Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

TB-STYLE: TAMMIKUU

tbstyle_tammikuu DSC_1003-side 2013
Ei oo totta! En edes muistanut tuota Niken takkia! Se oli yks mun suosikeista tuohon aikaan. Lopulta se ei sit kuitenkaan ollut ihan mua, ja sai jatkaa matkaansa eteenpäin. Nyt tämän jälleennäkemisen myötä saattoi ehkä jopa snadisti tulla ikävä tuota. Tuohon asuun yhdistin tosi usein nuo mun sen ajan lemppari kengät, nuo Niken itse suunnittelemani tossut. Ne on itseasiassa mulla tallessa edelleen, mutta käyttökertoja ei oo tullut enää moneen vuoteen. Ne on kuitenkin ainoat laatuaan, niin eihän niistä raaski edes luopua. Asu oli hyvin perus tuohon aikaan, mutta tosiaan enää ei tulisi tällaisessa kuljettua. 
 DSC_0786-side
2014

Tää asu on perus kiva edelleen. Leopardi ei iske enää juurikaan, mutta en myöskään kokonaan oo sitä pois jättänyt. Tähän asuun vaihtaisin tosiaan kengät kunnon talvikenkiin. Mustat bootsit sopisi tähän kokonaisuuteen tosi hyvin. Farkut oli yhdet mun suosikit, mutta ne repes liitoksistaan jo pitkän aikaa sitten. Nykyään ei tuu enää lyhyitä takkeja käytettyä, vaan suosittua enemmän pidempiä versiota. Tähän asuun kuitenkin tuo lyhyempi takki istuu mielestäni tosi hyvin. 
    DSC_01682015
Tästä mä tykkään ja en tykkää. Kengät ja laukku riitelee hieman keskenään omaan silmään. Asu olisi toimivampi, jos ne olisi saman väriset, ja ehkä mielummin mustat. Pinkki Hilfigerin huivi tuo ihanaa pirteyttä asuun. Tuo Vilan takki on ollut jo monta vuotta mun suosikki, niin myös tänäkin vuonna! 
   
asu_talvi1-side2016
Tää toimii muuten todella hyvin, paitsi farkut mä vaihtaisin, joko koko mustiin tai yksi värisiin sinisiin. Noi tuollaiset tavallaan kivipestyt ei iske enää lainkaan. Vaikka tuohon aikaan ne olikin lempparit. Asu löytyy muuten edelleen kokonaisuudessaan multa, paitsi tosiaan farkut olen myynyt pois. UGGeja tulee vähemmän käytettyä nykyään, mutta se johtuu ihan vain kelistä. Niitä kun ei voi käyttää kuin oikealla pakkasella, vesi nimittäin pilaa ne. 

asu_iksu_42017
Tästä mä tykkään edelleen, ja paljon. Voisin hyvin pukea tän päälleni ihan samanlaisena. Ja tää löytyykin multa ihan kokonaisuudessaan. Takki on suosikki, mutta tuolloin kuvaushetkellä tuli todettua, että se on vähän liian ohkainen koville pakkasille. 
    asy_42018
Sitten asua ihan muutaman päivän takaa. Mun mielestä 2017 ja tän vuoden tyyli on pysynyt hyvin samankaltaisena. Ja nykyään musta on alkanut myös paljon enemmän tuntumaan siltä, että oon vihdoin löytänyt sen mun tyylin. Tai ainakin päässyt hyvin lähelle sitä. Palataan tähän tarkemmin! 

---------------------------------------------------------------------------------

MUISTAKAA MYÖS KÄYDÄ OSALLISTUMASSA ZALANDON LAHJAKORTIN ARVONTAAN TÄÄLLÄ! :-) 

14 kommenttia

  1. Lemppari 2017! Tais olla sama takki noilla parilla vuodella, toi 2013.. huhhuh! Vetää sanattomaks :D Mut mul on joskus ollu joku ihan vastaava kirkkaanvihree pallotakki ja tikkujalat vaa näky sieltä sen alta.

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sama takki on, ja on edelleenkin käytössä! :)

      Poista
  2. Tuon viimeisimmän asun talvitakki näyttää mukavan lämpimältä! :-) Ja omaan silmään 2017 ja nykyinen tyyli on kans kivoimmat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi lämmin! Eli saman vuoden asut miellyttää suakin eniten, kuin muakin :)

      Poista
  3. Näitä postauksia on aina niin kiva lukea, hauska nähdä miten tyyli on kehittynyt :) Tuo 2016 ja 2017 asut ovat aivan ihania, voisin pukea samantien päälleni ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tykkäät näistä postauksista! :) Ja löysit vielä useamman suosikinkin! ♥

      Poista
  4. Vitsi näitä postauksia on kiva lukea ja etenkin katsella kuvia! Sun tyyli on kehittynyt älyttömästi :)

    VastaaPoista
  5. Mitäääää oot ensimmäinen jolla nään myös NikeId:t omalla nimellä! :D Itsekin suunnittelin vuosia sitten omat kokovalkoiset Airmaxit, joissa on kantapäissä mun nimi, enkä varmaan tuu heittämään niitä myöskään koskaan pois :) Ja ne on kyllä mulla ahkerassa käytössä vieläkin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! :D Nää oli kova huuto 2010 luvun aikoihin! Silloin kun nämä suunnittelin, ei ollut AirMaxeja vielä olemassakaan :D Tai ainakaan niin kovassa huudossa ne eivät olleet. Valkoisia voisi vielä nykyään käyttääkin, tämän värisiä ei oikeastaan :D

      Poista
  6. Kiva postaus ja kuvat! <3 :)

    Ihanaa viikonloppua!

    www.elinaadasofia.fi

    VastaaPoista
  7. Ooomg tossa ekassa asussa noi kengät on niin siistit! :o♥ Tosi ihanan väriset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, värit on kyllä ihanat, mutta ei ihan istu enää nykyiseen tyyliin :')

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥