Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

SOKEROINTI - BY FIINA BEAUTY LOUNGE

Sokerointi. Tuo ihanakamala toimenpide, johon ihana Fiinan Jenni sai mut alkuvuodesta ensimmäistä kertaa ikinä suostuteltua. Tai ei hänen oikeastaan edes tarvinnut suostutella, kyllä mä halusin sitä itsekin testata. Tuo toimenpide oli mulle tosiaan täysin vieras. En ollut ikinä aikaisemmin siinä ollut. Toki olin jonkinverran lukenut ja kuullut aiheesta, että siinä mielessä olin jotenkin perillä mitä olisi luvassa.

sokerointi_4
Noh, mitä se sokerointi sitten tarkemmin sanottuna on ja kuinka se sitten oikein tapahtuukaan. Ihan ensiksi mä lähtisin liikkeelle tekijän valinnasta. Mulle ainakin henkilökohtaisesti on todella tärkeää valita tekijä huolella. En mä nimittäin ihan ketä tahansa päästä mun iholle, kirjaimellisesti. Jenni on tehnyt sokerointeja jo vuodesta 2013 ja myös kouluttautunut monesti matkalla. Joten ammattitaidon puutteesta ei suinkaan ole minkäänlaista pelkoa. Jennin liike Fiina Beauty Lounge sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, tarkemmin sanottuna Kuninkaankadulla entisen Anttilan vieressä. Mun kokemus sokeroinnista heillä on siis ihan pelkästään positiivinen. 
Sain Jenniltä hyvät ohjeet siihen, missä kohtaa karvan kasvua aika olisi paras olla ja vähän jo etukäteen infoa mitä tulevan pitää. Multa sokerointiin tosiaan kainalot sekä tehtiin brasilialainen sokerointi. Eli juurikin ne kaksi yleisesti kivuliainta aluetta. Brasilialainen sokerointi meinaa tosiaan periaatteessa kaikkea mikä jää bikinien alaosan peittoon. 

No sitten se itse toimenpide. Nää molemmat alueet sokeroidaan tosiaan niin, että asiakas makaa selällään ja kääntelee ja vääntelee jalkojaan sitten tekijän ohjeiden mukaan. Jenni käyttää Alexandrian tuotteita, joista mä olinkin itseasiassa lukenut netistä etukäteen, ja pelkästään positiivista. Kyseinen merkki on saapunut Suomeen jo 2005, eli pitkä historia sillä on täällä meidänkin maan kamaralla. Pakko myös mainita, että Jennin sokerointien hinnat on todella kilpailukykyiset Tampereen alueen muihin tekijöihin verratessa. Brasilialainen sokerointi kustantaa Fiinassa 50 euroa. Monesta paikkaa kun vertailun vuoksi katsoin, pyöri hinnat jopa osassa yli 80 euron hujakoilla. Aika iso ero siis prosenteissa!! Halusin koota tähän postaukseen muutaman jutun vielä, joita mä itse googlettelin ennen kyseistä toimenpidettä.

sokerointi_2
sokerointi_mitä_on_sokerointi Sokerointi tarkoittaa sitä, että siinä poistetaan ihosta karvat juuriaan myöten lämpimän sokerimassan avulla. Sokerointi myös samalla kuorii ihoa. Sokerointi ei siis suinkaan katkaise karvaa, vaan se poistaa sen kokonaan, jolloin karvan "palaaminen" kestää paljon kauemmin, kuin että sen vain pelkästään katkaistaan. Sokeroinnissa käytetään tosiaan siis sokerimassaa, joka iholle levittäessä tarttuu karvaan kiinni, mutta ei kuitenkaan jää ihoon kiinni, mutta vie kuolleen ihosolukon mennessään. Sokerointi sopii myös kaikille ihotyypeille. 


sokerointi_sattuuko_sokerointi
Noh, kyllähän se sattuu ja tuntuu. Toki me kaikki ollaan yksilöitä, ja jokaisesta meistä se tuntuu erilaiselta, mutta pääasiassa väitän sen kyllä sattuvan. Erityisesti ensimmäisellä kerralla, kun karva on majaillut siellä ihon alla pitkään. Eli säännöllisillä käynneillä myös kivun määrän pitäisi merkittävästi vähentyä, koska se karvan laatu myös heikkenee. Tietysti myös alueella joka sokeroidaan on kivun kannalta suuri merkitys. Multa kun tosiaan sokerointiin nuo yleisesti kipeimmät alueet, niin kyllä täytyy myöntää, että taukoja piti välillä pitää. Mutta ei siihen kipuun kuollut, ja kyllä se oli sen arvoista. Eli, älä jätä menemättä sokerointiin kivun takia, kestät sen kyllä!


sokerointi_kauanko_karva_pysyy_poissa
Aina kun puhutaan ihmiskehosta, puhutaan yksilöllisistä asioista. Eli myöskin se aika, kauanko se karva on poissa on yksilöllistä. Keskimääräisesti kuitenkin noin 3-6 viikkoa. Säännöllisyydellä voidaan toki vaikuttaa myös tähänkin. Siinä se karvan kasvu hidastuu helposti sen verran, että käyntien väliä saadaan tasaisesti pidennettyä jopa 6-8 viikkoonkin. 

sokerointi_3
Jennillä on muuten nyt todella hyvä sokru-kampanja menossa parhaillaan, josta haluan ehdottomasti teillekin  vinkata! 
Tässä vielä enemmän on käytännössä vähemmän eli,
💎 Yhden alueen sokerointi -15%. 
💎 Kahden alueen sokerointi -25%
💎 Kolmen alueen sokerointi -35%

Aikaa varatessasi mainitse koodi SOKRU (esimerkiksi Timmassa lisätietokenttään!) Koodi on voimassa toukokuun aikana varattuihin aikoihin, eli aika voi mennä vaikka kesäkuun puolelle, kunhan varaus on tehty toukokuun 2019 aikana. 
Esimerkiksi näin kesän lähestyessä se suosituin setti on ottaa brassi-sääret-kainalot kombo
jolla tän kampanjan myötä hinta jää alle 70 euron koko kolmen alueen setille!! 

8 kommenttia

 1. Siis sokerointi olis kesäks niin hyvä! Mäkään en oo vielä uskaltautunut sokerointiin, mut kotona luotan epilaattoriin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sokerointi on just kesäks ihan super!! :) Kannattaa uskaltaa, on sen arvoista!

   Poista
 2. Koskahan sitä itse saisi aikaiseksi käytyä sokeroinnissa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu tunne :D Nyt on oivallinen aika käydä, joten eikun varaamaan aikaa sitten vain :)

   Poista
 3. Mä en oo ikinä uskaltanut mennä, mutta monet ystävät käyvät sokeroinnissa säännöllisesti :)

  VastaaPoista
 4. Pakko tunnustaa etten ole kokeillut koskaan sokerointia. Olen selvinnyt muuten mutta ehkä voisin kokeilla. Ehkä on turhaan pelännyt toimenpidettä ja pitäisi vain rohkeasti mennä! Tulisi tämäkin koettua...

  VastaaPoista
 5. En ole koskaan käynyt. Talvella ei ole käynyt edes mielessä moinen, kun ei bikineissä eikä muutenkaan vähissä vaatteissa tule liikuttua. Ehkä tätä voisi harkita lähempänä kesää.

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥