Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

GRAY COAT & NEWS

asu_harmaa_takki_3 Helou, täältä räkäpapereiden ja muuttolaatikoiden keskeltä! Helmikuuta mennään, eikä mulla olis ollu hajuakaan, että monennettako päivää, jos tuossa näytön alaruudussa ei möllöttäisi kalenteri pitämässä huolta siitä. Tästä voikin varmasti päätellä, että viime päiviin on mahtunut vähän turhankin paljon kaikkea, ja tulee myös mahtumaan. Joista päällimmäisenä tosiaan tasan viikon päästä koittava muutto! Ajatusta oli pyöritelty ja sulateltu tosi pitkään, ja nyt se sitten vihdoin tapahtuu. Odotan tätä samaan aikaan niin hurjalla innolla, mutta myös kauhulla. Oon saanut pakattua ehkä 1/5 tavaroista, ja ens viikon kalenteri huutaa jo valmiiksi hoosiannaa. Koko kakun kruunaa just parhaillaan vellova paha flunssa. 

No ei siinä, että muutossa ja jäätävässä flunssassa olisi vielä tarpeeksi. Kuvioon sopii mainiosti vielä uusi työ ja sen miljoonat uudet opiskeltavat asiat. Vaikkakin kaikki siihen liittyvä on todella mieluisaa ja kiinnostavaa! Mutta muutamana päivänä kun et ole kotona enää ollut varma mikä on ovi ja mikä ikkuna niin ehkä huomaa saaneen yliannostuksen kaikkea uutta ja ihmeellistä tietoa. Kunhan tässä pikkuhiljaa pääsen niin sanotusti vauhtiin tän työn parissa, ajattelin tehdä aiheesta tännekin pitkästä aikaa postausta. Duunijutut on mulla ollut oikeastaan aina siellä henkilökohtaisen verhon toisella puolella, ja oon sen takia kovin vähän niitä aina jakanut tänne. Tällä kertaa musta vaan vihdoin tuntuu siltä, että oon oikeasti löytänyt työn, jossa tuun vielä viihtymään vuosia. Vähän sellainen fiilis, kuin olisi vihdoin palannut pitkältä matkalta kotiin. 

Joten tän härdellin kasassa pitäminen ja oma jaksaminen on nyt vienyt aika paljon aikaa myös tältä blogilta. Taustatyötä tän eteen on kuitenkin kokoajan tehty, eli suinkaan tää ei oo kokonaan unohtunut. Muutamat kuvat on räpsitty talteen, ja muutama postaus kirjoitettu lähestulkoon valmiiksi.  Oon myös jo tosi innoissani tulevasta tän blogin suhteen, muutama isompi juttu on jo kivasti suunnitteilla, ja uuden kämpän myötä voitte olla varmoja, että sisustuspostausten määrä tulee räjähtämään täällä. 

asu_harmaa_takki_1 asu_harmaa_takki_2asu_harmaa_takki_4 asu_harmaa_takki
Jacket Object | Jeans VeroModa | Bag Louis Vuitton
Shoes BullBoxer | Scarf Balmuir | Gloves GinaTricot

Sekalaisten kuulumisten lisäksi, tässä asua tammikuun alusta, kun pakkanen paukkui niin, ettei toivoakaan ollut kuvailla ilman takkia. Mun mielestä tuo harmaa takki toimii todella hyvin tuohon Balmuirin vaaleanpunaiseen huiviin yhdistettynä. Mitä mieltä te olette?

1 kommentti

  1. Muutto- ja kotiaiheiset postaukset ainakin kivoja, eli jos jaksat niistä kirjoitella niin ne ainakin oisi musta mielenkiintoisia :) ja myös tottakai työmuutokset, vaikka eipä juuri niitä henkilökohtaisia asioita juurikaan tule blogisa varmastikaan avattua, mutta jos sen kynnyksen haluaa ylittää on täällä pari seurailijaa :)

    www.moreorlesskatri.blogspot.com

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥