Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

RAITAPÖKSYT MONACOSSA

asu_nizza_raitahousut_3 asu_nizza_4 asu_nizza_raitahousut_4-tile asu_nizza_8 asu_nizza_3-tile asu_nizza_raitahousut_7 asu_nizza_6 asu_nizza_raitahousut_5 asu_nizza_raitahousut_6
Jacket Zara | Trousers Zara | Shoes Nike  | Top Selected Femme 
Bag Louis Vuitton | Watch Michael Kors | Sunglasses Ray-Ban

Vihdoin! Pääsen postailemaan teille yksiä varmasti tän vuoden lemppareimpia asukuvia, mun lemppari pöksyissä. Kuvathan on jo otettu pian muutama kuukausi sitten aivan ihanassa Monacossa, mutta koska silloin Suomessa tuiskusi vielä lunta, halusin siirtää julkaisun kesälle. Jotenkin ajankohtaisempaa asun kannalta. Sekä tiesin tän alkukesän olevan aivan megasuper-kiireinen, jolloin ei paljon asukuvia Suomen kesässä ole tullut otettua. Joten sitten olisi myös asukuva matskua nytten teille näytettäväksi.
Oon niiiin innoissani tästä asusta, ja erityisesti näistä pöksyistä. Mä itseasiassa bongasin nää facebookin kirppariryhmästä. Näissä oli vielä laput kiinni ja sain nää jopa alkuperäisessä Zaran paperikassissa, kun kävin nämä noutamassa. Eli fiilis oli kyllä ihankuin uudet olisi hakenut kaupasta. Hintalappu vaan oli huomattavasti pienempi. Huikea löytö siis. Kesän myötä nää on päässyt niin paljon käyttöön, että ei oo epäilystäkään mun tän kesän lemppareista. Vitsit kun löytäis tismalleen saman mallin, mutta jossain toisessa värissä. Tosin taitaa olla mahdottomuus.
Viimeisen vuoden aikana mä oon vasta tosissani innostunut erilaisista housuista, mekoista ja hameista. Farkut on edelleen tositosi lähellä sydäntä, mutta näinä hellepäivinä ne on kyllä saanut pysyä visusti vaatehuoneessa. Sekä onhan muut vaihtoehdot ihanaa vaihtelua ikuisille sinisille farkuille. 
Palataan ihanaan Monacoon lähipäivinä hiukan tarkemmin!

14 kommenttia

 1. Upee look ja ehdottomasti raitapöksyt ja valkoinen toppi valkoisilla kengillä on munkin suosikki yhdistelmä ollut tänä kesänä 8) Ostin omat samantyyppiset raitapöksyni viime syksynä ja mun piti odotella tähän kesäänasti että pääsen käyttään tällaisia ihania raitahousuja, ihana et sä pääsit ulkomaille tuuletteleen nuilla <3 Nää pökät menee niin matalilla kuin korkeillakin kengillä, tällaiset housut käy mun mielestä juhlaan kuin arkeenkin :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans tosi paljon tästä raidan ja valkoisen yhdistelmästä! :) Totta, niin matalat kuin korkeat kengät toimii näiden kanssa, ja se onkin yks syy mikä tekee näistä erityisen ihanat! ♥

   Poista
 2. Noi housut on vaan niiin ihanat ja muutenkin tosi upeet kuvat! Pukisin kyllä milloiin vaan päälle noi housut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana huomata, että niin moni teistäkin tykkää näistä näin paljon! :)

   Poista
 3. Vau mitä kuvia ja nuo housut on kyllä niin täydelliset!! <3 sopii sulle älyttömän hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Henna!! ♥ Ihana saada tällaista palautetta :)

   Poista
 4. Aivan ihana asu!!! Noi housut, oon etsinyt pitkää täydellisiä paperipöksyi. Noi on epäilemättä viime vuodelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on joo viime vuodelta! Mullakin kesti aikansa löytää nämä, joten etköhän säkin vielä löydä ne sun täydelliset pöksyt! :)

   Poista
 5. Nuo housut sopii sulle kyllä mielettömän hyvin, tykkään! :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva asu! Raitapöksyt on täälläkin iham best :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥