Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

BLACK & FLOWERS

asu_hatanpää_6
Nyt kun tänään on ulkona satanut vettä ja lunta ja kaikkea mahdollista niiden väliltä, välillä jopa ihan vaakatasossa, on hyvä hetki palata viime kuun puolella räpsittyihin pakkaspäivän asukuviin. Tässä asussa on monta juttua koottuna yhteen, joita on viime kuukausina tullut käytettyä todella paljon. Esimerkiksi nää mun Guess:in kengät. Nää on ollut ehdottomasti mun tänä talvena eniten käyttämäni kengät. Ostin nämä suoraan Guess:in liikkeestä viime vuonna Black Fridayna, ja mietin ihan super pitkään ostopäätöstä. Kelasin sitä, että kun mulla kuitenkin timssit on aina olleet ne talven eniten käytetyt kengät, että voisiko näille kertyä tarpeeksi käyttöä kirpaisevaan hintaan nähden. Mutta kyllähän niille on kertynyt. Oon jopa miettinyt myyväni mustat timssit kokonaan pois, koska ei niille ole kertynyt tänä talvena kuin kerran vasta käyttöä. Nämä ovat ajaneet niiden ohi niin monesti. Ehdottomasti siis yksi viime vuoden parhaita hankintojani. 
Tämän hetken lemppari kenkiini halusin yhdistää tottakai tämän hetken lemppari takkini. (Jos tätä Adidaksen versiota ei lasketa mukaan) Tää Vilan takki on kerännyt todella paljon kehuja milloin kaupan kassalla ja milloin teiltä lukijoilta. Eikä suinkaan ihme, onhan tämä nyt todella ihana. Kaiken lisäksi myös yllättävän lämmin. Takin kaveriksi taas sopi todella kivasti tuo Bershkan kukkapaita, jonka ostin aikoinaan Rodoksen reissulta. Kokonaisuudessaan siis oikein mun makuun toimiva asu. Tällaisissa ja tämän tyylisissä nykyään tulee todella paljon kuljettua. 
  asu_hatanpää_1asu_hatanpää_13 asu_hatanpää_10 asu_hatanpää_14 aaaaaakoko asu_hatanpää_11 asu_hatanpää_3 asu_hatanpää_9 asu_hatanpää_7
Jacket Vila | Bag DKNY | Shoes Guess | Shirt Bershka | Jeans Zara | Scarf VeroModa

7 kommenttia

 1. Ihania kuvia ja paita alla niin kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! Ihana kuulla, että säkin tykkäät tästä paidasta! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia, iskin heti silmäni niin takkiin kuin paitaankin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmekös tuo, nää on molemmat omia suosikkeja! :)

   Poista
 3. Hyvä asukokonaisuus! Ihan on sinunnäköinen :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥