Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Mitä mun kulmille kuuluu?

Muistattekos, kun mä kävin keväällä laittamassa mun kulmat VIHDOIN kuntoon. Nyt mä ajattelin tulla päivittelemään, mitä se elämä näiden 3D kestopigmentointien kanssa sitten on ollut, ja olenko ollut tyytyväinen. 

kulmat_8
No mutta, mähän olen ollut ihan SUPER-tyytyväinen näihin. Tuossa yläpuolella olikin linkki siihen aikaisempaan postaukseen, mistä näette lähtökohdan. Mun kulmat oli tosi sellaiset, voisiko sanoa pyöreät. Se toi mun mielestä sellaisen oikein kunnon baby-face piirteen, tai pikemminkin korosti sitä. Olin pitkään taistellut niiden kanssa, että mitä ihmettä mä niille tekisin. Lopulta me sitten yhdessä Meikkistudio Elina K:n kanssa päätettiin laittaa nämä kuntoon.

Elina teki ihan super tarkkaa ja ennenkaikkea hyvää jälkeä. Muoto oli just sitä mitä mä toivoinkin. Sekä väri. Vahvistuksessa me sitten vielä vähän fiksailtiin niitä kohtia, mihin ensimmäisellä kerralla väri ei niin hyvin tarttunut. Ja nyt mulla on vihdoin sellaiset kulmat, joista olin jo turhan pitkään haaveillut. Kuvissa nää on täysin ilman meikkiä, mutta pienellä määrällä meikkiä näistä saa vielä entistä näyttävämmän näköiset. Lisäks nää on nyt niin paljon helpompi meikata, kun tuo muoto on jo olemassa. Aikaisemmin oli melkoisen työn ja tuskan takana, saada pelkällä meikillä se haluamani muoto näihin.

kulmat_10-side
Täältä ehdottoman suuret suositukset tälle "operaatiolle", ja etenkin Elinalle! Mua itseäni harmittaa ainoastaan se, etten ottanut näitä aikaisemmin, vaan venytin ja vatkutin päätöstä pitkään. Nyt en voisi enää kuvitellakkaan elämääni ilman näitä! Jos joku siellä ruudun toisella puolellakin on miettinyt kulmien kestopigmentointia, täältä vahva suositus Meikkistudio ElinaK:lle Tampereelle! Mulle laittajassa oli tosi tärkeää se, että hän on tehnyt näitä pitkään, ja että lopputulos on luonnollinen, eikä sellainen joka hyppää heti silmille. 

12 kommenttia

 1. Nää on kyllä tosi kauniit! :)

  VastaaPoista
 2. Noi on kyllä huomattavasti vaalentunut siitä kun oot ne hankkinut! On toi kyllä varmasti todellakin arkea helpottava! Noi microbalding viiltelykulmat vaan kestää niin harmittavan vähän aikaa, itse ehkä ottaisin ennemmin tatuoidut kulmat :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kuuluukin vaalentua! Emmä olis tykännyt yhtään niin tummista, kuin ne aluks oli :D Kyllähän nämäkin sen 1-3 vuotta kestävät, vähän ihotyypistä riippuen! Mä kuitenkin ite oon niin ailahteleva hiustenkin kanssa, että parempi et ne kulmat ei kuitenkaan ikuiset sitten ole itsellä, jos mieli muuttuukin joskus :)

   Poista
 3. Näyttääpäs kyllä hyviltä noi sun kulmat! Todellakin helpottaa aamuja ihan varmasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että säkin olet tota mieltä! :) Ja kyllä, helpottaa elämää ylipäätään tosi paljon :D

   Poista
 4. Näyttää tosi hyvältä! Oon ite kanssa jo pidemmän aikaa haaveillu noista kestopigmentoinneista, mutta joku siinä on ettei vaan saa aikaiseksi! :( Varmasti sit kun itekin saan aikaseks ne ottaa niin harmittelen, etten tehnyt jo ajat sitten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kanssa tosi paljon! :) No ihmeessä menet, jos kerta haaveillut olet! Mä ainakin harmittelin kun ei ollut tullut aikaisemmin otettua :D

   Poista
 5. Vau, mitkä kulmat! ^_^ Ite oon taistellut kans kulmien kanssa jo pitkään ja töissä ollaan marttatyylillä asiaa puitu koko kesä.. Nyt työkaveri oli käyny laittaan kans kulmat ja voi moro ne on kätevät.. Munkin varmaan täytyy :D Täytyypä tutustua Elinan tarjoamiin juttuihin, sillä olis aika sopivalla etäisyydellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti isot suosittelut kyllä näille laitetuille kulmille! Niin helpot, kätevät, ja ihan jokaisen euron arvoiset :) Ja suositus myös Elinan töille! <3

   Poista
 6. Mä niin himoitsen myös noita kulmia! Ois niin paljon helpompaa tää arki, vaikken jaksa joka päivä edes meikata. Toisaalta ois aina jotenkin freshimmän näköinen, jos kulmat ois mintissä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen todella laiska meikkaamaan, joten siihen en näiden avulla saanut juurikaan helpotusta, mutta just tuo, että näyttää paljon freshimmältä oli mulle yks tärkeä syy! Toinen tietysti se, etten tykännyt yhtään mun omien kulmien mallista, näillä saa sopivasti mallia myös muutettua :) Suosittelen ehdottomasti näitä kyllä! <3

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥