Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

HYVÄSTIT KESÄISILLE ASUILLE

asu_hame_4 Ulkona on jo kovin syksyinen keli, joten on hyvä aika julkaista nämä vikat kesäisemmät asukuvat. Vaikka värimaailma näissä onkin jo syksyisempi, mutta asulla ei kyllä ihan tällaisenaan enää tarkenisi ulkona. Asun mä kokosin tosiaan tämän loppukesästä ostamani hameen ympärille. Käärmekuosi ei tosiaan ole mitään mun lemppareita, mutta tästä se ei hyppää liikaa silmille, koska kangas ei ole sellainen sileä. Hame on tosi helppo yhdistellä, koska se toimii niin mustan, valkoisen kuin myös harmaan kanssa hyvin yhdessä. Uskoisin sen käyvän myös tietyn sävyisten vihreiden kanssa hyvin yhteen. Hame on tosiaan yhdeltä mun suosikki merkiltä, River Islandilta ja tilattu Nellyltä aikas hyvällä tarjoushinnalla. 

On ollut jotenkin tosi hauska huomata, kuinka oma pukeutuminen on viime vuosina muuttunut. Mä en koe, että mun tyyli olis mitenkään radikaalisti muuttunut, vaan viime aikoina housut on vaihtunut tosi usein hameisiin ja mekkoihin. Selasin just läpi mun tän kesän kaikki asukuvat, nii yhdet housukuvat ja aikas monet hame- tai mekkokuvat. Noh, tää on onneks musta itsestäni ihan positiivinen "muutos", koska ennen mä aina ns. kadehdin mekkoja ja hameita käyttäviä tyyppejä, kun en itse osannut niitä päälleni pukea. Ikuinen farkkutyttö mä olen silti, niistä en todennäköisesti ikinä osaa luopua. Joten nyt kun syksy on täällä ja talvea kohti mennään, niin kyllä tulette vielä monta asua näkemään farkuissa. Koska sellainen legginssi/sukkahousu tyyppi mä en oikein osaa olla. 

Asu oli mun mielestä kokonaisuudessaan oikein kiva ja toimiva. Simppeli ja siro on nyt itselläkin kovassa huudossa. Ei enää liikaa yksityiskohtia ja hirveän erikoisia viritelmiä. 

asu_hame_9asu_hame_1 asu_hame_7 asu_hame_2 asu_hame_8 asu_hame_3
asu_hame_10T-shirt ZARA
Bag, Watch & Sunglasses MICHAEL KORS
Skirt RIVER ISLAND
Shoes TORY BURCH

2 kommenttia

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥