Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

2017 KOSMETIIKKA SUOSIKIT!

Viime vuonna tuli testattua jos jonkimoisia kosmetiikkajuttuja. Joukossa oli täysiä floppeja, mutta enemmistö oli kuitenkin ihan hyväksi todettua tavaraa. Nyt tähän postaukseen mä oon koonnut teille ne kaikkein kirkkaimmat tähdet menneeltä vuodelta. 
  kosmetiikka_2Kocostarin naamiot. Testasin näitä loppukesästä ensimmäisen kerran, ja olin ihan myyty. Nää on sellasia ihanan piristäviä ja virkästäviä. Sellasia pikahemmotteluita! Olikin aivan ihana yllätys, kun Cocopandakin lähetti näitä mulle lisää. Nää yksilöt mitä kuvassa näkyy on Kocostarin Watermelon, Kiwi, Nail Art Starter & Aloe Vera*. Jos siis etsinnässä jotain kivaa piristystä itsesi hemmotteluun, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan näitä! 
  kosmetiikka_3Viime vuoden ehdottomasti parhaan meikkituotteen tittelin saa tää theBalmin Mary-Lou Manizer -highlighter. Ei tätä vaan voi hehkuttaa tarpeeksi. Aivan paras highlighter, joka on vielä ihan super monikäyttöinen!
  kosmetiikka_5Tää Exuviancen kasvonaamio on ehdottomasti paras testaamani kasvonaamio. Sellainen perusteellinen, oikeasti hemmotteleva ja hoitava. Tätä tulee käytettyä silloin, kun oikeasti haluan jotain hoitavaa ja hemmottelua kasvoille. Eli ei ihan viikottain. Osittain myös siksi, että tää on oikeasti aika tujua tavaraa. 
   kosmetiikka_4Hiustuote puolelta nostin tähän postaukseen Fudgen Hot Hed Style Whip- muotovaahto & Paul Mitchell Smoothing Super Skinny -seerumi. Mä oon kokeillut ties kuinka monta muotovaahtoa, ja jokainen on osoittautunut mulle sopimattomaksi, kunnes sitten tuli testattua tätä Fudgea. Uskoni muotovaahdon toimivuuteen palasi samantien. Toinen pysyvään käyttöön jäänyt tuote on hiusseerumi, joka siloittaa hiukset, kuitenkin tekemättä sellaista rasvaista efektiä. 
  kosmetiikka_1Nää kasvojen Konjac- pesusienet! En enää vaihtaisi pois käytöstä. Mähän tunnetusti pesen kasvoni aamuin illoin pelkästään kylmällä vedellä. Oon kokeillut niin montaa erilaista puhdistusainetta ja tököttiä, löytämättä kuitenkaan sitä mulle täysin sopivaa. Välillä jopa oon huomannut, että puhdistusaine on vaan pahentanut tilannetta. Tai oikeastaan aika useinkin näin. Nyt viimeisempänä testasin näitä Shela'sin Konjac-sieniä vihreä tee ja ruususavi*. 

Mikä oli sun viime vuoden kosmetiikkasuosikki? :)

25 kommenttia

  1. Tuo Paul Mitchellin seerumi on ihan parasta, käytän aina suihkun jälkeen kosteisiin hiuksiin! :) Tuota Exun naamiota pitää kokeilla, vaikuttaa kiinnostavalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan ykkös hiustenhoito tuote! Exua ehdottomasti testaamaan, uskon että tuut tykkäämään siitä!

      Poista
  2. Todella kivoja tuotteita täällä! Konjac Sponge sientä pääsin kokeilemaan kaksi vuotta sitten kesällä, ihan jees mutta se ei ollut kuitenkaan mun ihotyypilleni tarkoitettu (sain sen blogimiitin goodiebagista) joten se jäi aikalailla vähälle käytölle. Silti tekisi mieli kokeilla omalle iholle sopivaa:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile hei ihmeessä uudestaan, jotain vähän erilaista! :) Mullekaan ei se musta versio sopinut niin hyvin, kun kaikki muut!

      Poista
  3. Kiva postaus suosikeista, mä muistan ku olin viel pikku tyttö ja äidillä oli noita konjakki sieniä. Mä inhosin niitä sillon ja se niitä vaan aina käytti, hyvä hittituote niistäkin tullut nyt :D Mutta en vieläkään pidä itse.

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän tosiaan kaikki tuotteet kaikille sovi :) Mun iho on parantunut näiden myötä! :)

      Poista
  4. Olipa kivoja suosikkeja, ja joukosta löytyi myös pari omaakin lempparia! :) Olen käyttänyt tuota Paul Mitchellin seerumia jo reilu vuoden verran, ja se on vaan ihan paras <3 Tilasin myös viime kesänä tuon theBalmin highlighterin ja sekin on kyllä todella hyvä :D Noita Kocostarin naamioita olisi mielenkiintoista kokeilla myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sullakin on samoja suosikkeja! :) Kocostarin naamiot kannattaa ehdottomasti testata!

      Poista
  5. Oli ihan pakko tulla lukemaan postaus, sillä postasin about samasta aiheesta tänään :)
    Tän perusteella aion kokeilla noita Kocostarin naamioita ja Konjac-sientä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ehdottomasti kokeilet noita! Ne on ihan huippuja! :) Pitääkin tutustua myös sun vastaavaan postaukseen! ♥

      Poista
  6. Minulla ei ollut viime vuonna varsinaista kosmetiikka suosikkia. Ehkä hehkuvoiten käyttöön ottaminen sinänsä. Olen aika kosmetiikkalaiska. Hyvää vuoden alkupuoliskoa sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehkuvoide on kyllä varmasti myös kiva tuote! :) Samoin sinne! ♥

      Poista
  7. noi konjac sienet on kyllä ihan parhaita! :) enää ei oo paluuta entiseen kun on noita kokeillut :D

    fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. Tuota highlighteria olisi kiva kokeilla kun sitä on niin kehuttu :) Tuo Paul Mitchellin seerumi on ihan paras! Kuulunut suosikkeihini jo vuosia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis tuo highlighter on kyllä kaikkien kehujen arvoinen! ♥ Mulla kans tää seerumi nousi heti muutaman käyttökerran jälkeen suosikiksi :)

      Poista
  9. Konjac sienet olisi minullakin ostoslistalla. Vielä en ole kuitenkaan saanut hankittua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä kokeilla, nää on mulla ainakin toiminut tosi hyvin! :) Ja on vielä tosi edullisia!

      Poista
  10. Kivoja tuotteita! Itse en ole tainnut vielä koskaan kokeilla näistä mitään. :D
    Tuollaista konjac-sientä olisi kyllä joskus kiva testailla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Konjac sieni on kyllä ehdoton kasvojen puhtaana pitämisessä! Suosittelen! :)

      Poista
  11. Nuo naamiot on tosi kivoja, samoin Mary-Lou on aivan ihana <3

    VastaaPoista
  12. Noita Konjac-sieniä katoin kerran kaupassa, mutta olin sen verran epäileväinen että jäivät sinne :D Ehkä ensi kerralla pitäisi ottaa testiin, kun kerta sulle noin hyvin sopivat! Noita Kocostarin naamioita ois ihana kokeilla♡

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥