Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

2018 KOSMETIIKKA SUOSIKIT!

Viime vuoden ehdottomasti paras ja käytetyin tuoksu oli tämä Marc Jacobsin tuoksu. Tuoksuttelin tätä pitkin vuotta aina kun tuli mahdollisuus, ja lopulta sitten syksyn hulluilta päiviltä tämän itselleni ostin. Tuota Daisyn ihan perinteistä klassikko tuoksua mä oon kans jo pitkään miettinyt hankkivani, mutta ajattelin, että tää Kiss- versio saattaa livahtaa markkinoilta nopeampaa pois myynnistä, niin päädyin sitten ensiksi tähän versioon. Mahdollisesti sitten seuraava tuoksu joka tähän talouteen saapuu, on se klassikko! Tää Kiss versio on aivan ihanan hedelmäinen ja kukkainen, just sellainen sopivan raikas. 

Koko vuonna eniten käyttämäni huulituotteet olivat ehdottomasti nämä kaksi nestemäistä huulipunaa Jeffree Star:ilta. Vaikka sävyt ovatkin hyvin lähellä toisiaan, on ne silti molemmat päässeet säännöllisesti käyttöön, aina vähän erilaisiin asuihin yhdistettynä. Hyvin suurella todennäköisyydellä nämä loppuvuodesta ostamani uudet sävyt ovat ensi vuonna esillä tässä postauksessa. Nää Jeffreen nestemäiset huulipunat eli Velour Liquid Lipstickit vaan ovat mun ykköstuotteita huulituotteissa. 
  a_kosmetiikka_2
Miten mä oonkaan voinut ikinä pärjätä ilman tällaista. Mä jos joku inhoan pestä meikit pois. Se on jotenkin niin inhottavaa. Nää on helpottaneet mun elämää ihan suunnattoman paljon, koska näillä meikin pois peseminen on niin helppoa ja vaivatonta. Mä nyt en tosiaan oo mikään meikin suurkuluttaja, eli mun ei tuu läheskään päivittäin käytettyä meikkiä, eli eipä siis kovinkaan usein oo mitään mitä kasvoilta pois pestä. Tän meikinpuhdistusliinan myötä on ehkä jopa into meikata kasvanut, nyt kun siitä sen pois pesemisestä on tullut niin ihanan vaivatonta. Nää kuuluu ehdottomasti viime vuoden suosikki kosmetiikkatuotteiksi. Suosittelen kyllä testaamaan, jos sulta ei vielä löydy tällaista.

anastasia_1
Yksi ehdottomasti eniten käyttämiäni meikkituotteita on tää Nizzan reissulta mukaan lähtenyt Anastasian luomiväripaletti. Tää on mun ensimmäinen tuote kyseiseltä merkiltä, mutta ei varmastikaan viimeinen. Aivan huippu pigmentit ja niin kauniit sävyt, jotka toimivat keskenään älyttömän hyvin. Sen jälkeen, kun tämän Sephorasta ostin, on tätä tullut käytettyä ainakin suurimpaan osaan, ellei jopa kaikkiin silmämeikkihin, joita on tullut tehtyä. Ehdottomat lempisävyni ovat kunnon  metallinhohtoista glitteriä sisältävät Sultry ja Bronze sekä mattaiset Mulberry ja Sienna.

a_kosmetiikka_4
Lukiessani Cocopandan sivuilla tietoja tästä kuivaöljystä, mietin ja aika vahvasti kyseenalaistin, että mahtaakohan vaan toimia kaikessa mitä lupaa ja niin monessa eri paikassa. Nyt mun täytyy vetää takaisin kaikki nuo epäilyt, nimittäin tää on aivan sanojensa mittainen tuote. Tästä on ollut jopa apua mun todella vaikeisiin jalkojen ihomuutoksiin, jotka yleensä tässä kohtaa talvea ovat jo ihan kuivuudesta verellä. Sen lisäks tää toimii hiusten kanssa tosi hyvin, ainakin mulla tää poistaa hyvin sähköisyyttä ja lisää kiiltoa ja kosteuttaakin vielä. Lunasti siis oikein kirkkaasti paikkansa yhtenä luottotuotteena. Iso plussa myös ihanasta tuoksusta! 

kosmetiikka_5
Viimeisen puolen vuoden, ehkä itseasiassa jopa reippaan sellaisen aikana oon huomannut mun päänahan kuivuvan tosi paljon, sekä siitä on tullut vielä paljon arempi, mitä normaalisti. Tilasin testiin tän Kérastasen shampoon, jolla pitäis olla viilentävä ja rauhoittava vaikutus. Tänkin kanssa olin vähän varuillani, että mahtaakohan oikeasti toimia, vai onks tää vaan ihan perus shampoo. Mutta kyllä se vaan on toiminut. Vaikka ei se tosin täysin ongelmaa ole poistanut, se on tosi paljon kuitenkin helpottanut sitä. Oon pessyt tällä suurinpiirtein joka toisen pesun, ja sitten hopeashampoolla joka toisen pesun. Tätä tuun kyllä ehdottomasti tilaamaan lisää, niin paljon oon tän vaikutuksesta tykännyt.

a_kosmetiikka_3
Taisin listata nämä Batisten kuivashampoot tähän postaukseen myös viime vuonna. Mutta nää vaan on niin huipputuotteita! En todellakaan pärjäisi enää ilman näitä. Mä yritän elää sillai, että pesen hiukset 2-4 kertaa viikossa. Mutta joskus vaan kaikista taikatempuista huolimatta hiukset alkavat näyttää jo heti ensimmäisenä aamuna rasvaisilta, ja silloin nää tarjoaa kyllä ihan todella suuren avun. Oon testannut muutamaa muutakin merkkiä, mutta joka kerta palaan takaisin Batisten tuotteisiin. Batiste vaan yksinkertaisesti on paras kuivashampoo. 

a_kosmetiikka_1
Alku vuodesta kun tämän aivan ihanan Peilistoren peilin heiltä sain, en olisi osannut kuvitellakaan, kuinka paljon se tuleekaan käyttöön ja miten en enää osaisi kuvitellakaan meikkaavani kotona ilman sitä. Vaikkei tää varsinaisesti olekaan kosmetiikkatuote, tää kuuluu silti ehdottomasti tälle listalle. Varsinkin tähän aikaan vuodesta tää on ihan mieletön apuri, kun luonnonvaloa ei ole paljon nimeksikään esillä. 

20 kommenttia

  1. Noi Jeffreen punat on niin ihania, noi on itseasiassa mun lempparisävyt niistä nudeista! :) Ja vitsit kun houkuttelis tilata tuo Soft Glam-paletti, ihan superkaunis! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeffreen punat on kyllä = ♥♥♥ Noi on kyllä varmaan tosi monen lemppari nude sävyt! :) Suosittelen kyllä tuota Soft Glamen palettia, se on ihan ykkönen!

      Poista
  2. Mulla on toi daisy kiss-tuaksu! Se on ihan paras <3

    🖤:llä sofilmas.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Anastasian tuotteet on kyllä super pigmenttisiä ja laadukkaita! Ja Soft Glam on huippu <3

    Ihana blogi!

    https://behindthename-a.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Annika, ihana kuulla, että tykkäät blogistani! ♥ Totta, näissä kyllä pigmenttiä piisaa! :)

      Poista
  4. Batiste ja toi luomiväripaletti ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Batiste on luottotuote kyllä vuodesta toiseen! :)

      Poista
  5. Tuo Daisy on aivan ihanan hajuvesi <3 ja vitsi miten kiva tuo peili 8) oon kans aina haaveillu tollasesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haaveilin tällaisesta kans pitkään, ja nyt vihdoin sen viime vuonna itselleni sain! ♥ enkä kyllä pois anna! :D

      Poista
  6. Ihania tuotteita oot listannut tähän postaukseen! Mua niin polttelisi ostaa tuo Marc Jacobsin Daisy Kiss -hajuvesi, tällä hetkellä ihan jokapäiväisessä käytössä on se perus Daisy, sekä Daisy Love. Samaistun myös helliin tunteisiin Jeffreen punia ja Anastasian luomivärejä kohtaan - ihan parhaita! <3

    Nappaan muuten vinkin tuosta kuivaöljystä, voisi ehdottomasti tulla tarpeeseen minulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua taas polttelis niin tuo perus Daisy! :p Ehdottomasti vinkki talteen tosta öljystä, se on ihan huippu tuote! ♥

      Poista
  7. Batiste on ehdottomasti omakin lempparini kuivashampoiden joukosta <3

    VastaaPoista
  8. Tosi kivoja suosikkeja, ihan erilaiset kuin mun :D Minen Batisteen lämpiä, Herbina ja Biozell on mun suosikit mutta Daisyt on kyllä kaikki niin ihania tuoksuja - ite omistan jonkun EdT:n mutten kuollaksenikaan muista että minkä. Ne on niin nättejä pitää esilläkin! :D

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin vaan jokaisen tukassa tuotteet toimii erilailla, koska mulla taas esim Herbina saa enemmän haittaa aikaan kuin hyötyä :D Daisyt on kyllä aivan ihania! Sekä tosiaan todella kauniita pitää esillä :)

      Poista
  9. Batiste on ehdottomasti myös mun lemppari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi monen lemppari, eikä ihme :)

      Poista
  10. Ihania lemppareita, suurin osa näistä kuuluu myös mun suosikkien joukkoon :D. Batiste on paras ja samoin Jeffreen huulipunat ihania! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä sellaisia, mitkä ovat varmasti myös monen monen muun suosikkeja :-) Ihmekös tuo, ihania kaikki! <3

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥