Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

MITÄ MÄ SHOPPAILISIN TÄLLÄ HETKELLÄ...

... Jos en olisi ostolakossa siis.


  junkyard_hennam_3


* Yhteistyössä Junkyard
Kesäkelien ja värien myötä tuntuu, että vaatekaappi kaipaa aina superpaljon uudistusta. Tänä kesänä yks mun suosikkiväreistä keltaisen lisäksi on ollut punainen ja tietysti myös ikisuosikki vaaleanpunainen. Punainen iskee erityisesti mekoissa ja jumpsuiteissa sekä kengissä. Esimerkiksi nää Niken Air Forcet voisin kotiuttaa vaikka heti. Ja itseasiassa melkoisen taistelun itseni kanssa jouduin käymäänkin, etten klikannut niitä ostoskoriin ja pistänyt posteljoonia töihin kuljettamaan niitä mulle. 
Erityisesti tän kesän juttu on kyllä ollut erilaiset jumpsuitit. Niin pitkillä lahkeilla kuin shortsiversioinakin. Tuo punainen Junkyardin oma jumpsuit on kyllä ihan älyttömän ihana, eikä lainkaan pahan hintainen! Mulla löytyy itseasiassa punainen versio shortsiversiona, mutta tällaisilla pitkillä lahkeilla tuo väri toimii myös erityisen hyvin. 
Adidas on myös merkkinä yksi, jonka vaatteita ja kenkiä voisin kotiuttaa oikeastaan ihan minä  vuodenaikana vaan itselleni. Tietysti erityisesti näin kesällä, koska tennarit on ne ehdottomasti eniten käytetyt popot tähän aikaan vuodesta. Katsokaa nyt vaikka tuota mustapinkkivalkoista kollaripaitaa! Miten täydellisen värinen se voikaan olla. Just kaikki mun värit! 

- Postaus sisältää mainoslinkkejä. - 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥