Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

TB STYLE: Heinäkuu

DSC_0175-side
2013
Tämä asu onkin yllättävän kiva, varsinkin näin monta vuotta vanhaksi asuksi. Vaaleat farkkushortsit ja tuo paita toimii hyvin yhdessä. Tosin, nyt en enää ihan noin lyhyitä shortseja päälleni pukisi. Converset olivat jo tuohon aikaan kovin luottokengät. Eikä se ole mihinkään tähän päivään mennessäkään muuttunut. 
En yleensä ikinä pitänyt hiuksia kyllä noin, mutta muistan halunneeni kokeilla niitä näihin kuviin. 

DSC_0114-side
2014
Mä tykkäsin tästä asusta ihan superisti! Tää oli ehdottomasti tuon ajan käytetyin asukokonaisuus. Erilaisilla väreillä. Välillä viininpunaisella topilla ja consseilla, välillä mustalla. Lemppari oli kuitenkin tämä keltainen versio. Farkkuliiviä mulla ei enää ole, jotenkin en koe sitä enää tyyliini sopivaksi. Mutta tuo hame löytyy kyllä! Äiti on itseasiassa kerran jo korjannut sitä, niin paljon sillä on siis selkeästi ollut käyttöä. Nykyisin voisin hyvin pukea tämän asun päälleni, mutta farkkuliivin vaihtaisin johonkin muuhun/jättäisin kokonaan pois, sekä sirompi laukku toimisi tässä ehkä paremmpin, kuin tuo iso. 

1DSC_0132-side
2015
Vähän on ollut erilainen sää heinäkuussa tässä asussa, kun on kunnon neuletakki päällä saanut kulkea. Neuletakki toimii mun mielestä tosi kivasti noiden ballerinojen kanssa. Tää asu on jotenkin hyvin neutraali, en oikein tiedä tykkäänkö tästä vielä, vai enkö tykkää. Mutta jotenkin tuntuisi, että jokin tässä tökkii. 

asu_koskenranta_5-side
2016
Tästä mä tykkään edelleen. Tässä jotenkin kaikki jutut toimii hyvin yhteen. Itseasiassa tää asu löytyykin lähes kokonaisuudessaan edelleen, ainoastaan toppi on lähtenyt eteenpäin. Tosta hatusta tulee kyllä niin mieleen Rodoksen reissu! Ostin sen ihan sitä reissua varten, ja siellä mä tota tosi paljon käytinkin.

asu_5
2017
Sitten ihan uutuutta uutta. Aika jännä fiilis huomata, kuinka se oma tyyli vaan vuosi vuodelta kehittyy. Varsinkin, kun vaikka kehityksen, ainakin oma silmä huomaa, siltikään yksikään asu näistä ei herätä sellaista "apua!" -fiilistä. Palataan tähän asuun tarkemmin! 

6 kommenttia

 1. Ei ees mitenkään pahoja asuja, vaan tosi kivoja! 😍

  nooraemiliaaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa sattui kyllä yllättävän kivat asut :-) varmasti vaikuttaa myös se, että tällä kertaa 2012 vuodelta ei ollut lainkaan asua :D

   Poista
 2. Onpas kyllä kivat asut sattuneet! Mutta eipä siinä aina tarvitsekaan olla mitään kategoriasta en pukisi uudelleen. Tää on kivaa vaihtelua ja kyllä tästä ihan selvästi siltikin näkee sun tyylin kehityksen :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Välillä kiva näinkin, että ei joka kerta tule niitä "en pukisi uudelleen" asuja :') Ihana kuulla, että ruudun silläkin puolella huomataan kehitys!<3

   Poista
 3. Hyvät asut tosiaan heinäkuulla! Sikana oon tommosta MK:ta halunnut mutta tossa toi mustakin on ihan vääntynyt eikä pidä muotoaan ellet sullo sitä täyteen vaikka huiveilla että muoto pysyisi yllä, vähän harmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä tuo tosiaan pahasti ole :) Nää missä on tuo iso sisätasku, menee vähän helpommin, mutta ne taskuttomat pitää muotonsa astetta paremmin. Eli kandee harkita sellaista, jos tuo pieni vääntyminen on iso ongelma :) Kiva kuulla, että asuista tykkäät kuitenkin! <3

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥