Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

UUTTA ILMETTÄ KOTIIN 

Kaupallinen yhteistyö: Poster Store

julisteet_9
Muuton myötä taulu ratkaisut menivät oikeastaan ihan kaikki uusiksi. Täällä uudessa kodissa olohuone on aivan eri mallinen, ja samalla yhteistä tilaa keittiön kanssa. Sellainen iso monen taulun taulukollaasi, mikä meiltä keskustan kämpästä löytyi olohuoneesta ei ollut enää yhtään niin sopiva tänne. Halusin myös alkaa muuttamaan olohuoneen sisustusta simppelimpään suuntaan, karsia yksityiskohtia pois, jolloin myös tuo aikaisempi kuuden taulun kokoelma sai siirtyä syrjään. Tauluista ei kuitenkaan tarkoitus ollut luopua kokonaan. Siksi Poster Storen yhteydenotto tehdä yhteistyötä osuikin just täydelliseen aikaan! Poster Storen valikoimasta löytyy hurja määrä erilaisia julisteita ja niihin sopivia kehyksiä. Julisteet on jaoteltu fiksusti omiin kategorioihinsa, tai sitten niitä voi etsiä esimerkiksi koon perusteella. Heidän sivuiltaan löytyy myös paljon valmiita kollaaseja joista mäkin vähän vilkaisin vinkkiä, että mikä juliste sopisi yhteen minkäkin kanssa. 

julisteet_1
Olohuoneeseen valikoitui tosiaan ainoastaan kaksi isompaa kehystä vierekkäin. Myös kehykset meni tässä samalla uusiksi. Aikaisemmat Ikeasta hankitut kehykset eivät myöskään enää istuneet tähän simppelimpään linjaan sisustuksessa. Vaan halusin sirot valkoiset puukehykset. Pohdin aluksi pitkään hopeiden ja valkoisten kehyksien välillä, mutta lopulta sitten kuitenkin päädyin turvalliseen valkoiseen. Heidän valikoimastaan löytyy myös paljon erilaisia kehyksiä monessa eri koossa. 
Itse julisteiden halusin tällä kertaa olevan mustavalkoisia, ja että niiden välillä olisi jonkinlainen klikki. Kun tämä Girl in Paris Window -juliste osui kohdalle, tiesin heti, että tämä tulisi olemaan toinen. Enää piti sitten löytää sille sopiva kaveri. No mikäs muukaan olisi sopinut Pariisi aiheisen julisteen kaveriksi, kuin näkymä Pariisista ja Eiffel-tornista. En ole koskaan itse käynyt Pariisissa, mutta se on ehdottomasti sellainen paikka, jossa on joskus päästävä käymään.

julisteet_3
Tässä uudessa kodissa on tosiaan yksi huone enemmän, joka kaipasi myöskin piristykseksi seinilleen jotain. Ihastuin Poster Storen valikoimassa niin moneen julisteeseen, että halusin niitä pienempinä A4 kokoisina useamman koristamaan tätä uutta työ/pukeutumishuonetta. 
Tosin tällä hetkellä ne lepäävät tuossa lipaston päällä, koska en ole osannut päättää haluanko ne seinälle vai en. Lipaston on sen verran korkea, että mielestäni ne toimii tuossakin oikein hyvin. Lisäksi tämän huoneen järjestys saattaa mennä vielä kokonaan uusiksi, niin siksi en ole halunnut  alkaa kiviseinään lyömään vielä mitään ruuveja. Näiden kanssa meinasikin sitten iskeä ihan oikea valinnan vaikeus. Lopulta päädyin näihin kolmeen vasemmalta oikealle Angel, Black Marble ja Metsätie. Mielestäni toimivat oikein kivasti yhdessä, ja juurikin tässä huoneessa. 

Erilaiset julisteet sopii mun sisustusmakuun täydellisesti, koska ne on niin helppoja vaihtaa. Mulla nimittäin on sellainen ikävä taipumus aika herkästi kyllästyä erilaisiin yksityiskohtiin, joten tässä se kyllästyminen ei tule kovinkaan kalliiksi eikä vaadi juurikaan vaivaa. Niillä saa myös luotua todella kivoja kokonaisuuksia. 

julisteet_10
julisteet_7
Yhdessä Poster Storen kanssa me haluttiin muistaa myös teitä lukijoita, koska epäilemättä sisustuskärpäsiä lentelee muissakin kodeissa, kuin vain täällä!
Koodilla HENNA30 saatte -30% alennusta julisteista!
(Ei koske selection-julisteita, kehyksiä eikä tätä tarjousta voi yhdistää jo alennettujen tuotteiden kanssa)
Koodi on voimassa 26.05.2019 saakka. 

8 kommenttia

 1. Mäki pääsen ensi viikosta lähtien pikkuhiljaa sisustumaan omaa asuntoa kun päästään vihdoinkin muuttamaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onnea uuteen kotiin ja tsemppiä muuttoon! :)

   Poista
 2. Oi, ompa kivat julisteet! Etenkin noi Pariisiaiheiset <3 Mulla kans Pariisi vielä näkemättä, mut ehdottomasti vielä joku päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä tosi ihanat nää Pariisit! <3 Eiköhän me molemmat päästä sinne vielä joskus :-)

   Poista
 3. Kauniit julisteet olet valinnut :)

  VastaaPoista
 4. Upeat julisteet olet valinnut. On ihanaa, kun seinältä näkyy Pariisi! Teillä on muuten hieno seinänväri olohuoneessa.
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en itse aluksi tykännyt tuosta väristä yhtään, mutta pikkuhiljaa se onkin alkanut tuntua jopa ihan kivalta :-)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥