Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Marc By Marc Jacobs

asu_riippusilta8 asu_riippusilta5 Heippa! Viime päiviin on riittänyt niin paljon kiirettä ja miljoonia eri asioita ettei J:tä lainatakseni ole kerennyt edes kissaa sanoa. No mutta nyt löysin pikkuruisen raon (jättämällä muut hommat myöhemmälle) kirjoitella teille miten tällä puolen menee ja mitä tänne kuuluu. 
Eli siis toisin sanoen, huhhuh mikä alku kesä onkaan ollut. Mun viimeisen muutaman kuukauden ensimmäinen löhölöhö päivä oli sunnuntaina. Enkä sitäkään laske kokonaan pelkäksi löhöpäiväksi, koska matkasin kuitenkin illalla vielä Ikaalisiin monien juttujen kautta. Ja sekin syy miksi siitä tuli sellainen päivä, ei ollut mikään suunnitelmallinen juttu. Edellis iltana "saattoi" vähän venähtää työporukan illan istujaisissa, ja pääsin nukkumaan vähän viiden jälkeen aamulla. Univelat siis kysymättä vaativat osansa. Alunperin mun siis piti omistaa sunnuntai bloggailulle. Mutta univelkojen karhuaja ja Orange is the new blackin neljäs tuotantokausi valitettavasti veti pidemmän korren. 
Fiilikseltään kesään ja kevääseen on mahtunut asioita joita ei todellakaan olisi toivottu eikä kaivattu, mutta eipä se elämä aina mene niinkuin toivoisi. Pääpiirteittäin kuitenkin tosi hyvä fiilis ja uskon että tästä tulee vielä ikimuistoinen kesä hyvällä tapaa.
Mutta ideana ei ollut tulla pelkästään höpisemään mitä kuuluu jne, vaan: 

asu_riippusilta10
Esittelemään mun pienen laukkuperheen toiseksi uusin tulokas, ja asu missä viihtyisin vaikka koko kesän! Tiiättekö sen tunteen, kun meette kauppaan ostamaan jotain tiettyä, ja sitten mukaanne lähteekin jotain aivan muuta? Tämän ihanuuden kanssa kävi juuri niin. Olin yks päivä töiden jälkeen menossa ostamaan uutta suojakuorta omppuuni kun vanha päätti haljeta takaa edes ilman mitään kovaa kohtelua. Lopulta astuessanu Cottonin ovista ulos, olin ostanut jotain aivan muuta kuin sen samperin suojakuoren. (ja nyt mulla on edelleen tuo vielä triplasti enemmän rikki oleva suojakuori käytössä....) Marc By Marc Jacobsin laukkuja olin kuolannut jo monen monet kerrat aikaisemmin. Mutta koskaan en ollut osannut valita mikä olisi se yksilö mikä nousisi ylitse muiden. Noh, nytten se osui eteeni edes asiaa sen kummemmin miettimättä ja suurin piirtein huusi mun nimeäni siellä hyllyllä. Aikaisemminhan mä olen puhunut että heräteostoksista on kovalla työllä pyritty eroon, ja tavoitteena on aina harkita varsinkin isompia ostoksia pikkuisen aikaa. Phahaha, tämän kohdalla taisin harkita, viis sekunttia? Mutta kertaakaan en ole ostopäätöstäni katunut. Tämä on ollut alku kesän ehdottomasti eniten käytetty laukku, ja olen edelleen sitä mieltä että tämä on täydellinen yksilö. Ihanan pehmeä nahka, kultaiset yksityiskohdat, kätkee sisäänsä pienen maailman, helppo ja hyvän näköinen kantaa olalla, ja pitkäkin hihna löytyy. Voiko muuta edes vaatia?
   
asu_riippusilta6 asu_riippusilta11 asu_riippusilta2 asu_riippusilta9 asu_riippusilta4(2)-side
asu_riippusilta3 asu_riippusilta1Mitä taas asuun tulee, oon tänä kesänä löytänyt palavan rakkauden kangashousuihin. En tiedä mistä se on syttynyt, mutta tuntuu kun selailen netin vaatekauppoja tai kiertelen kaupungilla, mun katse kiinnittyy aina ensimmäisenä niihin. Mutta onhan nämäkin yksilöt aivan ehdottoman mukavat päällä! Vaikka ikuinen farkkujen rakastaja olenkin, kyllä nämä on kesällä lähes samalla viivalla. 
Mitä taas valkoisiin uskollisiin (tai kolmansiin vai neljänsiin?) consseihin tulee, ne ei enään olekaan ne mun käytetyimmät kengät. Niken Air Max pahoilaiset päätyy nykyään jalkaan vähintään yhtä usein kuin conssit, ellei jopa useammin. Eli siis oikein passeli ostos, jos niin voi sanoa. 

asu_riippusilta7bag Marc By Marc Jacobs (New!) | trousers VeroModa | top GinaTricot (New!)
sunglasses Ray-Ban | shoes Converse | watch Michael Kors*

// *Saatu.


Muistakaan käydä osallistumassa edellisessä postauksessa olevaan kosmetiikka- lahjakortin arvontaan ! :-) 

7 kommenttia

 1. Superlöytö tuo laukku kyllä, just kivan yksinkertainen mutta vaan niin ihana! :) Ja tosi hienoja on myös tämän postauksen kuvat yleensä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukku oli kyllä nimenomaan superlöytö! :) Kiva kuulla että tykkäsit postauksesta :)

   Poista
 2. Toi laukku on kyllä kivannäkönen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin lemppari! <3 Kiva kuulla että säkin tykkäät :-)

   Poista
 3. Marc by Marc Jacobsin laukut on parhautta. Ne on todella kauniita ja laadukkaita, mutta silti sopivia 'opiskelijabudjettiin.' Kyllästyin MK:n Selmaani ja hankin MMJ:n tilalle, eikä harmita yhtään. Vielä pitäisi Selma saada myytyä, tällä hetkellä se nököttää säilytyspussissaan vaaterekin alahyllyllä :-D  http://2avlt5.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli mun ensimmäinen MMJ, muttei varmasti viimeinen! ♥ Suosittelen jos olet facebookissa myymään laukun MK:n kirpparilla, saat siitä hyvät rahat siellä :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥