyvät pitkään, eivätkä tunnu eikä näy käyttäessä. Tässä samalla taisi myös varmistua uusi luottokampaaja, kenelle uskallan antaa isommankin vallan hiuksia värjäillessä ja ehostaessa! 

Kiitos paljon beauty park & jonna! 
TEITTE UNELMAHIUKSISTANI TOTTA!  

14 kommenttia

  1. Aivan upeat hiukset Henna! ♥ Instaan taisit silloin laittaakin jonkun kuvan noista, ja silloin jo ihastelin niitä :) Kuulostaa mielenkiintoiselta tuo Mago -tekniikka, ja hyvä jos oma hius ei noista rasitu! Värikin on aivan ihana ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiukset on kyllä minustakin aivan ihanat! <3 :) Sekä ulkonäöllisesti että tekniikaltaan! Instassa nämä tosiaan ovatkin jo vilahtaneet :p

      Poista
  2. Waau! Ihan törkeen makeet tuli! Varsinki noi kiharat on niin upeet, sopii sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ala mitään, nää on kyllä niin ihanat ja upeat minustakin! :) Kiitos paljon <3

      Poista
  3. Voi vitsi mitkä hiukset! <3 Upeat! Kuulostaa kyllä todella mielenkiintoiselta ja hyvältä tuo tekniikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiukset on kyllä upeat, ja kiva kuulla että säkin tykkäät!<3 :) Tekniikka on myös kyllä huippu!

      Poista
  4. Todella upeat hiukset <3 Selailin aika paljon postauksiasi, ja blogisi vaikutti tosi kivalta :-)

    http://janna-workingformyself.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Aivan upea tukka! <3 Olipas mielenkiintoista kuulla uudesta hiustenpidennystekniikasta, en oo tuollaisesta kuullutkaan vielä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin mustakin! :)<3 Tää Mago-tekniikka on vielä aika uus juttu! :) Mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

      Poista
  6. Kävin laittamassa hiuksiini Mago-tuuhennoksen muutama päivä sitten. En tiedä olenko liian herkkänahkainen, mutta solmut painavat päätä nukkuessa ja välillä nipistelevät ja siksi mietin pitäisikö poistaa. Olen kaiketi poikkeus muiden kokemuksiin verrattuna...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin ne painoi alussa muutaman päivän! Mutta siihen sitten aika nopeasti tottui :) Onko sulla ollut pidennyksiä ennen?

      Poista
  7. Mulla ei ole aiempaa kokemusta pidennyksistä. Itse hain lähinnä tuuhennosta omiin hiuksiini ja Magolla hiukset laskeutuvat kauniisti omien hiusten joukossa. Sinulla on kuvissa todella onnistuneet ja upeat hiukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Leena! :) <3 Jonna on kyllä todella taitava kampaaja! Magolla tosiaan onnistuu myös tuuhennukset näppärästi ja kauniisti :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥