Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

goddaughter

ristiäiset2DSC_0072
GOddaughter. Marraskuun puolella minulta ja J:ltä kysyttiin jotain, josta olimme aikaisemmin voineet vain haaveilla. Meitä pyydettiin kunniatehtävään vastasyntyneen pienen tytön kummeiksi. Oli itsestäänselvyys suostua. Ja niin joulukuussa, tarkkaan ottaen itsenäisyyspäivänä juhlittiinkin sitten ristiäisiä.
Musta ristiäiset on aina niin ihana juhla. Vaikken nyt viime vuosina kovin monissa ole ollutkaan, niin silti. Jännitys tiiviistyy kun nimi julkaistaan. Edes me kummit ei tiedetty pikkuprinsessan nimeä etukäteen, vaan se selvisi vasta kastehetkellä niin meille kuin kaikille muillekin. Jännitys säilyi siis loppuun saakka. 

ristiäiset4DSC_0086 ristiäiset15DSC_0499-side ristiäiset11DSC_0238 ristiäiset8DSC_0216 ristiäiset10DSC_0300 ristiäiset16DSC_0276 ristiäiset1DSC_0066 ristiäiset13DSC_0335 ristiäiset3DSC_0080 ristiäiset14DSC_0346 Oltiin jo useampaan kertaan J:n kanssa puhuttu (tai ehkä saattaa olla että minä olin puhunut...) kuinka ihana asia olisi saada yhteinen kummilapsi. Ja nyt sitä sitten ollaan ihanan pikkuprinsessan onnellisia kummeja. Itse ainakin otan kummiuden todella kunniatehtävänä, ja aijonkin kantaa sitä kunniallisesti.  Musta se ei ole pelkästään muistamista merkkipäivinä ja jouluna yms, vaan se on läsnäoloa ja pikkuisen elämässä mukana kulkemista. Sekä myös vanhempana, kun pikkuinen ei ole enään niin pikkuinen. J:n kanssa innolla odotetaan, mitä kummius meille vielä tuokaan tullessaan kun pikkuinen tästä pikkuhiljaa kasvaa, ja kuinka se(kin) kietoo kummisedän lopulta pikkusormensa ympäri ettei kummisedälle taida paljon sanavaltaa enään jäädä! ;)

24 kommenttia

 1. Oi miten söpö pikkuihminen! Tykkään sun blogin ulkoasusta, kun on tällänen yksinkertanen ja raikas.
  http://longwayhomeronja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuinen on kyllä söpö ja niin ihana! ♥ Kiva kuulla että blogi on mieluisan oloinen :-)

   Poista
 2. Onnea paljon teille isosta kunniasta!♥

  VastaaPoista
 3. Ihanan värikkäitä kuvia tässä! <3 : )

  VastaaPoista
 4. Onnea paljon ihanasta kummitytöstä! En malta odottaa, että mustakin tulee joku kaunis päivä kummitäti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jasmin! ♥ :) Kyllä se sitten palkitseekin kun aika osuu kohdalle, vaikka joutuisi vähän odottelemaan! :)

   Poista
 5. Voi että tykkään tästä sun blogista! :) löysin aika vasta tämän ja ajattelin nyt jättää kommenttia. Kuvat on kauniita ja tykkään muutenkin sun tyylistä. Harvemmin mitään kommentoin kenenkään blogeihin (pitäis varmaan ryhdistäytyä siinä) mutta jään ehdottomasti seurailemaan tätä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Aivan ihana kommentti! ♥ Oon tosi otettu siitä että jos et yleensä jätä kommenttia mutta mun blogiin halusit jättää :-) Kiitos paljon kehuista!

   Poista
 6. Wow mitä kuvia! Ja onnea kummiudesta :)

  VastaaPoista
 7. Voi apua, ihan mielettömän ihana blogi sulla :) Jään ehdottomasti seurailemaan ja katsomaan, mitä kaikkea ihanaa tänne keksit! Ja paljon onnea sinulle ja J:lle kummiudesta, se on ihana asia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummius on kyllä aivan ihana juttu meistäkin! Tosi ihana kuulla että tykkäsit blogistani, kiitos! :) ♥

   Poista
 8. Teillä on todella suloinen kummilapsi :)

  http://nukkanurkka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Ihanan raikkaita kuvia! Mistä toi sun punanen mekko/paita? on hankittu? Se on tosi kaunis!

  http://writtenbyneea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että kuvat ovat olleet onnistuneita! :) Mekko on H&M:stä ostettu! :)

   Poista
 10. Vitsi että oli ihanaa tehdä tämmönen hyvä blogilöytö ja vielä samalta seudulta:) Selailin sun postauksia paljon taaksepäin ja vaikutat tosi vahvalle mimmille, semmoselle joka jaksaa positiivisuudella eteenpäin:) Niin ja sulla on vielä ihana tyylikin!<3 Jäin ehdottomasti seuraamaan :)
  Kauniita ristiäiskuvia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan sanaton tan sun kommentin jälkeen! ♥ Tosi ihana kuulla tälläistä palautetta! Kiitos paljon Emilia! :)

   Poista
 11. Onnea kummilapsesta! :-) Törmäsin nyt vasta sun blogiin ja tykkään tosi paljon! Niin ihanan raikas ulkoasu :-)

  VastaaPoista
 12. Kiitos Heidi!<3 :) Kiva kuulla että ulkoasu on mieluisa! :)

  VastaaPoista
 13. Aivan ihania kuvia ja niin söpö vauva! Onnea kummeille!!<3

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥