Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Shopping Part 2.

Koska ostoksia tosiaan oli loppuvuodesta ihan mukavasti päässyt kertymään, en niitä ihan yhteen pläjäykseen halunnut tuoda vaan pikkuisen osissa niin pysyy mielenkiintokin sitten paremmin yllä. Ja tässä tuleekin nyt sitten kakkososa! Ostoksia tosin on päässyt jo muutamia kertymään tämän jälkeenkin, joten eiköhän näitä nähdä sitten jatkossakin taas vähän tasaisemmin kuin kerran puolessa vuodessa, tai kaksi kertaa kuukaudessa puolen vuoden jälkeen. 

ostokset_victoriassecret3 ostokset_victoriassecret6 Ennen joulua käytiin J:n kanssa Keskisellä pyörähtämässä. Ja sieltähän löytyi tälläinen ihana VS:n pakkaus muistaakseni noin 17€ hintaan. Mulle näissä vartalosuihkeissa nää miniversiot on ehdottomasti parempia. Mulla nimittäin on se yks täyskokoinen, ja se kestää mulla varmaan eläkkeelle saakka!
  
ostokset3 Zaran takki löytyi Helsingin reissulta. Tää oli muistaakseni 79€. Oon jo niin pitkään etsinyt beigeä takkia, mutta ei nahkaista. Ja kun tämän Zarassa bongasin, tiesin että jos vain oikeaa kokoa löytyy ja se on istuva, niin melkeimpä aivan sama mitä se maksaa. No ei ihan kuitenkaan mutta melkein. J silloin vähän päätänsä taas pyöritteli että eikö mulla muka ole takkeja tarpeeksi, ja varsinkin kun hinta ei ollut mitään vain muutamaa kymppiä. No mutta, takkifriikki mikä takkifriikki. Tää on vielä suhteellisen lämmin eli neuleen kanssa menee vähän vilpoisemmilakin keleillä, ja sitten taas keväällä/syksyllä ohkaisemman paidan kanssa.
   
ostokset_uggaustralia3
No ne ainoat oikeat kunnon pakkaseen tarkoitetut töppöset, Uggit! Näitä me mentiin yhden hyvän ystävän kanssa Hulluilta Päiviltä syksyllä aamuvarhain metsästämään, ja nämä mä myös sain! Uggit on mulle ehdottomasti pakkasilla eniten käytetyt kengät. Lämpimät ulkona vaikka ei olisi edes sukkia jalassa (kokeiltu on, koska onhan noi nyt aivan ihanan pehmoiset varpaille!!) mutteivat myöskään hikilämpimät sisällä. Ehkä se ainoa miinus on tosiaan se kuinka kusiluistimet nämä liukkailla ovat. Mutta lumella ja nätisti käveltynä sieltä missä on hiekoitettu niin parhaimmat ikinä! Nää oli muistaakseni sillä hullari hinnalla 159€ eli ei ollenkaan paha! 
  iittala_ostoksetDSC_0551iittala_ostoksetDSC_0540 Hulluilta päiviltä myöskin lähti melkoinen kattaus astiapuolta. Mulle uusi keräilykohde, nimittäin Kastehelmi kirkkaana! Voiko söpömpiä astioita enään ollakaan. Siitä ostin tuon isomman kuhlon ja neljä pientä. Nyt tarkoitus olisi lähiaikoina täydentää kokoelmaa lautasilla sekä niillä iki-ihanilla uusilla purkeilla. Yksi mitä kans himoitsen on ne niiden uudet lasit. Mutta multa taitaa laseja jo löytyä J:n mukaan "vähän" liikaakin... Matkaan lähti myös muutama ruokalautanen koska niille nyt on aina käyttöä, sekä Essencen muutama punaviinilasi. Vaikken itse viiniä juokaan, välillä on kylässä ihmisiä kenelle sitä on mukava tarjota. Ja sunnuntai aamuna appelsiinimehu maistuu ehkä parhaimmalta viinilasista! Lisäksi vielä pitkään himoittu iso teema sarjan kulho oli pakko saada täydennykseksi. Nuo on käteviä kun ne käy niin uuniruuille kuin esim salaateille. 

12 kommenttia

  1. Kastehelmi sarja on kyllä älyttömän kaunis! Ite kerään sitä harmaana. Ja se on kyllä totta, että VS:n iso bodymist kestää ikuisuuden :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kastehelmi on! ♥ Ja kyllä, ne kestää kyllä "pienen" ikuisuuden :D

      Poista
  2. Vitsi mitä ostoksia! Ja näin Iittalaan hullaantuneena ihmisenä voisin ottaa kaikki nuo sun viimeisen kuvan löydöt itselle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin ostokset ovat olleet erittäin onnistuineita! :) Iittalan astiat ovat kyllä ihan ykkösiä! ♥

      Poista
  3. Nuo Iittalan kastehelmi-astiat on vaan kertakaikkisen ihania! Itselleni semmosia en oo vielä saanu hankittua, mutta enköhän sitten joskun, kun muutto omaan kotiin tulee eteen :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on! Mua himottais hankkia myös ne purkit! :)

      Poista
  4. Tykkään ihan älyttömästi sun blogista! Täällä on aina asiallisia ja mielenkiintoisia aiheita, tykkään! Ja osaat kuvata asiat niin kauniisti. Keep going ♥

    www.pirstaloitunut.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurjan ihana kommentti! ♥ Kiitos paljon Maria! :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥