Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Home ♥

Nyt olisi luvassa jotain pitkään ja hartaasti toivottua. Postaus joka oli ehdottomasti viime vuoden toivotuin. Mutta mä halusin valmistella sitä ennen kuin lähdin sitä toteuttamaan, niin siihen ei vielä viime vuoden puolella tullut mahdollisuutta. Nyt kuitenkin se on vihdoin täällä, nimittäin asunto esittely! 
Tämä on tosiaan mun ensimmäinen oma koti sitten mamman helmoista lähdettyäni. Talo on vanha ja  kämppä hyvin pitkälti alkuperäisessä kunnossa, mutta saimme vuokraisännältä luvat vähän ehostaa tätä ja taikoa valkoisella maalilla sekä uusilla keittiönkaappien vetimillä ihmeitä. Tämä tosiaan oli ennen muuttoani värimaailmaltaan keittiöstä ja eteisestä sellainen tipunkeltainen, olkkarista kirkkaan oranssi, käytävillä meni tummaa beigeä ja kakun kruunasi limen vihreä makkari. Jep, luit ihan oikein.  Kämppää ensimmäistä kertaa katsoessamme vähän piti sulatella ja ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista varmistaa että saahan tälle tehdä jotain. Vuokraisäntä sekä me asukkaat olimme lopputulokseen oikein tyytyväisiä. Vaikka maalattavaa tosiaan riitti. Tavallaan asun tässä yksin, mutta tavallaan en. Koska J:hän asuu toisella paikkakunnalla opiskeluidensa takia vielä kevääseen, mutta oikeastaan lähes joka viikonloppu ja lomat me ollaan täällä tai sitten jomman kumman kotikotona. 
Muuttaessani omaan kotiin oli hankintoja melkoinen määrä. Ja koska omillansa silloin piti pärjätä ei kerralla voinut kalustaa ja sisutaa koko kotia täysin mieleisekseen. Vuoden mittaa hankitoja on kertynyt jo oikeastaan kaikki tarpeellinen. Mutta hienosäätöhänän sisustaminen on kokoajan, sellaienn ikuisuusprojekti tiiätte varmaan. Sekä sohvapöytä ja tv taso on mm sellaisia jotka mä haluan uusia. Nuo nykyisethän on multa kotikotoa, mutta hyvin ne nyt on asiaansa ajanut. Mutta jotain persoonallisempaa on saatava jossain kohtaa.
Vaikka tää onkin alkuperäisessä kunnossa, ja sen myötä rakenteet osittain vähän rempallaan. Mä viihdyn täällä niin hyvin! Tää on alusta saakka tuntunut kodilta, ja tänne on aina ihana tulla. En tosin saanut sitä tunnelmaa ikuistettua kuviin, koska aurinko laski mun kuvien ottonopeuden kanssa kilpaa ja keltaisuus valtasi kämppää. Ärsyttää etten saanut kuvista ihan sellaisia kuin olisin halunnu! Tän pidemmittä puheitta, aluksi kuvia ja lopuksi video kokonaisuudesta, josta saa huomattavasti paremman kuvan kokonaisuudesta! :)

kämppä_21 kämppä_19-side kämppä_01kämppä_04
kämppä_05 kämppä_17-side kämppä_03
kämppä_10 kämppä_06-side kämppä_13-side kämppä_12
kämppä_11 kämppä_09-side kämppä_18 kämppä_08-side kämppä_02  
Pohjaratkaisu kämpässä on musta tosi hyvä ja toimiva. Makkarissa sopivan kokoinen vaatehuone, jonka sekasorto ei ihan kestänyt päivänvaloa, samoin kuten myös vessan jätin kuvaamatta johon pääsee suoraan eteisestä. Kaikissa huoneissa isot ikkunat, sekä olkkarin ja keittiön samanaikainen yhteys mutta kuitenkin tilat ovat selkeästi eri tilat. Tälläisessä paikassa minä tosiaan asustelen! Sisustuspuoleen on tulossa piakkoin vähän kevättä kohdin piristystä ja uudistusta, josta mä postailen sitten taas omana juttunaan, nyt kun pääasiat kotona alkaa olla kunnossa.

28 kommenttia

 1. Ihana, raikkaan näkönen asunto! :) kyllä tuolla varmasti viihtyy :)?

  VastaaPoista
 2. Tuo sohva!! Ihana! Mistä se on? :)

  VastaaPoista
 3. Ihana koti sulla! -sydänsilmäemoji-

  VastaaPoista
 4. Ihanan näkönen kämppä!<3 Ei tosissaan uskois, että siellä on joskus ollu vähän räikeämmän puoleinen värimaailma :D Hyvin oot tuunaillut!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kyllä uskoisi, mutta kyllä vain niin totisen totisesti oli! :D

   Poista
 5. Ihana postaus ja ihana koti! :--)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Niinkuin tekstissä lukee, jätin sen kuvaamatta, koska se on niin pieni ettei siinä nyt ole mitään nähtävää :)

   Poista
 7. Näyttääpäs asunto kivalta ja isolta! Onko tossa paljon neliöitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joo tässä on tosiaan aika hyvin käytetty kaikki neliöt, ja niitä on tosiaan 52. :-)

   Poista
 8. Aivan ihanan näkönen siun oma kämppä! :) Siisti, puhdas, kauniin yksinkertainen.

  VastaaPoista
 9. Kivan näköistä teillä, ihanan raikas sisustus. :) yritin itse viimeisimmässä kämpässäni pyytää lupaa tapetoida/maalata siellä (opiskelen sisustusrakentajaksi, joten siitä olisi ollut hyötyä opinnoillenikin) mutta ei vuokranantajalle käynyt.. :/ ei halunnut sijoittaa rahaa asunnon pintoihin, vaikka ilmaiseksi olisin itse työn tehnyt. Mutta teillä oli reilu vuokranantaja kun antoi maalata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävää että sulla oli noin tiukkis vuokranantaja :( Meillä vuokraisäntä maksoi ihan maalitkin! Että meidän piti itse vain maalata :)

   Poista
 10. Tosi nätiltä näyttää, vautsi! :) Ihanaa valkoista värimaailmaa ja siihen yhdistettyjä muita värejä ja yksityiskohtia :)

  VastaaPoista
 11. Voi ompa teillä ihana koti! Maaleilla saa kyllä paljon aikaan ja uusilla kahvoilla myös! ihan pikkujutuista koostuu jo isoja kokonaisuuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) <3 Ja kyllä, pikkujutut luovat suuria ja näyttäviä kokonaisuuksia! :)

   Poista
 12. Onpa ihanan näköistä, tuommoinen vaalea sisustus iskee itseenikin ja kovaa! <3 Muuttokuume senkun kasvaa..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että kämppä oli sinusta mieleinen! :) <3

   Poista
 13. Miksi et kylppäriä esitellyt :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niiiin pieni, ettei siellä ole mitään nähtävää :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥