Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

TÄYDELLINEN VAALEANPUNAINEN HUIVI

aa aa_insta_1
Säästelin tätä asua aluksi sen puolesta, koska tää oli vähän keväisempi asu kaikista kovimmille pakkasille, mutta sitten sääherra päättikin heittää kevään kehään niin rytinällä, että nyt tää taitaa olla jo inan talvinen näihin keleihin. Mutta, koska mä tykkäsin tästä todella paljon, ja tätä asua on tullut käytettyä nyt vaan vähän kevyemmällä takilla monena päivänä, päätin nämäkin vielä julkaista.

Kokosin asun minkäs muunkaan, kuin lemppari värini vaaleanpunaisen ympärille. Viime vuoden loppupuolella Zalandoa selaillessa silmiini osui tämä aivan ihana Armanin huivi. Hetken aikaa olin jo etsiskellyt täydellisen sävyistä, neliön mallista, kuvioltaan joko hyvin hillittyä tai ei lainkaan kuvioitua, ja materiaaliltaan pehmeää vaaleanpunaista huivia. Mietin todella pitkään yhtä Vuittonin yksilöä, mutta koska olin kuullut niiden materiaalista niiiiin paljon pahaa sanottavaa, että päätin jättää sen suosiolla pois vaihtoehdoista. Balmuirilta taas ei löytynyt läheskään oikeaa sävyä. Onneksi sitten lopulta tämä yksilö osui eteeni! Ensimmäisenä päätin yhdistää huiviin jo suosikeiksi nousseet harmaat paperipussihousut, jolle talvellakin kertyi yllättävän paljon käyttökertoja. Vilan villainen takki sopi taas näiden kaveriksi todella hyvin. Laukuissa mietin pitkään pinkin ja vaaleanpunaisen väliltä, mutta jotenkin pinkki versio tästä Furlan Metropoliksesta ei sitten istunut sävyltään huivin kanssa yhteen. Eli hyvinkin simppelistä tämäkin asu sai taas alkunsa.

Tiiättekö, kun mä olen yrittänyt "ryhdistäytyä" näiden asukuvien kanssa. Siis siinä suhteessa, että saisin ne joku kaunispäivä niin ajantasalle, että saisin julkaistua joskus materiaalia joka olisi kuvattu edes samalla viikolla. Mutta se on jotenkin todella haastavaa ollut, siis ihan aina. Pystyn ja aikataulutan kyllä oikeastaan kaikki muut postaukset tosi hyvin ja mietitysti, mutta nää raahaa aina jäljessä. Ehkä pitää ottaa yhdeksi uudeksi myöhäiseksi tavoitteeksi tälle vuodelle saada vielä tämäkin asia reilaan. 

asu_pinkki_7 asu_pinkki_8
asu_pinkki_12 asu_pinkki_5 asu_pinkki_2
Jacket Vila | Bag Furla | Paperbag Pants Only
Shirt River Island | Shoes Dinsko/XIT | Scarf Emporio Armani

12 kommenttia

 1. Ihana asu, kaikki sopii yhteen niin hyvin!

  VastaaPoista
 2. Oi miten kiva asu! <3 Mä aina ihastelen tuota Furlan laukkua, tuo sävy ois niin söpö kesään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Furlan laukun sävy on kyllä täydellinen! :) Se on heillä vielä valikoimissakin ;)

   Poista
 3. Aivan upee tyyli sulla ja enpä oo tullu ajatelleeks miten saparoistakin saa aivan loistavan kampauksen. Toi huivi kyllä kruunaa asun. Ihanan keväinen postaus <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Tätä saparokampausta pidetään aina niin kovin vaivalloisena, vaikka todellisuudessa se on ihan lällyn helppo :D

   Poista
 4. Onpa kiva asu! Pitäisi seurata enemmän ihmisten asupostauksia. Josko saisi itselleenkin ideoita ja inspiraatiota.

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! :) Asukuvapostauksista saa kyllä paljon ideoita ja inspistä!

   Poista
 5. Onpa kauniit kuvat! Näytät tosi hyvälle! :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥