Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

KEVÄT FIILIKSIÄ

asu_hatanpää_1Toukokuinen perjantai. Viinilasi täynnä cokista (onnistuin jopa bongaamaan ihan liian pitkän tauon jälkeen verkkokaupasta vanilla cokista!!!) puolet suklaalevystä jäljellä ja vapaa viikonloppu edessä. Fiilikset seikkailee vähän siellä ja täällä, mutta kokonaisuutena oon hyvinkin tyytyväinen tähän hetkeen. On asioita, joiden kanssa voisi mennä paremmin, mutta suurimmaksi osaksi mulla menee tällä hetkellä tosi hyvin. Suoriuduin taas tästäkin todella kiireisestä viikosta kunnialla, ja nyt saan hengähtää taas muutaman vapaapäivän parissa. 

Voitteko muuten kuvitella, että nämä kuvat on räpsitty eilen. Kyllä, eilen! Ja nyt ne on jo täällä kaikkien teidän nähtävillä. Myönnän ylittäneeni itseni. Tosin, mulla on edelleen muutamat vanhemmat asukuvat (ei sentään enää mitään lumikuvia :D) teille jemmassa, mutta nää sopi mun mielestä paljon paremmin tähän postaukseen ja tähän fiilikseen. Räpsin nämä eilen yksinäni Hatanpään Arboretumilla, kun mun piti tappaa aikaa muutama tunti. Kävin siinä Hatanpään sairaalalla nimittäin silmänpohjankuvissa, ja sen jälkeen en uskaltanut heti hypätä autonrattiin. Koska edes viestien lukemisesta ei ensimmäisen tunnin aikana tullut yhtään mitään. Siispä olin "vankina" yhdessä mun Tampereen suosikkipaikoista. Tosin, tämäkin paikka on kokenut hieman kolausta erilaisten juttujen takia, mutta eipä sen kauneudesta, siitä fiiliksestä minkä se saa mussa aikaan, ja kaikista niistä muistoista mitä siellä on koettu, pääse mihinkään. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Varsinkin kesällä, kun ruusut ovat parhaimmassa loistossaan.

a_hatanpää_2
asu_hatanpää_6 asu_hatanpää_8
asu_hatanpää_2 Silmien kuvauksessa tosiaan pupillit laajennetaan siihen tarkoitetuilla silmätipoilla, jolloin varsinkin valoisalla näkeminen tuottaa hieman hankaluuksia. Tästä johtuen mulla on jokaisessa kuvassa arskat päässä, koska ei olisi ollut toivoakaan selvitä ilman niitä. Naureskelinkin toimenpiteen tehneelle hoitajalle, että just eikä melkein meikäläisen tuuria, että koko viikon aurinko on paossa jossain jumalan selän takana, ja just sitten sinä päivänä ko se ei sais missään nimessä näyttäytyä se tekee valoisan comebackin. Mutta ei se mitään, mä käytän arskoja ihan mielelläni. Arskojen kaveriksi päälle pääsi yksi kevään käytetyimmistä takeista, johon yhdistin käytetyimmät farkut ja Adidaksen tennarit. Tiesin, että tuona päivänä tulee käveltyä jonkin verran, niin mukavuus meni tällä kertaa kengissä edelle. Ja sitähän nämä Adidakset tosissaan kyllä ovatkin. 

Tosiaan tuli TODELLA pitkän tauon jälkeen kuvailtua ihan itse jalustalla. Oon varmaan oikeasti viimeksi kuvaillut vastaavia asukuvia jalustalla viimeksi kun asuin vielä kotikotona, eli reipas 4,5 vuotta sitten. Eihän mun Nikonin kaukolaukaisinkaan enää toiminut vaikka mitä taikatemppuja yritti tehdä. Piti siis pitkästä aikaa kuvailla Olympuksen versiolla ja käyttää puhelimen sovellusta apuna. Jokseenkin oli outoa kuvailla itse itseänsä, ja sainkin ohikulkijoilta useamman kommentin "hyvä siitä tulee". Ehkä jos tätä alkaisi enemmän reenata, tällä voisi saada parempaakin tulosta aikaiseksi. Halusin kuitenkin näiden asukuvien olevan vähän eri tyyppisiä, mitä täällä yleensä nähdään. 

asu_hatanpää_9 a_hatanpää_1 asu_hatanpää_5 asu_hatanpää_7
asu_hatanpää_10 Jacket Only | Bag Louis Vuitton | Jeans Mango | Watch Michael Kors
Shirt VeroModa | Shoes Adidas | Sunglasses Ray-Ban/Pilkeoptiikka*

Nyt mä jatkan tota cokiksen lipittämistä, ja heitän telkkarista pyörimään sen paljon kehutun ja puhutun Cheekin leffan. Oon tänään näpytellyt tänne valmiiksi jo niiiin monta postausta, että aika sulkea kone tältä päivältä! Pitäkää ihana viikonloppu 

2 kommenttia

  1. Oi näähän oli hyvin onnistuneita ja kivoja kuvia vaikka jalustan kanssa oot ottanut! Mun kans pitäis useemmin ottaa jalustalla kuvia jos ei oo kuvaajaa, mutta jotenkin se tuntuu työläälle ajatukselle lähteä yksinään kuvailemaan :D

    VastaaPoista
  2. Näistä kuvista tulee kyllä niin keväinen/kesäinen fiilis! ♥ Mä en oo ikinä käynyt tuolla paikassa, mutta oon kuullut siitä niin paljon kehuja, että pakko mennä käymään kyllä joskus! Näiden kuvien perusteella tosi kiva paikka myös :)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥