Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Talvipukeutuminen & Esprit

Talvi ja pakkaset näyttävästi tänne nyt sitten pikkuhiljaa rantautuvan. Myös pukeutumista on pitänyt ruveta miettimään uusiksi. Enään ei tosiaan ihan nahkatakilla ole ulkona tarjennut. Talvipukeutujana mä suosin yksinkertaisuutta. Mikään ei ole rasittavampaa kun saat sovittaa paitaa paidan päälle ja huivia siihen päälle, niin että on mahdotonta saada enään takkia siihen päälle kunnolla kiinni, tai niin että mikään näyttäisi enään hyvältä. Varmaan jollekin muulekin tuttu ongelma. Mulle tärkeetä on että sitä kerrosta ja härpäkettä sun muuta ylimäärästä ei ole liikaa, mutta lämmin pitää silti tottakai olla. Eikä se myöskään saa mennä tylsäksi. 
Alennusmyynnithän pauhaavat sekä kivijalkakaupoissa että netin ihmeellisessä maailmassa parhaimmillaan aikamoisella tahdilla. Ja tähän aikaan vuodesta yleensä iso osa talvivaatteista ja asusteista saapuu aleosaston puolelle koska kevätvaatteille ruvetaan raivaamaan varastoon tilaa. Pitihän siinä sitten samalla käydä tsekkaamassa myös Espritin alet sekä uutuudet.


kollaasi_esprit111 takki täällä / paksu neule täällä / musta housut täällä / kello täällä / huivi täällä / kengät täällä

Ja kokosinkin siinä sitten samalla asukokonaisuuden jonka voisin pukea näin talvella mielelläni päälleni. Ehdottoman tärkeä on lämmin takki, jonka pitää olla myös näyttävä. Talvitakeissa mä suosin maanläheisiä ja lämpimiä värejä. Urheilutakit on tosin talvella värimaailmaltaan ihan eri sarjassa. Mutta arkitakit. Lisäksi mun silmään ja mukavuusalueelle istuu paljon paremmin pikkuisen pidemmät versiot. Tuo kollaasissa oleva ruskea on aivan ihana, ja harkitsenkin tässä sen kotiuttamista. 
Takin allekin pitää tietenkin jotain pukea, tai ainakin sellainen suositus taitaa olla. Tämän paikan mieluiten täytän lämpöisellä ja muhkealla neuleella. Tänä talvena on omaksikin suosikiksi noussut korkeat ja muhkeat kaulukset. Tosin tämä ei ihan täydellisesti natsaa helppouden kanssa, kun niiden kanssa saa sitten aina sählätä jos haluaa huivia tai isompi kauluksellista takkia käyttää. Mutta ovathan ne nyt aivan ihania! 
Housujen suhteen mennään hyvin pitkälle samoilla linjoilla mitä syksyisin ja keväisin, ja sääherran oikuttelujen takia nykysin myös kesäisin. Pitkäpunttista ja kaksilahkeista on se mulle vakiintunut juttu ja mukavuusalue. Vastaavanlaisia tekonahkamatskua olevia täydellisiä pöksyjä olenkin jo pidemmän aikaa metsästänyt. 
Kengissä taas nilkkurit tai uggit ovat ne must- juttu talvisin. Uggit taas ovat sellaiset että niiden käytössä ollaan täysin kelien armoilla. Pienikin sade tai lämpöasteiden mahdollisuus niin ne jäävät suosiolla kotiin, tai liian kova paukkupakkanen niin niillä on turha edes kuvitella pysyvänsä liukkailla pystyssä. Eli täällä meidän vesisateissa talvessa palvelee nykyään huomattavasti paremmin näyttävät ja lämpöiset nilkkurit. Nuo mustat kultaisilla yksityiskohdilla olisivat täydelliset, ja näiden mentävä kolo mulla tällä hetkellä onkin kenkähyllyllä.
Mitä sitten tulee asusteisiin, kellohan mulla on kädessä oli päivä tai puvustus mikä hyvänsä. Musta kultaisilla yksityiskohdilla täyttäisi asun kuin asun täydellisesti. Näyttävä, mutta silti jotenkin niin kauniin yksinkertainen. Helppo laittaa aamulla ranteeseen. Sekä lisänä väriä tuomaan niin maanläheisiin väreihin, no milläs muulla kuin huivilla tietenkin. Aika usein mä kokoan asun tietynlaisista väreistä, ja lisään siihen sitten väriä jollakin yhdellä asusteella, useimmiten huivilla. 

Espritin valikoimasta löytyi jälleen aivan ihania juttuja, niin uutuuksista kuin sale puoleltakin. Kerta toisensa jälkeen mä olen ihan yhtä yllättynyt positiivisesti heidän uutuuksistaan. Toinen toistaan ihanampia neuleita, takkeja, puseroita, sekä mullekin yllätyksenä tulleita kelloja ja kenkiä. Espritin kellot olivat aikaisemmin sellaisia etteivät ne sopineet mun tyyliin ja makuun alkuunkaan, nykyään voisin kotiuttaa heidän valikoimistaan useammankin yksilön. Espritin verkkokauppaan pääset TÄSTÄ

Mitenkä te pukeudutte talven koville pakkasille ja mikä silloin on tärkeintä puketumisessa? :)

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥