Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

SUGU - COCOPANDA

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda


Monet teistä siellä ruudun toisella puolella varmasti tietääkin, että mä rakastan testailla uusia merkkejä ja juttuja, oikeastaan ihan joka osa-alueella. Esimerkiksi vaikka ihan vaan ruokakaupassa, saatan jopa joskus oikein etsiä Prismassa niitä pinkkejä hyllynreunalappuja joissa lukee, että uusi tuote. Tämä sama pätee hyvin pitkälle myös kosmetiikan parissa. Mulla on siinä ne muutamat luottotuotteet, joita ostan aina uudelleen ja uudelleen, mutta suurin osa taitaa olla sellaisia joita vaihtelen ja testailen aina uusia eri merkeiltä.

sugu_cocopanda_1
Huomasin viimeksi Cocopandan verkkokauppaa selaillessani, että heille oli saapunut uusi mielenkiintoinen tuotemerkki SUGU. Lähes joka kerta, kun tulee eksyttyä Cocopandan uutuuksiin, sieltä jotain uutta ja mielenkiintoista löytyy. Niin myös tällä kertaa. Mä en ollut koskaan aikaisemmin edes kuullut tästä tuotemerkistä. Tutustuin hieman heidän tuotteisiinsa, ja totesin, että näitä on pakko saada testata. SUGU on tosiaan korealaista kosmetiikka, joka on täysin vegaanista, eikä sen tuotteita ole testattu eläimillä.

sugu_cocopanda_4
SUGU - Printed Panda Sheet Mask -kosteuttava kasvonaamio 
SUGU - Bubble Sheet Mask -vaahtoava kasvonaamio

Erityisesti halusin testata näitä erilaisia kasvonaamioita. En ole koskaan ollut se tunnollisin hoitamaan kasvojeni ihoa. Johtuen ihan täysin siitä, että mulla on aina ollut kasvoissa todella hyvä ja helppo iho. En meikkaa läheskään päivittäin, en oikeastaan edes viikottain, minkä puolesta iho on päässyt aina todella helpolla. Erilaisista kasvonaamioista mä oon silti aina silti tykännyt. Päätin ottaa testiin useampaa erilaista. Tykkäsin kaikista tosi paljon, mutta erityismaininta pitää kyllä antaa noille vaahtoaville maskeille. Ne oli aivan huiput! Mä en yleensä tykkää mistään vaahtoavista yksilöistä, mutta nää molemmat yllätti todella positiivisesti. Täytyy kyllä myöntää, että tää merkki meni jopa ohitse mun aikaisemmasta kasvonaamioiden suosikkimerkistä Kocostarista. Tulee varmasti siis tilattua toistekin! 

sugu_cocopanda_3

Puhdistushelmien lisäksi nappasin ostoskoriin mukaan myös näitä puhdistuslappuja. Näistä mä tykkään! Tosin tuloksista mitä nää on saanut tai ei ole saanut aikaan en oikein osaa sanoa, mutta näiden käyttö on tosi kivaa ja helppoa. Näitä pystyy myös käyttämään useamman kerran, eli siitäkin pisteet kotiin. Vaikuttavat ainakin hyvin kestäviltä, ja kun muistaa pestä käytön jälkeen hyvin. 

sugu_cocopanda_5

Ihonhoitolappuja otin mukaan ihan pelkästä mielenkiinnosta, kuinka tuotetta käytettäisiin ja mitä sen pitäisi saada aikaan. Tuote lupaa supistaa ihohuokosia tehokkaasti sekä kosteuttavan ihoa. Kosteutuksen mä kyllä huomasin käytössä, mutta tuosta ihohuokoisten supistumisesta en osaa kyllä ottaa kantaa, tapahtuiko niille jotain vai ei. Tässäkin varmasti sellainen kenellä niitä epäpuhtauksia on iholla paljon enemmän hyötyisi varmasti paljon enemmän ja huomaisi lopputuloksenkin paljon paremmin. Samasta mielenkiinnosta mä nappasin testiin myös tuon huulinaamion. Huulinaamioista mulla on ennestään todella todella vähän kokemusta, oon tainnut kerran kokeilla jotain Kocostarilta. Sitä tuskin tulee koskaan ostettua uudestaan, mutta tästä mä kyllä tykkäsin. Tää asettui huulille paljon paremmin ja helpommin, ja lopputuloksenkin huomasi, tämä kosteutti oikeasti.
Edellinen kasvovoide loppui just sopivasti, kun tätä näiden tilausta lähdin tekemään. Joten nappasin tilaukseen mukaan myös tämän kasvovoiteen. Tämän luvataan rauhoittavan ärtynyttä ja vahingoittunutta ihoa. Mulla kasvojen iho ei ole mitenkään erityisesti ärtynyt, joten siihen en osaa ottaa kantaa onko tästä apua siihen, mutta kosteuttajana tämä on kyllä todella hyvä. Jättämättä silti sitä sellaista yli kosteutunutta jopa rasvaista fiilistä, mikä mulla on ainakin tosi monien kasvovoiteiden kanssa ongelmana.

sugu_cocopanda_2
 SUGU Spotless Cleanse Beads -puhdistushelmet

Näihin puhdistushelmiin mä tykästyin todella paljon! Mulla ei hetkeen olekaan ollut minkäänlaista kasvojen puhdistusainetta, koska oon todennut että mun kasvoille sopii parhaiten kylmä vesi. Ja tietysti silloin kun on meikkiä, niin yksi tietty meikinpoistoaine. Oon testannut ties minkälaisia puhdistusmömmöjä, ja mun naama tuntuu räjähtävän aina niiden käytön jälkeen epäpuhtauksista. Heti, kun jätin kaikki pois ja vaihdoin pelkkään kylmään veteen aamuin illoin iho alkoi voida todella paljon paremmin. Nyt kuitenkin viime kuukausina leukaan on alkanut kertyä epäpuhtauksia ja halusin testata jotain muuta, kuin pelkkää vettä. Nää puhdistushelmet vaikutti mielenkiintoisilta ja helppokäyttöisiltä. Sitä ne myös todellisuudessa ovat. Oon nyt muutamasti näitä testannut, eli vielä mitään sellaista pidempään käytössä ollutta arvostelua en näistä pysty antamaan. Mutta kyllä mä näistä tykkään, ja tuun jatkamaan näiden käyttöä. Eli sitä räjähdystä, mikä normaalisti erilaisten putsareiden kanssa on käynyt, ei ole näiden kanssa tapahtunut.

10 kommenttia

 1. Pakko varmaan ostaa testiin ainakin seuraavan tilauksen yhteydessä :)

  VastaaPoista
 2. Olen kuullut tästä mutten ole itse testannut.

  VastaaPoista
 3. Nää näyttää niin syötävän suloisilt jo ihan värienkin puolesta! Houkuttelia kyllä tilata vaikka itsellekin kokeiluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakettien ulkoasut ovat kyllä erityisen onnistuneet näissä :) Eikä sisältökään häviä niille lainkaan, joten kannattaa tilata testaukseen!

   Poista
 4. No onpas söpöjä! En ollut tästä merkistä kuullutkaan, kiitos esittelystä :)

  VastaaPoista
 5. Ihan tosi söpön oloinen merkki, pitää käydä kurkkimassa ja tutustumassa tarkemmin kyllä nyt!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tutustua tarkemmin, on sen arvoinen! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥