Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

TAKKI, JOHON IHASTUN AINA UUDELLEEN JA UUDELLEEN

asu_ruskeatakki_1Tää Vilan ruskea takki on just sellainen takki, johon mä ihastun aina vaan uudestaan ja uudestaan. Aina sen ihastumisen myötä mä käytän tätä ihan hurjasti, useimmiten ihan päivittäin. Sitten se taas jossain kohtaa jää vähemmälle käytölle, kunnes löydän sen ihastumisen siihen taas uudestaan ja takki pääsee päivittäiseen käyttöön. Mulla on itseasiassa tätä samaa monen muunkin vaatteen ja asusteen kanssa, mutta tän takin kohdalla se on kyllä jotenkin erityinen. Vaikkakin tämän sävyinen ruskea on aina ollut mulle jotenkin haastava. Erityisesti haastava yhdistää muihin väreihin. Silti mä jostain syystä tykkään tästä niin paljon. Ihan minkään paukkupakkasten takki tämä ei ole, mutta sellaisessa muutaman asteen pakkasessa tällä tarkenee kyllä. Vilan takit on muutenkin aina olleet todella paljon mun mieleen, ja näin niitä useampi sattuu multakin löytymään. 

Reipas kaksi vuotta sitten mä yhdistin tän takin melkein pelkkään mustaan, ja se onkin itseasiassa sellainen kombo jota mä olen eniten tän takin kohdalla hyödyntänyt. Nyt halusin kuitenkin kokeilla, mitenkä nää Mangon tummansiniset farkut sekä vaaleampi laukku toimii tämän kanssa. Ja kyllä mä tykkään tästä kokonaisuudesta melkein yhtä paljon, kuin tuosta aikaisemmastakin. Tummansiniset farkut on itseasiassa aina olleet mulle jotenkin sellainen peikko. Tykkään niistä, mutta jotenkin en osaa niitä pukea päälle ja yhdistellä muiden värien kanssa yhtään samalla tavalla, kuin vaaleita farkkuja. Vaaleat farkut on mulle varmaan vaan sitten jotenkin liian helppo, ja sen takia ne tulee napattua kaapista huomattavan paljon useammin, mitä tummat. 

Kokonaisuudessaan tää oli siis omasta mielestä oikein onnistunut asu kokonaisuus viime vuodelta. Itseasiassa tämä oli myös TOP kympissä teidän äänestämistä asu suosikeista viime vuodelta. Nyt tän viime vuoden viimeisen asun myötä voidaankin sitten siirtyä paremmin mielin tämän vuoden asukokonaisuuksiin. Uuden kiireisemmän arjen myötä, voipi olla ettei asukuvia tule kuvailtua ihan samaa määrää mitä viime vuonna. Mutta yritetään mahdollisimman paljon kuitenkin! Tarkoitus on tänä vuonna myös panostaa paljon enemmän laatuun, kuin määrään. 
  asu_ruskeatakki_11asu_ruskeatakki_5 asu_ruskeatakki_2 asu_ruskeatakki_7 asu_ruskeatakki_8 asu_ruskeatakki_9 asu_ruskeatakki_3 Jacket Vila | Bag Louis Vuitton | Shoes Timberland
Jeans Mango | Beanie Henri Lloyd | Scarf VeroModa | Gloves GinaTricot

6 kommenttia

 1. Hyvin toimii tämä kokonaisuus, jotenkin kivasti kaikki sävyt tuntuis olevan silleen balanssissa :) Tuo vaalea laukkukin istuu hyvin, vaikka onkin ainoa valkoinen juttu tässä asussa - tietysti piposta löytyy ihan pikkusen valkoista myös ;) Tuon värinen takki on välillä mullekin melko haastava yhdistellä! Mun pitäis ostaa tuon väriset Timberit kans! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä mun eniten käyttämät timssit :) Jotenkin, varmaan just käyttömäärästä johtuen nää istuu parhaiten mun jalkaan! :D Ihana kuulla, että sun mielestä kokonaisuus toimii hyvin! :)

   Poista
 2. Mä ehdottomasti tarvitsisin uuden villakangastakin ja tilasinkin just kaksi zalandolta mutta niistä kumpikaan ei säväytä ja mietin vielä että palauttaako molemmat sitten. :/ omaa luottotakkia siis ei oo hetkeen tältä tyyliltä ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tsekata Vilan valikoima! :) Heillä paljon upeita ja erilaisia villakangastakkeja!

   Poista
 3. ihana asu! Mulla kans yks luottotakki on just tälläinen ruskea villakangastakki, mutta pitäisi löytää jostain uusi yksilö kun vanha alkaa olla niin nukkaantunut ja rähjääntynyt :) Ehkä pitää käydä kattoo löytyiskö just vilasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsekkaa joo ihmeessä Vilan valikoima! :) Mulla meinaa heillä iskeä aina ihan valinnan vaikeus jopa :D

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥