Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Black & White Outfit

asu_bymalenebirger_2 Mustavalkoisiin asuihin rakastunut Henna täällä moi! Jep, näin on päässyt käymään. Viime kuukausina mun päällä on nähty ihan ennätyspaljon mustavalkoisia asukokonaisuuksia. Aikaisemmin, sanotaanko vielä noin vuosi sitten en olisi uskonut koskaan tykästyväni mustavalkoiseen näin paljon. Ennen mä pidin mustavalkoisia asuja, jotenkin ihan liian tylsinä ja helppoina. Mutta johtuneeko iästä ja sen myötä tyylin muuttumisesta, vai mistä, mutta nykyään mä pidän näitä taas usein tosi tyylikkäinä. 

asu_bymalenebirger_4-side asu_bymalenebirger_7
asu_bymalenebirger_10Kun asu on pelkkää mustaa ja valkoista, on ihan äärettömän helppo käyttää myös huulipunia. Ei tarvitse paljoa miettiä, sopiiko sävy kuinka asun kanssa. Kun asussa ei ole muita punaisen sävyjä, saa puna mun mielestä olla silloin ihan vain fiilis pohjalta valittu. Mun mielestä älyttömän helppo ratkaisu! Koska mä ainakin tiedän, kun sulla on päällä jokin esim. hennon vaaleanpunainen vaate, ja sun tekis mieli laittaa just sitä huulipunaa joka ei yhtään sävyltään sovi sen vaatteen kanssa. Mutta samaan aikaan sun tekee mieli laittaa myös se vaate. Ärsyttävä tilanne, mihin mäkin oon joutunut ihan liian usein. 
Tän kevään myötä, kun innostuin käyttämään huulipunia ihan eri tavalla mitä aikaisempaan, on myös nämä mustavalkoiset asut nousseet suosioon. En mä nyt usko, että se pelkästään, tai edes suurimmaksi osaksi olisi huulipunan helppouden syytä. Mutta onhan se hurjan kiva lisä! 

asu_bymalenebirger_15-side asu_bymalenebirger_9 Sekä, löytyyhän multa tämä yksi mustavalkoinen laukkuihanuus joka sopii täydellisesti tällaiseen asuun. Oon kyllä kokonaisuudessaan tykännyt tästä laukusta tosi paljon. Vaikka tässä onkin todella raju kontrasti, ja kuosi, tää on silti ollut yllättävän helppo yhdistellä erilaisiin asuihin. Tää on myös juuri sopivan kokoinen. Ei liian iso, mutta ei myöskään liian mini. Ehkä ainoa miinus, mikä ei suoraan ole laukun miinus, vaan pikemminkin oman huolimattomuuden, tässä on tosi vaalea sisuskangas, mikä on tottakai myös tosi arka kaikille tahroille. Kiinnostaisiko teitä muuten saada postausta mun laukkukokoelmasta?

asu_bymalenebirger_12 asu_bymalenebirger_13-side asu_bymalenebirger_6 asu_bymalenebirger_3 Shoes Tory Burch | Shirt Zara | Sunglasses Michael Kors
Bag By Malene Birger | Watch Michael Kors | Trousers VeroModa


En kuitenkaan usko, että kokonaan mustavalkoiset asut koskaan mun asuissa mitään valtaa ottavat. Tykkään kuitenkin niin paljon kaikista eri väreistä pukeutumisessa, että ei niitä voi mitenkään kokonaan syrjäyttää. 
Loppuviikosta olisikin sitten luvassa hartaasti odotetut Tammerfestit!! Mutta nyt ensiksi muutama duunijuttu, sitten kirpparipöydän tyhjennys ja vielä muutama juttu ennen kuin huomenna sitten starttaa festarit. Tulkaa ihmeessä moikkaamaan, jos paikalle satutte myöskin! Toivotaan, että arska suosii meitä ihan kunnolla! 

22 kommenttia

 1. Tosi siisti ja kivanoloinen asu sulla tässä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! - Ihana saada tällaisia kehuja asulle <3 :)

   Poista
 2. Toi paita on niin siisti että tommosta käyttäsin itekkin missä vaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ollut huippu löytö, joskus vuosia sitten Zarasta! :)

   Poista
 3. Tosi nätti asu! :) Mä pukeudun tosi usein mustavalkoisiin asuihin ja joudun välillä jopa patistelemaan itseäni pukemaan jotain värikästä vaihteeksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Ei mustavalkoisissa asuissa mitään vikaa ole! Mutta kiva se on välillä vähän väriäkin käyttää :) Kiitos kehuista! <3

   Poista
 4. Ehottomasti postaus laukkukokoelmasta! :) Hurjan kiva asu tää! Sopii sulle :)

  VastaaPoista
 5. Siis ihana asu, ei oo mitenkään päin tylsä vaikka onkin mustavalkoinen!😍 Ja jep, mun kaltainen laukkufriikki näkis enemmän kuin mielellään postauksen sun laukkukokoelmasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elli! ❤️ Laukkupostausta siis toteutukseen 😜

   Poista
 6. Mustavalkoinen asu on minusta ihanan klassinen ja ajaton, joka toimii aina =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Juurikin näin ☺️ Mutta omasta mielestäni sitten käy tylsäksi, jos siihen pukeutuu aina. ☺️

   Poista
 7. Musta-valkoinen toimii aina! <3 Näyttää tosi kivalta! Tykkään myös tuosta laukusta <3
  Ja laukkukokoelma kiinnostaa tosi paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukku on munkin yksi suosikki! Kiva kuulla, että säkin tykkäät siittä :-) kokoelma postaus menee siis ehdottomasti toteutukseen! ❤️

   Poista
 8. Tosi tyylikäs asu! Mun mielestä mustavalkoiset asut on tosi klassisia, mutta niissä on niin vahva kontrasti, että harvoin tykkään niitä päiväpukeutumisessa ite käyttää, iltaisin ehkä enemmän 😊 Ehdottomasti kiinnostais nähä laukkukokoelma!

  https://saraoonav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sopivat kyllä iltapukeutumiseen myöskin älyttömän hyvin :)

   Poista
 9. Ihana mustavalkoinen asu! Tuo laukku on kyllä ihan superihana ♥

  VastaaPoista
 10. Ihana asu ja nää kuvatkin on tosi kivoja ♥ Kuvien ympäristö on melko tuttu, heh :D

  VastaaPoista
 11. Upean elegantti ja naisellinen asu! <3

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥