Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

KATSEENVANGITSIJA - LANKKUPÖYTÄ

Yhteistyössä: Lankkupoyta.fi

lankkupöytä_10
Vihdoin mä pääsen postailemaan teille tästä. Oon niin SUPER innoissani tästä, ja päivä päivältä vaan tyytyväisempi. Mulla on jo vuosia ollut haave. Sellainen haave, jota ei edellisessä asunnossa voinut toteuttaa. Tiesin, että jos vain seuraava asunto sen sallisi, olisi vihdoin aika toteuttaa se. En edes tiedä, mistä tämä innostus tai pikemminkin pakkomielle on saanut alkunsa. Jossain netissä tällaisiin vaan olen törmännyt ja sen myötä ihastunut palavasti. Nyt mulla on vihdoin oma sellainen, nimittäin lankkupöytä! Yhteistyössä lankkupoyta.fi kanssa me tehtiin mun yhdestä sisustus-unelmasta vihdoin totta!
   
lankkupöytä_7
lankkupöytä_13
lankkupöytä_3
Siinä se seisoo koko komeudessaan, mun unelmien  täydellinen lankkupöytä, jonka lankkupoyta.fi mulle valmisti täysin mun toiveiden mukaan. Vaalea, jykevä, kolmella lankulla ja kuudelle tuolille sopivana. Nämä upeat lankkupöydät valmistetaan tilaustyönä TTM-rakennusliike Oy:n verstaalla Siuntiossa. Tilaukset onnistuvat silti ympäri Suomea kuljetuksen ansiosta.
Jokainen heidän valmistama pöytä on siis uniikki. Pöydän suunnittelu lähtee siitä, että minkä kokoinen pöytä halutaan. Mulle ehdoton asia oli, että pöydän ympärille pitäisi mahtua fiksusti 6 tuolia, 3 molemmin puolin. Edellinen pöytä oli neljän hengen ruokailuryhmä, joka oli aivan liian pieni ja muutenkin jo parhaat päivänsä nähnyt. Uusi piti siis olla kuudelle hengelle sopiva. Yrityksen puuseppä Sami osasi ammattitaitoisesti kertoa, mikä oli minimi leveys yhdelle tuolille, jotta siinä voisi vielä istua järkevästi ja tästä mitasta lähdettiin liikkeelle. Koska halusin pöytään vähän massiivisemmat jalat, se toi pöydälle vielä mukavasti lisä pituutta. Näin pöydän kokonais pituudeksi tulikin hieman alta kaksi metriä. Väreiltään halusin pöydästä vaalean sävyisen, valkoisilla jaloilla ja vaalealla kannella. Halusin lankkujen hieman erottuvan jaloista ja olevan hieman puunsävyisiä, kuin ihan vitivalkoisia mitä taas jalat ovat. Väritys, kuten kaikki muukin onnistui mielestäni täydellisesti! Tilaus sujui muutenkin todella helposti ja vaivatta. Mun kokemus heistä on siis pelkästään positiivinen! Varmasti, kun seuraavan kerran tarvitsen puuseppää, tulen käyttämään kyseistä firmaa enkä edes harkitse muita.
Malleja ja varsinkin värejä on lähes rajattomasti tarjolla. Mäkin mietin aluksi useampaa pienempää lankkua, ja sitten pohdin jo heti seuraavana kahta isompaa lankkua. Lopulta kuitenkin tämä kolmen lankun versio tuntui eniten omalta, ja todella tyytyväinen olen siihenkin valintaan. Kannattaa siis rohkeasti olla heihin yhteydessä ja tiedustella ja kertoa niitä omia ideoita ja ajatuksia. 

lankkupöytä_6 lankkupöytä_8 Jo lyhyessä ajassa pöytä on kerännyt todella paljon ihasteluita ja kehuja. Mutta ihmekös tuo, onhan se aivan taivaallisen ihana! ♥ Puusepän suunnittelemat ja valmistamat kalusteet saattavat olla hieman arvokkaampia, mitä perus huonekalukaupoista saa, mutta mun mielestä ne ovat jokaisen euron arvoisia. Mä uskon, että tämäkin pöytä tulee kestämään meillä vielä vuosia ja vuosia. Edellinen jostain tyyliin Ikeasta ostettu pöytä ei kestänyt edes muutamaa vuotta, kun oli nähnyt jo parhaat päivänsä, joten kyllä sekin maksaa uusia pöytä ihan muutaman vuoden välein.
Myöskin tällainen vaalea lankkupöytä on todella ajaton valinta. Se sopii niin modernimpaan sisustukseen kuin hyvin perinteiseenkin sisustukseen. Eli vaikka se alku sijoituksena saattaakin olla vähän enemmän mitä valmiina ostettu, se on jokaisen euron arvoinen, ellei jopa enemmän.  Mitä mä myös vertasin tosi paljon eri puuseppien hintoja, näytti heidän hinnastonsa monen kilpailijan rinnalla varsin kohtuulliselta ja järkevältä. Hinta-laatu suhteen voi siis sanoa olevan erittäin kunnossa. 

lankkupöytä_1 lankkupöytä_11 Eli jos vaan suinkaan yhtään olet harkinnut lankkupöytää, tai jotain muuta huonekalua puusepän tekemänä, mun kokemus www.lankkupoyta.fi sivustosta on aivan moitteeton, olen todella todella tyytyväinen heidän työn jälkeensä ja tilauksen hoitamiseen kokonaisuudessaan. Heidän valmistama uniikki lankkupöytä oli juuri sitä mitä sovittiin. Ja myös heidän hyödyntämällään tavarataxilla tapahtunut kotiinkuljetus onnistui juuri niinkuin pitikin.
Tällaisen pöydän ääressä kelpaa syödä aamupuuronsa! 

8 kommenttia

 1. Siis aivan upea pöytä! En olekaan aiemmin kuullut kyseisestä yrityksestä, mutta mahtavaa, että kuulin - pidän ehdottomasti mielessä. Ihanaa, että saa juuri omanlaisen ja uniikin pöydän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! 😍 Kannattaa pitää kyseinen pulju mielessä!

   Poista
 2. Kaunis pöytä ja sopii hyvin teidän kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että säkin tykkäät! Koska mä olen ihan samaa mieltä! :)

   Poista
 3. Siis ihan sika upea pöytä! Olen tuollaisesta itsekin haaveillut ja menenkin heidän sivuilleen nyt heti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niiin on!! 😍 Nyt kurkkaamaan heidän sivujaan ja pistämään oma yksilö tilaukseen ;)

   Poista
 4. Tosi kauniin näköinen! Haaveilen myös ihanasta lankkupöydästä 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ihana!! :) Tällaisesta kannattaakin haaveilla ja pistää haaveet todeksi ;)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥