Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

REISITASKUHOUSUT

asu_kartano_1 Reisitaskuhousut. Jotka tilasin joskus jostain nettikaupasta, ja ihastuin niihin aivan täysin. Niissä oli kuitenkin saapuessaan kiinni varashälytin, jota en sitten viitsinyt itse alkaa nikkaroimaan irti. Se oli vielä sellainen jossa todennäköisesti oli joku väripommi sisällä, eli jos sitä olisi itse mennyt pitelemään olisi todennäköisesti vain pilannut koko pöksyt. Onneksi sain ne todella nopeasti vaihdettua uusiin. Vaikka näihin silloin paljon ihastuinkin, mietin todella pitkään osaanko mä käyttää tällaisia. Nyt näin jälkeenpäin täytyy todeta, että olenhan mä osannut, ja vielä aika paljon itseasiassa. Silloin, kun nämä ostin, olin ostanut juuri hetkeä aikaisemmin saman sävyiset farkut, ja ne ei itseasiassa koskaan oikeen päässeetkään sitten käyttöön. Valitsin aina mielummin nämä. Joten nekin itseasiassa ovat jo hetken aikaa sitten päätyneet kirppiskasaan ja löytäneet sieltä uuden kodin. 
Vihreisiin housuihin sopii mun mielestä kaveriksi musta ja valkoinen todella hyvin. Tässä asussa onkin tullut kuljettua itseasiassa monena päivänä tänä keväänä. Eikä ihme, tykkään tästä todella paljon. Tuo Tory Burchin uusi musta laukku onkin ollut ehdottomasti tämän kevään käytetyin laukku. Siitä onkin itseasiassa tulossa ihan lähiaikoina omaa postausta! 
  asu_kartano_10asu_kartano_5 asu_kartano_8 asu_kartano_3
Jacket VEROMODA | Bag TORY BURCH/COTTON* | Trousers PULL&BEAR | Top CUBUS | Shoes ADIDAS

14 kommenttia

 1. Ihana outfit ♥

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Mulla taisi teininä olla reisitaskuhousut :D Hauska seurata miten muoti kiertää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä, kun munkin aikana muoti on kerennyt jo aloittaa kiertonsa :D Mulla oli teininä leveälahkaiset farkut ja nyt ne on taas pinnalla!

   Poista
 3. Kiva asu! Minulla on myös ollut vihreät reisitaskuhousut. Voi apua! Se taisi olla -99!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Aikaisemminkin oli kommentti missä sanottiin vähän vastaavaa :p Niin se muoti vaan kiertää!

   Poista
 4. Hyvännäköiset housut ja koko asu! :)

  VastaaPoista
 5. Aika jännä, että ne olivat jättäneet hälyttimen tehtaalla ja lähettänyt housut niiden kanssa. Kovahälyttimiä ei tosiaan kannata itse lähteä poistamaan, sillä niissä voi olla juuri noita väripommeja, jotka likaavat housut ihan täysin. Itselläkin on jäänyt joskus ostetuista vaatteista hälytin kiinni, mutta onneksi se on huomattu jo poistuessa kaupassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole itselle koskaan aikaisemmin sattunut, että hälytin olisi jäänyt paikalleen, ei netistä tilatuissa eikä kaupasta ostetuissa :D Mutta näköjään noinkin se on mahdollista!

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥