Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

What's Up?

Puhelimen kätköissä piilevät kuvat ovat olleet mulle viime päivinä sellainen tuskanhien tuottaja jos joku. Perjantaina yritin siirrellä niitä koneelle. Useasti kehuja kuulleena kuinka helposti kaikki sujuu kun laitteet ovat samaa merkkiä ja pelaavat yhteen. No mutta, onhan se hieno ominaisuus toki. Mutta voi pojat miten vaikea se oli keksiä kuinka se toimii. Windowsin tuttu ja turvallinen maailma verrattuna tähän on kyllä ihan päinvastainen. Yritin vielä sunnuntaina kikkailla kuinka se onnistuu, samoin eilen. Ja eilen, vähän kahdentoista jälkeen yöllä taisin otttaa pienen voitontanssin kun onnistuin. Postausta en siinä kohtaa enään alkanut taiteilemaan, nukkumatti hoputti jo sen verran. Ja muutenkin ajattelin että sama se onko postaus julkaistu yöllä vai seuraavana iltana, tämän vuorokauden puolelle se jokatapauksessa menisi. 
Näitä postauksia ei täällä ihan hirveän usein nähdä, kun puhelimen kamera ei tosiaan missään ihan polttavassa käytössä ole. Katsotaan josko se siitä jossain kohtaa lähtisi nousuun mikäli päädyn uudempaan puhelinversioon. Joten tämä satsi sisältääkin nyt sitten paljon kesäisiä kuvatuksia. 

puhenlinkollaasi11 Firman karkelot // Ehkä paras leipäannos mitä on tullut koskaan syötyä, Bella Romassa // Selfie hopeisemmalla tukalla // Väriestejuoksu Tampereella!
   
puhelimenkollaasi3 Uus muru pääsi heti silloin tullessaan poseeraamaan // Ajelu-Selfie, tosin en itse ajanut! // Mun juhannus- seuralaiset // Helsingin reisun taivaallinen ruokailuhetki


puhelimenkollaasi8 Ensimäiset Michael Korsin kenkulit // Asukuvien kulissien takaa // Yyterin reissun vessaselfiet // Pinkkipää! 

  puhelimenkollaasi4Kannattaa letittää hiukset päiväksi niin illalla pehko voi olla ihan mitä sattuu // Helsingin reissun tärkein tapahtuma // Ja saman reissun matkaseuralainen // Tammerfesteillä bongasin "tuttuja"
   
puhelimenkollaasi12 Ennen väriestejuoksua // Ei firmanbileitä ilman selfietä // Jälkeen väriestejuoksun // Varmaan koko kesän ainut päivä kun jaksoin edes vähän meikata
   
puhelimenkollaasi5 Syksy ja siiehen sopivat asusteet // No minäkin kerta kaikki muutkin // Jungle Juice on ehkä Koskarin paras asia // Mun työkaverit on parhaita
   
puhelimenkollaasi9 Pentikin uusi peili löysi heti paikkansa // Kesän käytetyin asuste // Aurinkoakin muutaman kerran kerkisi kavereiden kanssa nauttimaan // Eka päivä lyhyemmällä tukalla, voi pojat muuten miten nää on kasvanu!!!
  puhelinkollaasi1 :---) // Paras limppari uutuus sitten hetkeen! Harmi että joku muukin on huomannut tämän ihanuuden, eikä tätä meinaa saada mistään kun jokapaikasta on kokoajan loppu! // Seuraavaks varmaan ne samanlaiset tuulipuvut? // Harvoin naurahdan ääneen kun whatsapissa satelee mitä tyhmepiä kuvia, tämän kohdalla oli se yksi harvoista kerroista!
  puhelinkollaasi2 Tehtiin ite bataattiranuja ja hamppareita // #selfie // Helsingin reisun matkaajat // Enkeli 
 puhelinkollaasi10 Parasta kesässä! // Juhla-asua // Venetsialaiset // Pitäähän se auto kerran kesässä (vuodessa...) pestä
 puhelimenkollaasi7 Juhannus selfie // Kesän ykkös herkku: mansikat // Toista ei "vaihteeks" napannut asukuvien otto // Leffailua veikan kanssa

puhelinkollaasi13 RIP // Tampereen yöhön // Nostalgiahetkiä Wii:n parissa // Tampereen parhaan Vohvelikahvilan paras annos
   puhelinkollaasi6
#quote // Nää lenkkimaastot on täällä niin rakkautta // Ton karkkivärin kun sais takas // Terveellisempää herkuttelua 


Jos teitä kiinnostaa seurailla näitä suhteellisen reaaliajassa, mut löytää instagrammista @hennatasmoi :--) Nähdään siellä!

6 kommenttia

  1. Halusin vaan kommentoida, että tää postaus oli tosi kiva :)

    VastaaPoista
  2. Olipa tää kiva postaus, paljon ihania kuvia! :) haha, mua huvitti toi "asukuvien kulissien takana" -kuva, tollasta säätöä se on aina itellänikin :D x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Se on kyllä melkoista säätöä ja vääntöä välillä! :)

      Poista
  3. Moikka! Oon hetken kirjoitellut omaa blogiani ja toivoisin kovasti, jos jaksaisit käydä kurkkimassa sitä ja jättää vaikka kommentiakin! :) tällä hetkellä siellä on käynnissä kysymysten esittely, joten jos siltä tuntuu niin saa niitäkin kyseiseen postaukseen jättää. Kiitos tuhannesti etukäteen ja toivottavasti pidät lukemastasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon sitä välillä seuraillutkin kun linkki on jostain kohdalle osunut :) Nyt vaan elämäntilanteesta johtuen aika kehno bloggaaja sekä vielä kehnompi muiden blogien lukija! Mutta käyn taas katsomassa :-)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥