Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Uutta! Part 1.

Piiiitkästä aikaa uutuuksien esittelyä. Näitä postauksia on aina älyttömän kiva toteuttaa. Nää mitä näissä postauksissa esiintyy, onkin hankittu taas pidemmällä aikavälillä, eli ei tosiaan kaikkia esimerkiksi viime kuukauden aikana. 

kuvat_13 Mun on ihan älyttömän pitkään pitänyt hankkia itselleni korttikotelo, koska mihinkään mun pienemmistä laukuista ei sovi lompakko sisälle. Ja tästä syystä mun kortit pyörii lähes poikkeuksetta niissä laukuissa iiihan miten sattuu. Siispä korttikotelo oli oikein oiva ratkaisu tähän ongelmaan. Olin jo aikaisemminkin vilkuillut tätä Michael Korsin versiota, ja se sattui alku talvesta olemaan Zalandolla vähän alennuksessa, niin päätin sen sitten samalla kotiuttaa itselleni. 

kuvat_14 Nyt syksyllä sekä alkutalvesta on tullut vähän täydennettyä neulevarastoja. Myin kirppiksellä ihan älyttömän määrän pois vanhoja neuleita, joita vaan ei kertakaikkiaan tule käytettyä. Siispä tilalle oli saatava muutamia uusia! Neuleet on mulla talvisin ihan ehdottomasti eniten käytettyjä yläosia.
    
kuvat_10Meidän olkkarin sisustuskin on saanut aikapaljonkin uusia juttuja syksyn ja talven myötä, ja yksi niisät onkin tämä Pentikin Poro. Mä oon himoinnut tätä ties miten pitkään, mutta aina se vaan on sitten kuitenkin jäänyt ostamatta. Nyt bongasin sen syksyllä Hulluilla Päivillä sen verran hyvään hintaan (vaikka hullareita muuten ehdottomasti boikotoinkin!) että pakko se oli sitten lopulta kotiuttaa. Hetkeäkään en ole katunut, vaan edelleen sitä ihastelee joka kerta kun silmä siihen osuu.
     
ostokset_10 Siittä saakka, kun tää Pretty Little Liars kuudes tuotantokausi julkaistiin, mun on pitänyt tää hankkia. Mutta jotenkin se on aina vaan jäänyt ja jäänyt. Nyt kuitenkin ennen joulua sain tämän laitettua tilaukseen, ja niimpä se kerkesi mulle sopivasti jouluksi. En oo vielä saanut yhtäkään jaksoa katsottua, mutta ens viikolla ajattelin kyllä aloittaa. Odotan vähän jännityksellä, koska jo vitos tuotantokauden kohdalla, musta vähän tuntui niinkuin sarja olisi lähtenyt alamäkeen, ja idea alkaisi olla vähän jo liian kulutettu.  No katsotaan mitä tulevan pitää! 
   
kuvat_5 Mä oon aina tykännyt ihan superisti Lauren Conradin kirjoista. Joten bongatessani tämän Celebrate - Ihana Elämä -kirjan Prismassa, se oli vain pakko saada. Mä tykkään älyttömästi järkkäillä kaikkia juhlia ja juttuja, siks tää olikin vielä oikein extrakiva löytö. Muistaakseni Prismassa oli silloin vielä asiakasomistaja päivät, jolloin hinnasta taisi se -15% lähteä.
    
kuvat_11 Tää onkin itseasiassa synttärilahja J:ltä. Enkä olisi parempaa lahjaa osannut edes kuvitella. Tää on siitä saakka, kun tämän sain ollut lähes päivittäin käytössä. Tykkään tästä niin paljon. Tää on Kalevalan Roosa nauha 2015- koru. Ja nyt oonkin kuumeisesti metsästänyt tähän niitä korviksia. Vielä mä ne tälle kaveriksi saan! 
  
ostokset_3 ostokset_4 ostokset_2 Viimeisenä, mutta ei suinkaan tämän ensimmäisen osan vähäisimpänä. Mun Michael Kors - Selma uutuudet. Bongasin nämä Zalandolla Black Fridayna niin huikealla hinnalla, että päätin sitten lopulta tilata molemmat. Mä oon jo älyttömän pitkään etsinyt sitä täydellistä vähän isompaa selmaa, sekä sitten pienempää crossbodya. Ja koska MK uudistaa nyt "aikalailla" mallistoansa, jää tosi tosi monet suosikit kokonaan pois, ja mun mielestä suurin osa ellei jopa kaikki Selmatkin tulee poistumaan. Siispä nyt oli hyvä tilaisuus hankkia nämä molemmat, koska ei tosiaan pysty sanomaan saisiko näitä vielä tulevaisuudessa. Oon aivan yli rakastunut näihin molempiin, ja tuo isompi Selma tuleekin ottamaan mun laukkukokoelmasta sen täydellisen keskikokoisena laukun paikan, joka on tähän saakka ollut hyvinkin tyhjänä. 

15 kommenttia

  1. Ihana blogi ja rakastuin tähän ulkoasuun sekä banneriin! Ehdottomasti liityin lukijaksi. :-)

    VastaaPoista
  2. Munkin oli pakko saada PLL:n kuudes tuottari heti kun olin katsonut vitosen! Siinähän se meni muutamassa päivässä taas, hups :-D Nyt odottelen vaan, että seiska julkaistaan Suomessa kun jäi niin jännittävään kohtaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä meinasin kans tilata ton heti silloin, mut sit se vaan jotenkin jäi ja jäi joka kerta :D Nyt sain vihdoin aikaiseksi! Ai mä en edes tiennyt että tästä on tullut seiska! :D

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Niin mustakin! Kiva kuulla että säkin tykkäät :)

      Poista
  4. Oi oi nuo laukut, en kestä miten ihanat ne on! Ihan älyttömän hyviä löytöjä oot kyllä tehnyt, ei varmasti yksikään mikään turha ostos ;) Alennuksista on aina niin kiva bongata just niitä juttuja edullisesti, joita on pitänyt jo pitkään ostaa. Ja tuo korttikotelo, pitäisiköhän itekkin tuo vihdoin hankkia kun sitä jo pidemmän aikaa tässä pohtinut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukut on kyllä omiakin lemppareita :') Mä annan kyllä kaikki suositukset korttikotelolle, niin kätevä! :)

      Poista
  5. Mulla on toi hopean Michael Korsin lompakko! Se oli 2015 jouluna erikoisvärinä myynnissä vaan parin kuukauden ajan valikoimissa, siis aivan ihana! Haluaisin myös joskus ehkä tommosen pikkulaukun samaa sävyä. Ihania kamoja oot hankkinut! Toi pretty little liarsin loppu oli ainakin mulle vähän pettymys..

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, se on varmasti kans ihana! :) ai pettymys, no hö! Katsotaan mitä sieltä sitten tulee :)

      Poista
  6. oii miten ihania ostoksia <3! Etenkin noi MK laukut *_*!

    VastaaPoista
  7. Ihana tuokorttikotelo! Pitäisi itsekkin tässä saada saman tyylinen hankittua. Ei oo yhtään kivaa kun kortit pyörii joka paikassa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana, ja tosi kätevä! Suosittelen kyllä ehdottomasti hankkimaan :)

      Poista
  8. Ihania ostoksia, vautsi! Nuo Michael Korsin laukut ovat nättejä ja korttikotelon olen itsekin todennut erittäin käteäväksi :)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥