Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Uutta TheBalmilta!

thebalm_5
Muistatteko, kun tässä postauksessa esittelen meikkipussin uutuuksia? Siinä postauksessa vilahti nuo TheBalmin huulipunat/lakat. Noh. Mähän nyt sitten tykästyin niihin niin suunnattoman paljon, että muutama niistä sitten otti ja loppuikin jo. Joten, asia piti korjata ja laittaa tilaukseen muutama täysikokoinen tuote. Samalla mä sitten päivitin mun eyelinerin, koska mun vanha on jostain vuodelta käpy ja tikka. Sekä se on vissiinkin jostain henkkamaukasta ostettu, enkä oo oikein koskaan edes tykännyt siittä. Ja nyt mulle tuli hirvee hinku tehdä/kokeilla taas rajauksia, niin piti saada siihen hommaan toimiva värkki. Samaan aikaan myös mun perus puuteri vetelee vähän viimeisiään, päätin sitten samassa tilauksessa hoitaa senkin taas ajantasalle.

thebalm_3
thebalm_2
Siis nää TheBalmin Meet Matt(e) Hughes- huulilakat on kyllä ihan huippuja. (toki mähän en hirveän montaa eri merkkiä ole kokeillut, mutta niistä mitä olen, nii ehdottomasti parhaita!) Hintalaatu-suhde on myös mun mielestä tosi kohdallaan. Cocopandalla näiden hinnat vaihtelee riippuen minkälaiset kamppikset on menossa 11-18€ välillä, mutta en oo varmaan koskaan kyllä näitä siellä normaalilla, eli tuolla 18€ nähnyt, eli aina jokin prosentti niissä on alennusta yleensä ollut.
Mulla nää normikokoiset löytyy siis tosiaan nyt sävyissä Dedicated (kuvassa vasen) ja Commited (kuvassa oikea). Tällä hetkellä näitä löytyy Cocopandalta 12 eri sävyä, mutta TheBalm on julkaissut näistä myös 6 uutuus sävyä! Ja mä ainakin odotan jo super innolla, että myös Cocopanda saa niitä varastoonsa ja pääsen myös niitä testailemaan. Meinaan nää 12 "ensimmäistä" sävyä ovat kaikki aika vahvoja sävyjä, niin nyt vihdoin sarjaan saadaan vähän vaaleampia ja nudemaisempiakin sävyjä. Suosittelen ehdottomasti kyllä testaamaan näitä! Jos mun pitäis valita yksi lemppari huulituote tällä hetkellä, se olisi ehdottomasti nämä.

thebalm_1Sitten olisi tää eyeliner. Eli tää on tosiaan The Balmin Schwing Liquid Eyeliner. Vertauskohteita mulla nyt tähän ei oo kuin se aikaisempi henkkamaukan, mutta kyllä mä tästä tykkään ihan tosi paljon. Tällä saa todella tarkkaa jälkeä aikaan, jopa siis minä saan! Niiiin, ja yks tärkeä asia, tää on oikeasti musta. Siis ihan musta musta. Eikä mikään harmaa tms. Ja kuivuessaan tosi mattainen, mistä mä tykkään myös. Sekä mulle tärkeä juttu, eli et tätä on helppo laittaa ripsienpidennysten kanssa, niin kyllä mä ainakin onnistuin tätä laittamaan! 

thebalm_6 Tätä puuteria mä olin miettinyt jo pidempään. Koska tää on saanut monissa eri blogeissa paljon kehuja. Tää on siis tosiaan The Balmin Sexy Mama puuteri. Mulle puuterissa tärkeää on, että se on mattainen. En tiedä miksi mä oon syvästi tykästynyt mattaisiin, mutta en vaan osaa käyttää muita. Tätä oon nyt muutaman kerran päässyt testaamaan, ja kyllä tästäkin tuli ihan luottotuote myös jatkolle. 

thebalm_4

*Postauksen tuotteet saatu Cocopandalta

12 kommenttia

 1. Kuulostaapa nää kaikki hyviltä! Erityisesti kiinnostuin tosta eyelineristä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Balmin meikit on kyllä kaikki, mitä itse olen testannut, olleet aivan huippuja! :) Joten suosittelen kyllä testaamaan tuota eyelineriä! <3

   Poista
 2. Oon todella kauan halunnut testata the balmin tuotteita, ihan jo noiden kauniiden tuotepakkausten perusteella! :D Noi huulilakat olis varmaan mun juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten vain testaamaan! :) Täältä kaikki pisteet näille! <3

   Poista
 3. Wau mitä tuotteita! Noiden huulilakkojen sävyt ovat niin ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä! :) niiltä on vielä tulossa kaikkia ihania uutuus sävyjä!! :p

   Poista
 4. theBalm on kyllä super hyvä meikkimerkki. Noi pakkauksetkin saa ihan täydet 10 pistettä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että säkin olet tykästynyt tähän!! :) Ja joo, pakkaukset on kyllä viimeisen päälle!

   Poista
 5. Kiva postaus taas, mietin jo aiemminkin oisko tässä mulle jotain uutta. Ehkä pitää kokeilla kun olet niin vahva puolestapuhuja!

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kokeilemaan :) Mä seison vankasti theBalmin takana, enkä suotta! <3

   Poista
 6. Mä oon myös tykästynyt theBalmin tuotteisiin :) Tilasin juuri tuon saman puuterin sekä Dedicated huulipunan, tykkään molemmista tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli kyllä taas onnistuneita ostoksia! :) Tuo Dedicated sävy on kyllä niin ihana!

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥