Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

kosmetik4less ♥

* Postaus toteutettu yhteistyössä Kosmetik4less:sin kanssa, ja tuotteet saatu heidän kautta! *

meikit21
Sain jo jonkin aikaa sitten kivan yhteydenoton saksalaiselta meikkituotteiden verkkokaupalta Kosmetik4less:silta.  Verkkokauppa oli mulle ennestään aivan tuntematon, mutta pienen tutustumisen jälkeen yllätyinkin tosi positiivisesti. Valikoima heillä on todella laaja, merkkejä löytyy tunnetuista vähemmän tunnettuihin. Yhteistyössä pääsin valitsemaan muutamia tuotteita itselleni, eikä valinta todellakaan mikään helppo ollut! Mutta koska tälläinen mahdollisuus oli annettu, pitihän se vaikeudesta huolimatta suorittaa, onhan uusille kosmetiikkatuotteille aina tilaa, eikö?

meikit1 Mä en koskaan ole ollut mikään meikkien suurkuluttaja. Mutta nyt pikkuhiljaa mullakin kiinnostus tähän hommaan alkaa heräillä. Ei se missään korkeuksissa vieläkään huitele, mutta pikkuhiljaa. Normaalistihan mä en siis meikkaa ollenkaan. Ainoastaan jos on jotain spesiaalia tiedossa niin sitten haluaa ja viitsii nähdä vähän vaivaa. Tai jos haluaa harjoitella sitä touhua. Ennen ripsienpidennyksiä, heitin joka aamu vaan ripsaria ja se siinä. Nyt innon kuitenkin kasvettua oli kiva saada itsellekin vähän uutuuksia millä päästä sitten pikkuhiljaa eteenpäin. 

meikit6 Ensimmäisenä valitsin tämän I Heart Makeup:in Go! Palette - Go -paletin. Tää on sellainen "kaikki yhdessä paketissa" -paletti. 6 luomiväriä, poskipuna ja kaksi erilaista korostusta. Luomivärejä mitä jo alustavasti testailin, vaikutti olevan tosi kivoja sävyjä. Ja tää paletti näyttäisi juuri tulleen alennukseenkin! Ei ollenkaan paha. 

meikit10 Halusin valita monipuolisesti erilaisia tuotteita, ja tosiaan pikkuhiljaa meikkauksesta enemmän innostuneena on huulimeikit nousseet käyttöön välillä jopa ihan arkena. Kokoelmista puuttui täysin vaaleanpunainen/hento huulikiilto, ja näin sen paikan täytti täydellisesti Make Up Revolution:in Lip Gloss Tube - Too Shy -kiilto. Pari kertaa tätä käyttäneenä, tykkään kyllä tosi paljon. Seuraava onkin sitten mulle ihan uus juttu, nimittäin Brow Master - Stencil Kit -kulmakarvamallit. Paketissa on neljä erilaista mallia. Mallit on pehmeästä muovista jolloin ne on helppo painaa kasvoille. Mä en ole vielä näitä päässyt testaamaan, mutta seuraavan kerran kun meikkipussin sisällölle tulee käyttöä, haluan kyllä näitäkin testata. Mun kulmat kun on aika, sanotaanko haastavat. Katsotaan olisiko näistä apua. 
Ja koska ensimmäinen kiilto oli aika väritön valinta, piti rinnalle saada sitten oikeasti väriä ja näkyvyyttä. No sitä ei todellakaan puutu tästä Salvation Intense Lip Lacquer - Gave you all my love  - huulikiillosta. Tätä testasin sitä heti paketin saatuani, ja kyllä väriä löytyy. 
Eye Linerin mä olen tähän saakka ostanut aina H&Mltä, mutta nyt päätin kokeilla mitä tällä  Make Up Revolution:i Amazing Eyeliner - Black:illa saisi aikaan. Luomelle saakka tämä ei vielä ole päässyt, mutta mitä kädelle testasin, niin kyllä toimii. Kuivui ihan älyttömän nopeasti eikä tarvinnut vedellä montaa kerrosta, vaan jälki oli mustaa heti. 

meikit8 meikit9 meikit7 Ehkä eniten koko paketista odotin tätä I Heart Makeup:in Wonder Palette Naked Chocolate -luomiväripalettia. Eikä se todellakaan tuottanut pettymystä. Näitä "Chocolate" -paletteja näyttäisi olevan myös erilaisia, mutta tämä oli se joka värimaailmaltaan miellytti mun silmää eniten. Mä olen jo pitkään halunnut oppia näyttävän silmämeikin tekoa, ja tällä päästään hyvin alkuun varmasti. Mitä alustavasti sävyjä tutkin ja testailin, vaikutti kyllä erittäin hyvältä. 

Yksikään valitsemani tuote ei tuottanut pettymystä, ja muutenkin tilaus ja yhteistyö sujui oikein mallikkaasti. Ja hinnallahan näitäkään tuotteita ei todellakaan ole pilattu. Tuo suklaapalettikin oli alle kymmenen euroa. Suomesta ei sillä hinnalla saisi mitään lähellekkään tälläistä. Mä ainakin tilaan täältä ehdottomasti ensi kerralla kun meikkivarastoni kaipaa päivitystä. 

Onko tää kenellekkään ennestään tuttu? Ja mikä teille on tärkeintä tehdessänne meikkivalintoja? :) 

4 kommenttia

 1. Tykkäsin postauksesta! Kivat ja valoisat kuvat.

  VastaaPoista
 2. Nam mitä tuotteita! <3 Mä oon ollut jo kauan kiinnostunut Make Up Revolutionin tuotteista ja tuohon nettikauppaakin olen törmännyt, mutta en ole koskaan saanut aikaiseksi tilata.. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Make Up Revolution oli mulle ihan uusi tuttavuus, mutta hyvältä vaikuttaa kyllä! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥