Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Loma!

asu_koskenranta_5 Nyt se on vihdoin täällä, kauan kaivattu ja odotettu LOMA. Alkoi lauantaina mukavan neljän päivän Tammerfesti putken jälkeen ja kestää sen ihanan kuukauden verran. Ai että mä tykkään. Lomalle on suunniteltu jo paljon kaikkea tekemistä, mutta myös paljon pelkkää löhöilyä ja olemista. Eniten odotettu juttu on ehdottomasti Rodoksen reissu, joka jo starttaakin sunnuntaina! Ihan uskomatonta että muutama päivä enään, ja istutaan J:n kanssa koneessa kohti kohdetta johon mä oon jo niiiiin pitkään halunnut päästä. 
Nämä muutama päivä mitä oon jo lomaa kerennyt viettämään on ollut täynnä siivoilua, aurinkoa ja nyt myös Ikaalista johon J:n kanssa tänään reissattiin. Täällä maalla meneekin nyt muutama päivä ja sitten vaihdetaan maisemat taas kaupunkiin ennen reissuun lähtöä. Mutta, postauksen aihe ei ollut jutskailla teille pelkästä lomasta ja reissusta, koska reissusta tuutte saamaan vielä yliannostuksen sieltä palattuani, vaan nyt ideana oli esitellä yksi kesäinen asu!
   
asu_koskenranta_10 asu_koskenranta_11 asu_koskenranta_3 asu_koskenranta_6 asu_koskenranta_8 Asussa mulla yhdistyy muutama uutuus. Kengät saapuivat Elloksen paketissa, joka sisälsikin muuten pelkästään sisustusjuttuja, ja hattu saapui Nellyn paketissa joka olikin lähes täydellisen onnistunut. Ainoa asia joka siitä paketista lähti palautukseen oli River Islandin jumpsuit joka oli niin laittoman lyhyt että ei tosikaan. Shortsit ja toppi taas on vanhaakin vanhempaa mallistoa, jotka vaan sattumalta sattui näyttämään yhdessä kivalta. Se on hauska kun välillä miettii jonkun vaatteen kohdalla että pitäisikö laittaa vain kylmästi kiertoon, sitten ei kuitenkaan raaski ja lopulta huomaakin taas käyttävänsä vaatetta.
Kuvauspaikaksi valikoitui aika sattumalta Koskenranta, mikä osottautuikin todella kivaksi sellaiseksi! Muutenkin mä suorastaan rakastan tätä Tampereen keskustan aluetta, täällä on niin kaunista. Kyllä se vesi maisemassa tekee vaan niin ihmeitä.

asu_koskenranta_4 asu_koskenranta_9 asu_koskenranta_7

bag By Malene Birger | shorts H&M | top Levis | hat VeroModa 
sunglasses Ray-Ban | shoes Ellos | watch Michael Kors

6 kommenttia

 1. Oot siis puhelinmyyjä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon isommassa myyntiorganisaatiossa jossa on useita eri kanavia tehdä myyntiä :) Sen tarkemmin en työstäni blogissa kerro koska se ei tänne blogiini kuulu :)

   Poista
 2. Aivan ihana asu jälleen sulla! :) Hyvää lomaa ja ihanaa matkaa Rodokselle! :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥