Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

VAALEANPUNAINEN TALVI

asu_vaaleanpunainen_3 Vaaleanpunainen. Tuo yksi ehdoton lempiväri. Niin pukeutumisessa kuin sisustuksessa, tai no, oikeastaan ihan kaikessa. Ollut jo itseasiassa niin pitkään, kuin vain jaksan muistaa. Viime vuosina vasta oon kuitenkin enemmän uskaltanut hankkia sitä vaatekaappiin. Jotenkin aikaisemmin tuli aina kauhean överi olo, jos veti päällensä jotain vaaleanpunaista. Sellainen tavallaan lapsellisen överi olo. Mutta ehkä sitä nyt ollaan tarpeeksi vanhoja olemaan vaikka vähän lapsellisia, koska nyt sitä vaaleanpunaista löytyy jo aika reippaastikin. Viimeisimpänä tämä Onlyn toppatakki jonka bongasin loppuvuodesta Bubbleroomin alennuksista. Mietin tällaisen ostoa jo viime talvena, mutta silloin päädyin valkoiseen versioon. En kuitenkaan enää toista kertaa päässyt tämän ohi, vaan nyt oli pakko klikata se ostoskorin kautta itselle. Paljon sille on kerennyt jo kertyä käyttökertoja, joten ei se selvästi mikään pöllömpi hankinta ollut. 

Halusin tarkoituksella pukea vähän ehkä jopa överisti vaaleanpunaista, joten yhdistin takkiin Tory Burchin suloisen laukun, sekä H&M:n viime keväänä ostamani paidan. Musta toi vaaleanpunaiseen hyvin kontrastia, joten jalkaan pääsivät mustat luottofarkut sekä ehdottomasti viime aikoina eniten käyttämäni Guess:in kengät. Kokonaisuus toimii mun makuun todella hyvin! 
  asu_vaaleanpunainen_1asu_vaaleanpunainen_14 asu_vaaleanpunainen_10 asu_vaaleanpunainen_6 asu_vaaleanpunainen_11 asu_vaaleanpunainen_2 asu_vaaleanpunainen_5 asu_vaaleanpunainen_4
Shirt H&M | Jeans VeroModa | Jacket Only | Bag Tory Burch
Shoes Guess | Watch Michael Kors | Gloves GinaTricot

Tää asu onkin itseasiassa pärjännyt tosi hyvin viime vuoden asukuvakooste -postauksen äänestyksessä. Taitaa olla jopa kymmenen parhaan joukossa. Mutta ihmekös tuo, tämä on yksi omiakin lemppareita!

Jos et oo vielä käynyt äänestämässä, niin tästä klikkaamalla pääset äänestämään. Äänestäneiden kesken arvotaan 100 euron arvoinen lahjakortti Zalandolle! 

14 kommenttia

  1. Mulla on myös tuo takki ja se on kyllä ihana❤ ostin sen syksyllä ja sen jälkeen pitiki ihan ootella kovempia pakkasia että pääsis käyttöön�� muutenki tosi ihana asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä ihana, just oikean sävyinen! ♥ Joten ihmekös tuo, että säkin tykkäät tästä :)

      Poista
  2. Oi mitkä kevätvibat tästä tuli jotenkin, ehkä se on toi väri mikä sen tekee :D Todella kiva kokonaisuus, vaaleanpunainen sopii sulle hyvin. Mukava kun yläosa on täysin vaaleanpunaisissa, alaosa sit mustissa ja laukku keikkuu siinä välissä 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) ♥ Aivan ihana kuulla, että vaaleanpunainen sopii, koska se on yksi lempiväreistä :D

      Poista
  3. Ihanan raikas asu, tuli vähän kylmä vaan kun oot tossa yhdessä kuvassa pelkällä T-paidalla (nyt kun näinä päivinä on jo parikyt astetta pakkasta) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää asu on kuvattu jo ennen joulua, kun ei ollut lainkaan näin kovia pakkasia :') Näillä pakkasilla ei juu tarkenisi riisua takkia :D

      Poista
  4. Aivan ihana asu, tosi herttainen ♥ Tuo takki on aivan täydellinen :)

    VastaaPoista
  5. Ei vaaleanpunaista voi olla liikaa! ❤️ Pärjäisikö tuolla takilla yli 20 asteen pakkasissa?
    Ansku / Lumikumpu

    VastaaPoista
  6. Taisin tuota laukkua jo aikaisemmin ihastella - ja nyt iskin silmäni tuohon ihanaan paitaan <3

    VastaaPoista
  7. OOHHH miten ihana asu! Paita, takki, laukku, kaikki <3.

    VastaaPoista
  8. ihana vaaleanpunainen lady siellä <3 Haha tiedän niin ton tunteen kun vaaleanpunaista tahtois käyttää enemmän mutta ei vaan jotenkin viitsi kun tulee niin helposti sellainen "barbie girl" vaikutelma vielä kun on blondit hiuksetkin :D

    VastaaPoista
  9. Tosi ihana kombo! Ja minen ainakaan sano että tässä on yhtään liikaa vaaleanpunaista, todella kivasti sointuu kaikki yhteen!

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
  10. Ei vitsit miten ihana toi takki on!! Pakko saada kans itelleni tollanen söpöys! <3

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥