Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

The Balm + Cocopanda Arvonta!!

* Postaus ja arvonta toteutettu yhteistyössä Cocopandan kanssa, ja osa tuotteista saatu heidän kauttaan! * 
  ostokset_thebalm6
ostokset_thebalm3 ostokset_thebalm5 ostokset_thebalm9
Yhteistyössä Cocopandan kanssa sain valita heiltä muutamia tuotteita itselleni. Ja niin päätinkin valita näistä tuon The Balmin Nude'Tude paletin. Tää oli ollut mulla jo tosi pitkään himotus listalla, ja nyt vihdoin sain sen itselleni. Positiivinen yllätys tuli paketin koosta, mä jotenkin oletin että tää olis sellainen minimini, mutta eii, täähän oli tosi hyvän kokoinen. Ja kyllähän tämä oli vähintään yhtä ihana kuin olin kuvitellukin. Sävyt on aivan mielettömän ihania, ja vieläpä kaikki! Joukkoon ei mahtunut yhtään mustaa lammasta, vaan voin kyllä kuvitella käyttäväni näitä kaikkia. 

ostokset_thebalm ostokset_thebalm2
Tästä innostuneena, päätin tilata vielä myöhemmin itse tuon Nude Dude paletin, joka onkin The Balmin toiseksi suosituin paletti. Eikä se kyllä ollut yhtään sen huonompi kuin ensimmäinenkään versio. Tässä sävyt on ehkä pikkuisen juhlallisemmat, mun mielestä. Mikä myös tässä paletissa oli positiivinen yllätys, oli juurikin taas sama että kaikki sävyt oli ihania, eikä yhtäkään ei niin kivaa joukossa. 
Molemmat ovat päässeetkin jo testiin, ja voi pojat miten paljon mä näistä tykkään! Ihan uus fiilis syntynyt koko meikkaukseen näiden ansioista. En voi kuin suositella kumpaakin palettia. Näähän on itseasiassa aika hyvissä aleissa just Cocopandalla! 

ostokset_thebalm7Mutta hei! Nyt teilläkin on mahdollisuus voittaa uusia meikkejä tai muita kosmetiikkatuotteita itsellenne, tai valita vaikka juurikin molemmat nämä paletit itsellenne. Nimittäin päätettiin yhdessä Cocopandan kanssa arpoa yhdelle onnekkaalle lukijalle

50€ lahjakortti 
heidän verkkokauppaansa. 


Osallistuaksesi arvontaan:

1. Linkitä kommenttiboksiin yksi tuote mitä ostaisit lahjakortilla, ja perustele miksi juuri se tuote. 
2. Laita kommenttiin toimiva sähköpostiosoite. 

Aikaa osallistua arvontaan on 26.06.2016 sunnuntaihin saakka. 

Onnea arvontaan 

Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille! 

51 kommenttia

 1. https://www.cocopanda.fi/product/meikit/silmat/luomivarit/3036381/thebalm-nude-tude-nude-eyeshadow-palette-11-08-g
  Ostaisin ehdottomasti myös luomivärejä, joilla saisi helposti piristettyä omaa meikkiä! Oon aika laiska meikkaamaan, joten luomiväreillä saisi nopeasti uutta ilmettä:)
  jenni.koivumaki@gmail.com

  VastaaPoista
 2. The balmin nude'tude paletti on kanssa ollut pitkään ostoslistalla! Aivan ihana :)
  lumihiutale97@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. https://www.cocopanda.fi/product/3054515/thebalm-nude-dude-eyeshadow-palette-2

  Ehdottomasti haluaisin myös thebalmin nude dude luomiväripaletin! Näistä on kuullut niin paljon hyvää ja sävyt ovat niin ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, sähköposti unohtui!
   tiiaoksanen@hotmail.com

   Poista
 4. https://www.cocopanda.fi/product/nyx/3056392/nyx-soft-matte-lip-cream-cairo

  NYXin huulivoiteista oon kuullu niin paljon kehuja että tämän lisäksi varmaan muissakin sävyissä ostaisin kyseisen tuotteen! Tämä oli kuitenkin sävyistä ihanin :)

  jennakatariina1995@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. https://www.cocopanda.fi/product/the-balm/3036381/thebalm-nude-tude-nude-eyeshadow-palette-11-08-g

  Varmaan juuri tämän postauksessa olevan paletin valikoisin, sillä olen haaveillut siitä jo todella kauan :)

  nora.adler@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. https://www.cocopanda.fi/product/meikit/kasvot/meikkivoiteet/3056314/nyx-contour-highlight-pro-palette-hcpp01

  Tilaisin ehdottomasti Nyxin korostus- varjostuspaletin, koska olen kuullut siitä valtavasti hyvää ja en ole koskaan testannut kasvojen muotoilua erityisellä siihen tarkoitetulla paletilla. Olen kuitenkin utelias testaamaan ja uskon, että kyseisellä paletilla voisi saada ihmeitä aikaan! :)

  annehepojarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana arvonta :)
  Ekana mielessä oli jokin NYXin ihana kosmetiikkatuote, mutta sitten aloin miettiä, että tarvitsenko sellaista todella. Onhan minulla kaikenlaista kotona jo valmiiksi, enkö pärjäisi niillä? Tarkemman harkinnan jälkeen päätin, että käyttäisin rahat johonkin, mitä oikeasti tarvitsen. Käsivarsieni karvanpoistoon olen kauan yrittänyt etsiä hyvää poistoainetta, mutta en ole sellaista vielä löytänyt. Koska karvat oikeasti häiritsevät minua ja saavat minut epävarmaksi, haluaisin antaa tälle tuotteelle mahdollisuuden: https://www.cocopanda.fi/product/ihonhoito/vartalo/karvanpoisto/3049968/minerals-of-eden-women-body-hair-removal-dead-sea-mud-cream-180-ml

  maija.ruokonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. https://www.cocopanda.fi/product/the-balm/meikit/3036373/thebalm-cabanaboy-shadow-blush-8-5-g

  Koska mulla ei vielä ikinä oo ollu kunnon poskipunaa ja tää väri on niin syötävän kiva ! Totta kai ostasin jonkun luomiväri paletinkin koska himotus ! Eikä mulla vielä ikinä oo ollu mitään kalliimpaa meikkiä enkä muista koska viimeksi oisin ostanut jotain muuta uutta kuin ripsari tai eyeliner. :D
  vonsoona@gmail.com

  VastaaPoista
 9. https://www.cocopanda.fi/product/meikit/kasvot/meikinpohjustajat-ja-kiinnittajat/3019085/glominerals-face-primer-14-7ml

  Valitisin tämän primerin. En ole saanut vieläkään hankittua primeria lainkaan, ja hyvä ihomeikki ainakin itseni kohdalla vaatisi sen, tuntuu että huolella tehty meikki valuu niin sanotusti hukkaan muutoin.

  VastaaPoista
 10. https://www.cocopanda.fi/product/3036380

  Itse valitsin myös theBalmin tuotteen koska merkki todellakin kiinnostaa itseäni ja tuotteiden ulkoasu on ihana! Kokoelmistani puuttuu matta luomiväri paletti joten tämä iski siksi silmään :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. https://www.cocopanda.fi/product/meikit/kasvot/3036375/thebalm-mary-lou-manizer-aka-the-luminizer-highlighter-shadow-shimmer-8-5-g

  Kauan on ollut hyvä highlighteri etsinnässä ja sellainen taisi löytyä. Paljon olen kuullut hyvää tuosta korostusväristä ja haluisin kuollakseni päästä kokeilemaan sitä. Näyttäisi vielä olevan sopivan vaalea mun kalvakalle iholle, toisin kuin monet muut mitä on kokeillut.

  johana.seppanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Olen tuoksufriikki ja tämä tuoksu ainakin tulisi ostettua: https://www.cocopanda.fi/product/tuoksut/eau-de-parfum/3070230/justin-bieber-girlfriend-eau-de-parfum-for-her-50-ml, koska en ole vielä tuota testaillut!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 13. https://www.cocopanda.fi/product/bareminerals/3047456/bareminerals-get-started-complexion-kit-fairly-light
  Tuo pakkaus olisi mahtava saada kokeiluun! Kerrankin olisi kiva saada laadukkaat tuotteen arkimeikkiini. Ja olenhan tuosta paljon hyvää kuullut.

  Harriet.gripenberg@gmail.com

  VastaaPoista
 14. https://www.cocopanda.fi/product/meikit/silmat/luomivarit/3036381/thebalm-nude-tude-nude-eyeshadow-palette-11-08-g

  Tän Balmin paletin kyllä ostaisin, sitä oon kattonut jo niin pitkään! :)
  jatta.pietil@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. https://www.cocopanda.fi/product/the-balm/3036381/thebalm-nude-tude-nude-eyeshadow-palette-11-08-g

  Samainen paletti, lahjaksi siskolleni !

  nanikaroliina@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Ostaisin ehdottomasti tuon Nude Tude paletin, koska se on ollut ostoslistalla jo pitkään.
  erin.komu@outlook.com

  VastaaPoista
 17. https://www.cocopanda.fi/product/3036381/thebalm-nude-tude-nude-eyeshadow-palette-11-08-g
  Hommaisin tämän, oon ollu jotenkin tosi laiska meikin kanssa, ja haluaisin oppia paljon uutta - tän paletin sävyt ois upeita!

  jasmiina97@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. https://www.cocopanda.fi/product/3036381/thebalm-nude-tude-nude-eyeshadow-palette-11-08-g
  Oon jotenkin ollu tosi laiska meikin suhteen, mutta haluaisin oppia "kikkailemaan" enemmän :D tän paletin sävyt ois aivan loistavia.

  jasmiina97@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. https://www.cocopanda.fi/product/meikit/kasvot/poskipunat-ja-aurinkopuuterit/3062148/nyx-baked-blush-wanderlust
  NYX Baked Blush – Wanderlust olisi kiva kokeilla ja saada vähän posket hehkumaan :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 20. Ihana arvonta! Mä en omista mitään kunnon highlighteria ja sellanen on mun ostoslistalla ollut jo todella pitkään. En oo vaan vielä sellasta raaskinut ostaa, joten varmastikin The Balmin Mary-Loumanizer lähtis kotiopäin! :)

  https://www.cocopanda.fi/product/the-balm/3036375/thebalm-mary-lou-manizer-aka-the-luminizer-highlighter-shadow-shimmer-8-5-g

  sonjakoskensalo@gmail.com

  VastaaPoista
 21. https://www.cocopanda.fi/product/meikit/silmat/luomivarit/3068088/pashion-88-palette-luomivaripaletti-

  Cocopandalta löytyy niin monta meikki-, hius- ja ihonhoitotuoetetta että oli hirveän vaikea valita vain yksi tuote, mutte se olisi kuitenkin tuo yllä oleva linkki josta löytyy tuote jonka ehdottomasti tahdon. Ostin itselleni juuri hetki sitten luomiväripaletin jossa on minulle sopivat nuden sävyt. Rakastan myös värejä - etenkin pastelin sävyjä - ne laittavat silmät loistamaan eri tavalla kuin nudesävyt.
  Tätä palettia olen himoinnut jo kauan ja sen ehdottomasti itselleni tahdon.

  funnyseppa@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Mahtava arvonta! :-) Ostaisin lahjakortilla kyllä just ton Nude Tude -paletin, koska oon kuullut siitä pelkkää hyvää & luomivärejä ei voi olla liikaa! :-)

  https://www.cocopanda.fi/product/3036381/thebalm-nude-tude-nude-eyeshadow-palette-11-08-g

  adaik97@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Ostaisin ehdottomasti ainakin tuon Nude'Tude paletin. Kauan on sitä tullut jo himottua! Pidän paljon The Balmin meikeistä ja kuullut paljon hyvää tästä paletistakin. Niin pakko saada se :)

  katjaniinipalo@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Oi vitsit, nuo theBalmin luomiväripaletit näyttävät vaan niin houkuttelevilta! <3

  Itselläni olisi hakusessa jokin hyvä hiustenhoitotuote, ja löysinkin tuolta hyvältä kuulostavan hiusnaamion! https://www.cocopanda.fi/product/hiukset/hoitotuotteet/vaaleat-hiukset/3053301/kerastase-elixir-ultime-serum-solide-18-g

  browneyessecret@gmail.com

  VastaaPoista
 25. https://www.cocopanda.fi/product/hiukset/hoitotuotteet/3054998/macadamia-professional-nourishing-moisture-oil-spray-30-ml
  Tämä voisi kesyttää pörröisiä kesähiuksiani! Ostoslista on kyllä pitkä kuin nälkävuosi, tulisi lahjakortti kunnolla käyttöön :)
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Ostaisin kyllä tuon Nude Dude-paletin, sillä se on jo niin pitkään keikkunut ostoslistalla! :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Ihania nuo paletit ja tosi kiva tää arvonta!

  Hmm.. Haluaisin niin paljon, haha :-D Mutta ekana tulee mieleen "theBalm Mary-Lou Manizer Aka "The Luminizer" Highlighter" (https://www.cocopanda.fi/product/3036375/thebalm-mary-lou-manizer-aka-the-luminizer-highlighter-shadow-shimmer-8-5-g) Koska etsinnöissä on jo kauan ollut täydellinen highlighter ja tuosta tuotteesta olen kuullut kaikista eniten hyvää :-)

  janica.koivusalo@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Ostaisin ehdottomasti tämän highlighterin, etsinnässä ollut jo kauan hyvä highlighter vanhan loputtua ja tästä olen kuullut paljon hyvää. Hinta kuitenkin hieman turhan kova omaa budjettiin, vaikka kuulma hinta - laatusuhde on hyvä. Olisi aivan mahtava saada tämä omaan meikkipussiin etenkin näin kesä aikaan, kun pieni hohto kasvoilla näyttää niin kauniilta!
  https://www.cocopanda.fi/product/3036375/thebalm-mary-lou-manizer-aka-the-luminizer-highlighter-shadow-shimmer-8-5-g

  heitzu98@hotmail.fi

  VastaaPoista
 29. https://www.cocopanda.fi/product/muut-tuotteet/hiustarvikkeet/hiusharjat-ja-muut-hiustuotteet/3067216/tangle-teezer-the-original-candy-floss

  Kyllä varmaan tän uuden tangle teezerin ostaisin ja pari muuta pikkujuttua! :) jennasusanna96@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Vau mikä arvonta! Tilaisin ainakin tämän: https://www.cocopanda.fi/product/3036375/thebalm-mary-lou-manizer-aka-the-luminizer-highlighter-shadow-shimmer-8-5-g koska ollut ostoslistalla jo iät ajat ja kuullut pelkkää hyvää tästä :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 31. https://www.cocopanda.fi/product/meikit/silmat/kulmakarvat/3060319/nyx-tame-frame-tinted-brow-pomade-02-chocolate

  Haluaisin oppia tekemään täydelliset kulmakarvat, joten tämä lähtisi tilaukseen siitä syystä :)

  heidihelander@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. Huultenrajauskynä: olen vasta ymmärtänyt, miten helppoa ja jokapäiväistä huulipunan käyttö on, kun matkassa on mukana hyvä rajauskynä. Lahjakortilla voisin hankkia sellaisen :) marianna1 at luukku.com

  VastaaPoista
 33. https://www.cocopanda.fi/product/3054515
  89tmsk@mail.com

  VastaaPoista
 34. https://www.cocopanda.fi/product/nyx/3056314/nyx-contour-highlight-pro-palette-hcpp01

  Nuo postauksen luomiväritkin houkuttelisivat, niin paljon hyvää olen niistä kuullut. Ensimmäisenä klikkaisin kuitenkin lahjakortilla ostoskoriin Nyxin korostus-/varjostuspaletin, joka on ollut ostoslistallani jo jonkin aikaa, mutta jota en ole pystynyt opiskelijabudjetilla hankkimaan.

  VastaaPoista
 35. Ja sähköposti tietysti unohtui... josha@suomi24.fi

  VastaaPoista
 36. https://www.cocopanda.fi/product/tuoksut/eau-de-parfum/3066234/dolce-gabbana-the-one-collector-for-women-eau-de-parfum-50-ml ,Uutta tuoksua haluan kokeilla.

  tvoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Moi ja ihanaan juhannusarvontaan mukaan. Ainakin ostaisin http://www.cocopanda.fi/product/hiukset/3065994/ref-silver-shampoo-343-300- ml. Koska tarvisin hyvää hopeashampoota niin olisi kiva kokeilla. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 38. https://www.cocopanda.fi/product/meikit/3036329/thebalm-hot-mama-7-08-g Hot mama, ainaki unissa :D :'D tartzuuu@gmail.com

  VastaaPoista
 39. https://www.cocopanda.fi/product/tuoksut/3050140/victoria-secret-fragrance-mist-250-ml-coconut-passion

  Oon heikkona kookokseen, joten siksi tää tuoksu houkuttais.
  T. Nelliina
  nelliina at yahoo.com

  VastaaPoista
 40. Mun valintani osuisi lahjakortin sattuessa kohdalle Victoria's Secretin lempparimistiin:

  https://www.cocopanda.fi/product/tuoksut/3051142/victoria-s-secret-passion-struck-body-mist-250-ml

  Mä olen aivan äärimmäisen huono hemmottelemaan itseäni millään tavalla, joten jo yksin siinä mielessä ajatus lahjakortista olisi kieltämättä, no, kiehtova. Tuntuu, että enhän mä ansaitse mitään ylimääräistä, joten hemmottelen ennemmin miestä ja lasta : D

  Niin joo - ja se sähköpostiosoitehan on antsbunch@gmail.com : )

  VastaaPoista
 41. https://www.cocopanda.fi/product/ihonhoito/kasvot/ihonhoitotuotteet/3061077/vichy-neovadiol-magistral-cream-50-ml

  tää ois kyllä niin täydellinen mun rutikuivalle iholle. vichyn tuotteet on aiemminkin toiminu mulla, mutta tän hetken rahatilanne ei sallis ton ostamista. :D
  sanni.paavilainen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 42. https://www.cocopanda.fi/product/top50h%C3%A5rpleie/3051381/uniq-one-all-in-one-treatment-coconut-150-ml

  tää vaikuttaa erittäin hyvältä varsinkin mun hiuksille. tuotteessa on "kesäinen ja aurinkoinen" tuoksu, joka houkuttelee :D
  nelli.haapaniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 43. https://www.cocopanda.fi/product/meikit/meikkisiveltimet/3051147/real-techniques-starter-set

  Tää sivellinsetti olisi ihan täydellinen mulle! Mulla on tällä hetkellä käytössä vain H&M:n halpissiveltimiä, jotka ovat aika kämäisiä. :D Olisi ihanaa päästä käyttämään kunnon siveltimiä! <3

  emmih96(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 44. Valinta on helppo. Valitsisin tämän tuoksun: https://www.cocopanda.fi/product/tuoksut/3053014/calvin-klein-obsession-for-men-eau-de-toilette-125-ml

  Siksi koska se on vaan niin täydellinen tuoksu.

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 45. https://www.cocopanda.fi/product/3042692 Tämän ostaisin, sillä vuoden kestänyt tauoton ylppäreihin ja pääsykokeisiin lukeminen aiheutti kaikkea ikävää myös naamalleni, esimerkiksi silmänaluset ovat aivan järkyttävät. Tulisi siis tarpeeseen :D

  yksisarvismies@gmail.com

  VastaaPoista
 46. https://www.cocopanda.fi/product/hiukset/hiusoljyt/3017554/macadamia-natural-oil-healing-oil-treatment-125-ml

  Tämän varmasti tilaisin! Oon nyt ihan PA ku oon ollu kohta 3kk työttömänä, et ei oo edes varaa ostaa hiusöljyä. Joten sellaisin tilaisin heti, jos arvonnan voittaisin. :D

  stix@hotmail.fi

  VastaaPoista
 47. https://www.cocopanda.fi/product/3056314 Ostaisin ainakin tänän, koska rakastan luomivärejä.

  jasamin14@gmail.com

  VastaaPoista
 48. https://www.cocopanda.fi/product/meikit/kasvot/3056314/nyx-contour-highlight-pro-palette-hcpp01 Tämän ja ehkäpä myös tuommoisen theBalmin luomiväripaletin, koska ostin vasta uusia siveltimiä ja ne kaipaavat tuotteita mitä levittää :) enmi1(at)outlook.com

  VastaaPoista
 49. https://www.cocopanda.fi/product/3036381/thebalm-nude-tude-nude-eyeshadow-palette-11-08-g Tästä nyt oon tosiaan jonkun aikaa haaveillut. Siinä on just mun tyylisiä värejä. Muutama muukin tuote heiltä tosin myös toivelistalla, mutta tämän haluisin eniten :) freak-alice@hotmail.com

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥