Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

LEOPARD SHIRT DRESS

asu_leopardi_2 asu_leopardi_5
Poikkesin keväällä piiitkästä aikaa Gina Tricotissa haahuilemassa, ja bongasinkin sieltä sattumoisin tällaisen todella kivan paitamekon, tai miksi tällaista nyt ikinä kuulukaan kutsua. Leopardi kuosi oli pitkään mulla ehdottomasti siellä OUT puolella pukeutumisessa (lienee tullut joskus vuosia sitten melkoinen yliannostus) mutta nyt oon pikkuisen alkanut sille taas lämpenemään. Tunnetusti tällaisissa asioissa mä olen sitä hitaasti lämpenevää sorttia, joten mitään roihua ei ole vielä ainakaan luvassa. Tässä tää kuosi ei kuitenkaan ollut sellainen aivan perinteisen perinteinen leopardi, joten päätin tätä sovittaa ja lopulta antaa tälle mahdollisuuden. Halusin nähdä miltä tämä näyttäisi vyön kanssa, joten nappasin sovituskoppiin mukaan myös tällaisen vyön. Ja samalla menin sitten ihastumaan siihenkin. Onneksi menin, se on ollut nyt kevään ja kesän aikana käytössä jo monissa eri yhdistelmissä! Ja olinhan mä jo tuollaista kerennyt vähän aikaa etsiskelläkin, kaikki vastaavat kun tuntui aina olevan kultaisella soljella, ja mä hopeaharakkana halusin ehdottomasti sen hopeisena. Mekon ja vyön ostaessani näin jo mielessäni, kuinka yhdistää siihen musta nahkatakki ja laukku. Kokonaisuus toimii mielestäni todella hyvin, ja tämä tulee varmasti olemaan yksi tämän vuoden lemppari asujani! 

Näitä kuvia katsellessa mun tulee niiiiin ikävä noita mun pillikiharoita. Testasin niitä ensimmäistä kertaa ikinä, ja noh, kyllähän niillä melkoisen afron saa aikaiseksi. Sitä mä niillä oikeastaan kyllä hainkin, mahdollisimman paljon kiharaa ja säkkärää mieluiten joka suuntaan sojottamassa. Kiharoista tuli lopulta niin "tiukat", ettei tosta pehkosta saanut edes harjaa menemään läpi. Hippasen jännitti mennä pesemään se, koska en voinut yhtään tietää minkälainen takkupesäke siitä vasta sitten tulee. Kyllä ne sitten suihkussa hyvin aukeni, vähän normaalia enemmän joutui takkuja aukomaan suihkun jälkeen, mutta ei onneksi yhtään niin pahasti mitä ajattelin joutuvani. Ei ehkä ihan heti tule uudestaan laitettua, oli siinä semmoinen homma. Mutta ehkä joskus taas, kun rupeaa tekemään afrotukkaa mieli! 
  asu_leopardi_11 asu_leopardi_9
asu_leopardi_4 asu_leopardi_7 asu_leopardi_3 Jacket ZARA
Bag TORY BURCH/COTTON*
Dress GINA TRICOT
Sunglasses RAY-BAN
Shoes CONVERSE
Belt GINA TRICOT
Watch MICHAEL KORS

7 kommenttia

 1. Ihana asukokonaisuus, jotenkin kyllä niin sun näköinen ja oloinen! :) Ja noi kiharat! <3 Kun jaksais itsekin pitkästä aikaa vähän panostaa ja kiharrella hiuksia :)

  VastaaPoista
 2. Kivnnäköinen asu! Ei ollenkaan liian leopardi negatiivisessa mielessä. Kiharat on ihanat! Itse yritän toteuttaa Curly Girl-metodia vaihtelevalla menestyksellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just noin, että ei ollenkaan liian leopardi! :) Tuo curly girl- metodi on nyt kyllä todella kova juttu! :)

   Poista
 3. Tosi kiva asukokonaisuus, tuo paitamekko sopii sulle hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Sinun näköinen asukokonaisuus. Eläinkuosit ovat tänä keväänä olleet todella kivoja vaihteeksi. Olen itsekin sortunut niihin :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥