Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

SUOSIKKI MEKKO TURUSSA

asu_mekko_1 Mekkokelit alkaa olemaan jo takana päin, tai ainakin ilman lekkareita ja takkia ei ole asiaa mekossa pihalle. Mutta mä halusin silti tulla esittelemään teille tän mun yhden lempparimekon, jota olen käyttänyt ihan hurjan paljon, mutta se ei ole koskaan tainnut vilahtaakaan täällä. Tää on jo useamman vuoden vanha löytö H&M:ltä. Heillä on ollut tätä mallia monesti eri väreissä ja lyhyillä ja pitkillä hihoilla, mut tää viininpunainen vei kyllä mun sydämen. Viininpunainen on muutenkin värinä sellainen, että se iskee muhun melkein missä vain. Just tuli hankittua sen värinen talvitakki, innolla siis talvea ja sen käyttöä odottaen. Viininpunainen on värinä mun mielestä tosi helppo yhdistellä. Se toimii valkoisen kanssa, kuten tässä asussa, mutta myös mustan ja esim harmaan kanssa.

Tässä asussa näkyy taas todella hyvin se, kuinka oma pukeutuminen on mennyt monesti todella niinsanotusti yksinkertaiseen suuntaan, ilman mitään ylimääräisiä härpäkkeitä. Tässäkin perus mekko jonka kaveriksi tennarit ja laukku. Ei sen erikoisempaa, ja silti mun mielestä todella kiva kokonaisuus. Aina ei tarvitse olla niin monimutkaista ja erikoista. Sitä paitsi, tää mekko pääsee näin parhaiten eduksensa. 
  asu_mekko_5asu_mekko_3 asu_mekko_2 asu_mekko_6 asu_mekko_4Dress H&M
Bag LOUIS VUITTON
Watch MICHAEL KORS

2 kommenttia

  1. Superihana mekko, tuon voisin itsekin ostaa 8) Jos heillä kerta ollut mekkoa monesti eri väreissä, niin täytyypä pitää silmät auki ;) Tuo olisi upea valkoisenakin, mutta kyllä mäkin tähän viininpunaiseen jotenkin nyt ihastuin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana on kyllä oikea sana! :) Monesti itsekin harkinnut tätä jossain toisessa värissä aina kun sellainen on osunut eteen!

      Poista


Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella avopuolisoni ja yhteisen koiramme kleinspitz rotuisen Simban kanssa 2020 valmistuneessa 96 m2 paritalossa. Olen 26 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D750 + Sigma 50mm f/1.4 Art + Sigma 30mm 1:1.4 Art


Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.