Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesäkuulumiset

kukat_1 kuulumiset_2_1 kuulumiset_4_2 kuulumiset_3_2 asu_1 kuulumiset_7 kukat_2 Hupsanssaa, siinä vierähtikin pikku tovi viime postauksesta. Selkeesti kertoo siis siitä että kesä on käynnissä ja mun kalenteri täpötäynnä. Tosin enää vain tämän viikon, koska lauantaina starttaa mun kuukauden mittainen kesälomalomaloma! Toki tää viikko onkin sitten sitäkin enemmän työntäyteinen, normi työnlisäksi ollaan edustamassa meidän firmaa Tammerfesteillä huomisesta lauantaihin joka päivä, eli varmasti loma tulee tälläisen viikon jälkeen ihan tarpeeseen kyllä.
Ensimmäisen lomaviikon mä vietän vielä täällä Suomessa, hoidan kaikki rästissä olevat asiat ja valmistaudun, koska ens viikon sunnuntaina me matkataan J:n kanssa yhdessä lentokentälle ja otetaan suunnaksi Kreikka ja Rhodos! Reissu on ollut jo pitkään varattuna, ja päiviä varmaan laskettu jostain sadan tienoilta, ja nyt alkaa olemaan aika voittaja fiilis kun "tänään jäljellä" mittarissa on enää vaivaiset 12 päivää. Oon niin tohkeissani tästä. Rodos on ollut pitkään paikka, johon mulla on ollut ihan mieletön hinku, ja odotukset ovatkin tosi korkealla. Vahvasti kuitenkin uskon että pettyä ei tarvitse. 
Tässä postauksessa samalla vähän viimepäivien tekemisiä kuvilla, palataan sitten vähän suurempi sisältöisillä postauksilla mahdollisimman pian! 


Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥