Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

STREET FASHION

asu_adidas_8
Tässä asua, missä on viime päivinä tullut viipotettua, ehkä jopa turhankin paljon. Muuton myötä mun kengät on vieläkin nätisti pakattuna jossakin jätesäkissä, ja käytössä on pelkästään nää Adidaksen yksilöt sekä Guess:in maiharityyppiset kengät. Vaatteiden kanssa on vähän samankaltainen tilanne. Joten hirveän monipuolisesti ei oo tullut sen puolesta pukeuduttua. On tässä kuitenkin myös se hyväkin puoli, eipähän oo tarvinnut asukriiseillä aamuisin. Sekä oon luvan kanssa saanut pukeutua vähän rennommin. Normaalisti oon todella tarkka kuinka minnekin pukeudun, mutta nyt oon mennyt aika rennosti. Mummukin kommentoi, kun vähän vastaavalla asulla siellä poikkesin, että näytän taas ihan 15- vuotiaalta. Tiedä sitten pitäisikö se ottaa kohteliaisuutena vai ei.

asu_adidas_2
asu_adidas_6
Tää Gantin hupparimekko on ollut monen päivän pelastaja. Ostin tän ehkä vuosi sitten hulluilta päiviltä, ja onneksi ostin, paljon on nimittäin käyttökertoja kertynyt. Onnistuin vain joulunpyhinä sotkemaan tätä vähän ruualla, mutta onneksi melkein kokonaan sain jäljen edestä lähtemään. Joten eiköhän se siitä haalistu kun taas pyöräyttää sen käytön jälkeen jossain kohtaa pesukoneessa. Tällainen olisi kiva saada vaatekaappiin myös jossain toisessa värissä, esimerkiksi vaaleanpunaisena tai punaisena. Tässä on sopivasti arkisuutta ja mukavuutta. Sekä tää on niin helppo yhdistää just tummiin sukkahousuihin tai legginsseihin.
Adidaksen takin taas bongasin Sokokselta syksyn 3+1 päiviltä. Ovh tällä oli jossain 120 euron kieppeillä, ja alennusten jälkeen tälle jäi hintaa jotain 50 euron luokkaa. Ei lainkaan hassumpi löytö siis! Tää on ollut mun tän talven käytetyin takki. Lämmin ja helppo. Sekä musta. Eli toimii jos minkä kanssa.
Vaikka asu muuten onkin hyvin synkkiä värejä, eli mustaa ja harmaata, halusin sitä keventää mun vaaleanpunaisella pipolla. Tuntuu, että joka vuosi tulee vaan vähemmän ja vähemmän käytettyä erilaisia pipoja. Mutta tästä oon kyllä tykännyt. Pitäis varmaan sitten ensi talveksi etsiä jokin uusi oikein mielettömän kiva pipo, niin tulisi sitten niitäkin enemmän käytettyä. 

asu_adidas_5Vaikka asut ovatkin olleet viime päivinä melkoisen rentoja, ei sitä ole liioin itse kerennyt rentoutua. Onneksi kalenteri on ollut täynnä tosi mieluisia juttuja. Kuten uutta työtä ja muuttoon liittyviä juttuja. Harmillisesti tosin se on hetkellisesti syönyt aikaa tältä blogilta. Mutta pikkuhiljaa onneksi tilanne alkaa tasapainottumaan ja aikaa riittää taas enemmän myös tälle. Kevät tuo tullessaan taas blogiinkin paljon uusia juttuja, ja etenkin sisustuspostauksia tullaan jatkossa näkemään hurjan paljon enemmän. Tarkoitus olisi myös hieman uudistaa tämän ulkoasua, sekä ruveta vähän tarkemmin miettimään mihin suuntaan haluan tätä viedä ja kehittää. Innolla siis ainakin itse odotan tulevaa kevättä ja kaikkia uusia tuulia ja juttuja sen myötä! 

asu_adidas_4
asu_adidas_7 Jacket Adidas | Hoodie Dress GANT | Shoes Adidas | Beanie Eivy

2 kommenttia

  1. Aivan ihana look etenkin tällaisiin liukkaisiin mutta lämpimiin päiviin mitä ainakin meillä on täällä ollut paljon 8) Mä ihailin tuollaista Adidaksen viininpunaista hupparimekkoa muutama viikko sitten kaupassa ja vähän jo kaduttaa kun en ottanut sitä matkaan Prismalta :D Ihania kuvia ja huippu kuvauspaikka!

    VastaaPoista
  2. Mä haluaisin myös niin kovasti just hupparimekon, se ois tosi kiva ja rento ja sopis moneen menoon. Näinkin näitä kuvia IG:ssä ja tää taust aon aivan ihana!

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥