Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

TÄYDELLISEN PÖYDÄN TÄYDELLISET TUOLIT

*Kaupallinen yhteistyö: Kodin1

kodin1_tuolit_3
Alku kesästä sain vihdoin kauan haaveilemani lankkupöydän. Nyt muutaman kuukauden jälkeen oon oikeastaan vain päivä päivältä tyytyväisempi siihen kokonaisuuteen. Sulattelin ajatusta isosta 6 hengen pöydästä tosi pitkään. Koska viehän sellainen nyt huomattavan paljon enemmän tilaa, mitä "tavallinen" neljän tai kuuden hengen pöytä. Mä olin kuitenkin niin palavasti ihastunut erilaisiin lankkupöytiin, että en vaan päässyt ajatuksesta yli. Lopulta isomman asunnon myötä mä vaan päätin sen, mun oli saatava lankkupöytä. Pöydän vaihtuessa, meni myös tuolit uusiksi. Siksipä yhteistyö Kodin1 kanssa tulikin oikein hyvään saumaan, heillä kun oli ehdottomasti kattavin valikoima erilaisia ruokapöydän tuoleja! Lisäksi Kodin1 on aina ollut mulle todella mieluisa huonekalu- ja sisustustavaratalo. 

kodin1_tuolit_2
kodin1_tuolit_7
Yhteistyössä mä sain tosiaan valita itselleni uudet ruokapöydäntuolit todella hyvällä alennuksella. Koska valikoima oli niin valtava, ei se ainakaan helpottanut mun päätöstä. En tiennyt varmaksi yhtään minkälaiset tuolit haluaisin. En väriä, en mallia, en oikeastaan yhtään mitään. Pöydän halusin olevan valkoinen, joten mietin aluksi yhdistäväni siihen mustat tai mustavalkoiset tuolit. Mutta mulla on sisustuksessa niin vähän mustaa, niin sen puolesta sitten hylkäsin ajatuksen. Aluksi mä mietin pitkään näitä ns. hämähäkkijalallisia tuoleja, mutta sitten kuitenkin päädyin näihin valkoisiin Jack keinonahka tuoleihin kromisilla jaloilla. Yksinkertaiset mutta samalla kuitenkin niissä on myös sitä modernia twistiä. Valkoinen keinonahka jossa vaakatikkaus, sekä hieman keinuva runko. Niin SUPER hyvät istua, ja niin kauniit yhdessä pöydän kanssa.

Nää tuolit on itseasiassa tällä hetkellä aika reippaassa alennuksessa! Kodin1:sellä on muutenkin tällä hetkellä isot tarjouskampanjat heidän 28- vuotis synttäreiden kunniaksi. Pääosinhan he toimivat nykyään verkkokaupassa, mutta heiltä löytyy myös myymälä Espoon kauppakeskus Merituulessa. Mä löysin heidän valikoimastaan paljon sellaisia tuotteita, joita en näissä muissa ketju huonekalu/sisustusliikkeissä ole edes nähnyt. 

lankkupöytä_1X Mä en voisi olla tyytyväisempi tähän kokonaisuuteen. Mun mielestä tuolit sopii täydellisesti pöydän kanssa. 
Onneksi en päätynyt noihin "hämähäkki" versioihin, koska ne eivät olis istuneet tämän pöydän kanssa yhtään näin upeasti, mitä nämä. Tää on niin yks mun lemppari asia meidän kodissa sohvan lisäksi! ♥ 

9 kommenttia

 1. Tämä on kyllä nätti kokonaisuus! Muutenkin sun koti näyttää kivan harmoniselta ja kodikkaalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistunut valinta kyllä kieltämättä, sekä pöytä että tuolit! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että säkin olet tuota mieltä! Samalla linjalla ollaan :)

   Poista
 3. Onpa kauniit ja toimivat tuolit. Sopivat täydellisesi pöydän kanssa yhteen.

  VastaaPoista
 4. Kaunis ruokailuryhmä! Tuolit menevät kivasti pöydän alle kun niitä ei käytetä ja käsinojattomuus myös säästää tilaa. Todella hyvä ratkasu. Muutenkin koti näyttää niin valoista ja kodikkaalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Munkin mielestä onnistunut kokonaisuus!

   Poista
 5. Mäkin tarvitsisiin uuden ruokapöydän, pitää katsoa tuota KOdin1 valikoimaa :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥