Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Yellow July!

asu_keltainen_nahkatakki_10-side asu_keltainen_nahkatakki_8
asu_keltainen_nahkatakki_6-side asu_keltainen_nahkatakki_9 asu_nahkatakki_keltainen_4 asu_keltainen_nahkatakki_1-side Top Zara | Bag Louis Vuitton | Jacket Only 
 Jeans Only | Shoes Nike | Sunglasses Ray-Ban

Keltainen!  Tuo väri on ehdottomasti nyt kovassa nousussa omassa pukeutumisessa. Katselin jopa keltaisia air maxeja netistä, mutta (vielä ainakaan) ei mieleisiä löytynyt. Mun mielestä tuo keltainen takki, sopii älyttömän kivasti sinisten farkkujen, ja noiden vihreiden reiskojen kanssa. Noi farkut ovatkin yhdet ehdottomat lempparit. Reiskat taas ovat tän kesän uutuudet itsellä, mietin tosi pitkään, että otanko vihreät vai siniset. Mutta koska mulla on jo ne club masterit sinisenä, ja sitten nää vihreät pomppasivat facebookin kirpparilla tosi edullisesti vastaan, päätös helpottui. Ja eikä mennyt kauaa, kun nämä olivat jo matkalla luokseni. Vaikka vihreä on mulle pukeutumisessa hyvin hyvin vieras väri, näihin se sopii kyllä niin kivasti! 

19 kommenttia

 1. Ihana asukokonaisuus, tuo keltainen takki on niin cool! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenny!! :) Kiva kuulla, että keltainen takki sai näin ihanan vastaanoton! <3

   Poista
 2. Niin upea toi keltainen takki! Itsekin oon niitä kuolannut mutta koittanut tyytyä omaan vaaleansiniseen nyt kuitenkin vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleansininen on kyllä varmasti myös aivan ihana!! <3 Mä oon kyllä niin rakastunut nyt keltaiseen, että tämä oli pakko saada keväällä :D

   Poista
 3. Tuo keltainen nahkatakki on kyllä ihan super hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain! :) Mä tykkään kans ihan superisti! <3

   Poista
 4. Keltainen takki on melko erikoinen, itse ostaisin mieluusti esimerkiksi punaisen nahkatakin! Se sopisi hyvin moneen, mutta kyllä toi keltainenkin on ihan kiva ja sopii just sinisiin farkkuihis tosi hyvin! :)


  https://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa löytyy tämä sama takki myös punaisena! Ja se on ollut myös paljon käytössä :) Mun mielestä molemmat on omalla tavallaan haastavia yhdistää muihin, muttei kuitenkaan liian haastavia :)

   Poista
 5. Mäkin oon jotenkin tosi rakastunut keltaiseen väriin ja voi vitsit miten hyvältä tuo takki näyttää! Sullekin sopii vielä niin hyvin tuo väri!

  VastaaPoista
 6. Voi tuo takki on niin ihana ja pirteä! *.*

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirteä on kyllä juurikin oikea sana kuvaamaan tätä! :')

   Poista
 7. Vitsi toi keltainen takki näyttää hyvältä sulla!!

  https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Tuo takki on vaan niin törkeen makee! ♥

  VastaaPoista
 9. Oi miten ihana takki, sopii tosi hyvin tuohon asuun! :)
  http://nataliealexandras.blogspot.fi

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥