Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kirppispöytä Hervannassa!

Hola! Tällä kertaa vähän kirppistelyasiaa. Nimittäin, mulla on tästä päivästä alkaen pöytä Hervannan Swap - kirpputorilla. Rompetta ja kampetta oli taas sellaiset määrät kertynyt, että nyt oli jo aika alkaa taas pistään toisesta päästä jotain pihalle. Mä tykkään tosi paljon tuosta Hervannan kirpputorista. Se on niin positiivisesti erilainen mitä tän alueen muut kirpparit ovat. Sekä ehdoton plussa Kirppari Kalle palvelusta. Niin helppoa hinnoitella tuotteet, ja vielä helpompaa seurata myyntiä! Mä olen täällä saanut ehdottomasti parhaimman myynnin, sekä löytänyt paaaljon kivoja juttuja myös itselle! ♥ Tää kirpputorihan siis tosiaan sijaitsee Hervannassa, ihan keskustassa (Lindforsinkatu 4). Pääsee helposti julkisilla, sekä omalla autolla! 

kirppis_1-side kirppis_2 kirppis_4
35374033150_f7e793955f_h
Eli, mulla on siis pöytä numero 37 varattuna 06.07. - 20.07.2017 pöydästä löytyy vaatteita, asusteita, muutamia kirjoja sekä joitakin sisustusjuttuja. Joten menkää ihmeessä tekemään löytöjä! 

Eikä siinä vielä kaikki. Haluttiin kirpputorin henkilökunnan kanssa muistaa teitä blogin lukijoitakin! Eli, jos varaatte pöydän sinä aikana, kun mulla on tuo mun pöydän varaus, ja mainitsette mun nimen/blogin nimen kanssalla, saatte -10 % alennusta normaalihinnoista. Varsinaisen varauksen ei siis tarvitse alkaa tuona aikana, mutta varaus pitää tehdä tuona aikana. Väännetään siis vielä rautalangasta: Matti varaa pöydän 19.07. sanoen mun nimen kassalla. Mutta varaus alkaa 10.08. hän saa alennuksen. Tää iso pöytä, mikä mulla nyt on käytössä (1,5m leveä, missä on pöytää ja myös ihan tanko-osuutta) maksaa alennuksen jälkeen 26,10€ / 6 päivää. Eli 12 päivää maksaa 52,20€. Ei ollenkaan paha, jos vertaa alueen muihin kirpputoreihin!
Pöydän pääset varaamaan suoraan tästä linkistä, ja samalla pääset rekisteröitymään kirppari-kalle palveluun. 

6 kommenttia

 1. Ois kyl mahtava käydä tuol jos asuisin sielläpäin, sillä ois varmasti kaikkea tosi mielenkiintosta sun pöydässä sun tyylin perusteella! Toivottavasti saat omat takas :)

  https://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :-) Harmi, että välimatka on niin pitkä! :(

   Poista
 2. Näyttää tosi mukavalta kirppikseltä! Ja jos vain lähempänä olisi voisi sielä hyvinkin käydä katselemassa. Ehkä, jos joku päivä käyn taas sillä suunnalla pyörähtämässä, mutta valitettavasti ei ole suunnitteilla Tampereelle mennä ainakaan tällä hetkellä.

  Toivottavasti menee tavarasi kaupaksi!

  aatunpolku.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä tosi kiva kirppis kaikin puolin! :)

   Poista
 3. Vaikuttaa mukavalta kirppikseltä! Mun pitäis saada kans vaatteita sinne, mut ei vaan jaksa :D Toivotaan, et sä saat myytyä paljon sun tavaroita! ps. tykkään sun blogin ulkoasusta :)

  http://elllamaija.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä huippu kirppari! :) Kiva kuulla, että ulkoasu on mieluisa! <3

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥