Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesän suosikkitakissa!

asu_ika_5-side asu_ika_7 Hola! Täällä minä ja mun lempparitakki selvinneenä Juhannuksesta. Tai takki siinä pidemminkin isommalle koetukselle joutui, kun kokko päätti sinkoilla luvattoman paljon palavaa töhnää meidän porukan päälle. Onneksi mun tavarat ja iho säästyi ilman palovammoja ja reikiä! Takki on tosiaan kirppislöytö, muistaakseni viime syksyltä. Mä jo aikaisemmin ihastuin näihin kollari/farkkutakki yhdistelmiin, mutta sillai ihastus tuli vähän myöhässä, että eihän mikään kauppa näitä enää myynyt. Onneksi sitten facebookin kirpputorilla olin kärppänä ensimmäisenä jonossa ostamassa tätä. Ja näin tämä ihanuus sitten vihdoin löytyy multakin. Mä joskus aikaisemminkin bongasin jossain tällaisen, mutta siinä tuo farkkuosa oli sellaista todella haalean sinistä, eikä se mun mielestä sopinut mustien hihojen kanssa lainkaan. Tässä tämä sininen osuus on mun makuun just oikean sininen! 
  asu_ika_2Nyt kun nämä Daniel Wellingtonin kellot ovat päässeet jo kovaan käyttöön, oon kyllä niin älyttömän tyytyväinen, että valitsin tämän mustalla kellotaululla. Vaikkakin se tässä kuvassa näyttää enemmän harmaalta/siniseltä, johtuen siittä kun se heijastaa taivaasta. Mutta kuitenkin! Se sopii tällaisiin asuihin, missä on enemmän tummaa, kuin vaaleaa mun mielestä niin kivasti. Ja kyllähän musta ja hopea toimii mun makuuni ihan todella hyvin myös yhteen. Monesti kun kuulee puhuttavan, että musta on kultaisen kaveri, ja valkoinen on hopean kaveri. Niin pyh ja pah sanon minä! Mun mielestä musta on ihan yhtälailla myös hopean kaveri! 
Ja hei, se mun alennuskoodihan on vielä voimassa perjantaihin (30.06.) saakka, eli koodilla HennaM saatte koko DW:n valikoimasta -15 % sekä ilmaisen toimituksen! Mikäli ootte jotain näistä heidän upeista kelloistaan harkinneet, nyt on oikein aiva tämä harkinta pistää ihan tulille ja käytäntöön saakka.
    asu_ika_9asu_ika_10-side asu_ika_1 Top Zara | Bag Louis Vuitton | Jacket H&M | Necklace Kalevala
 Jeans VeroModa | Shoes Nike | Watch Daniel Wellington*

2 kommenttia

 1. Mullakin on HM:stä joku 5 vuotta vanha farkkutakki! Se on ihan paras eikä sitä mallia saa enää mistään, en ikinä luvou siitä :D Vaikka enää ei mene kiinni koko takki tissien kohalta....

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha!! :D Eihän se nyt niin justiinsa ole, meneekö kiinni vai ei :') pääasia, että takki on mieluisa!

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥