Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

SYKSYINEN TYYLIKYSELY 

SYKSY. Ehdottomasti mun lemppari vuodenaika pukeutumisen suhteen. Tästä innostuneena halusin itsekin toteuttaa tämän syksyisen tyylikyselyn, jonka bongasin alunperin ihanan Jonnan blogista. Syksyisin saa kaivaa kaikki ihanat takit ja asusteet esiin, sekä vähän kerrospukeutua. Mä myös tykkään syksyn väreistä todella paljon! Joten tässä teille vähän tällaista syksyistä tyylikyselyä, jossa mä vastailen syksyyn ja sen pukeutumiseen liittyviin kysymyksiin.

asu_viininpunainen_12
MIKÄ ON TÄMÄN SYKSYN LEMPITRENDISI?
Mä en juurikaan seuraa mitään trendejä, tai että mikä on pinnalla milläkin hetkellä. Mutta kyllä ne omat suosikit on ruskean ja beigen eri sävyt sekä viininpunainen. Vuodesta toiseen aina syksyisin. Myös nahkatakit on sellainen josta tykkään tänä syksynä erityisesti, vaikka ainahan mä olen ollut se nahkatakki tyttö, mutta tänä vuonna erityisesti.

ENTÄ MITÄ TRENDIÄ ET KOE OMAKSESI?
Nykyään vähemmän on enemmän, niin sellaiset tosi paljon yksityiskohtia sisältävät jutut ei oo mua varten. Samoiten jos kuviota on ihan hirveästi ja montaa erilaista kuviota, niin ei toimi mulla.

MINKÄ VIIME SYKSYN TRENDIN JATKUMISESTA OLET INNOISSASI?
Erilaiset hiusasusteet on sellainen, jolle mä alan vasta pikkuhiljaa lämmetä, niin on tosi kiva että ne on suosiossa edelleen.

asu_näsilinna_13
ONKO JOTAIN HANKINTALISTALLASI TÄLLE KAUDELLE?
Tällä hetkellä ei ole mitään ihan pakko saada juttua, mutta uudet nilkkurit jos osuvat oikeassa värissä ja kivassa mallissa eteen, niin sellaisille olisi kyllä käyttöä.

MIKÄ ON LEMPIASUSTEESI SYKSYYN?
Kaikki erilaiset huivit. Erityisesti mun Balmuirin huivit on todella kovassa käytössä näin syksyisin. Syksyssä toimii niin muhkeammat kuin sirommatkin versiot. Tosin itse olen enemmän muhkeiden huivien ystävä. 

PIPO VAI HATTU?
Alku syksystä hattu, ja loppu syksystä pipo. Eli mä vastaan molemmat. Pipoa tulee kuitenkin enemmän käytettyä, kun hattu vaatii mun mielestä kaverikseen sellaisen tietyn tyyppisen asun.

MINKÄLAISIA KENKIÄ KÄYTÄT SYKSYLLÄ?
Erilaisia nilkkureita, saapikkaita ja tottakai myös tennareita. Myös sirot maiharit on vienyt mun sydämen viime syksynä!

aa_insta_1
TAKKITYYLISI?
Takit on mun suurin heikkous. Rakastan erilaisia takkeja. Siksi syksy varmaan mun lempi vuodenaika pukeutumisessa onkin, kun saa kaivaa taas kaikki erilaiset takit käyttöön. Eli takkien suhteen menee oikeastaan melkein minkälainen takki vain.

MITKÄ OVAT KOLME LEMPIVAATETTASI SYKSYYN?
Ihan mahdoton nimetä kolme tiettyä yksittäistä vaatetta, niin sanon, takit, huivit ja kengät. Koska niistä ne lempparit kuitenkin löytyisivät. 
LUOTTOASUSI?
Mustat farkut, isompi/rennompi neule, muhkea huivi, sirommat maiharit, ja tähän komboon yhdistettynä kaikki erilaiset takit. Suurin osa syksystä tulee kuljettua tällaisessa kokonaisuudessa. Joskus farkut vaihtuvat mustiin legginseihin johon yhdistää esimerkiksi neulemekko. 

asu_syksy_hattu_7

10 kommenttia

 1. Itse ikuisena "kesänvenyttäjänä" kuljen todella pitkään kesäisissä vaatteissa. Inhoan sukkia ja sukkahousuja mutta viime viikolla jouduin taipumaan niihin kun aamulla oli sen verran viileää.

  Sinulla on kivoja asukokonaisuuksia kuvissa - pidän kaikista. Nuo nauhalliset nyöritettävä nilkkurit ovat myös hauskat. Ehkä niitä voi käyttää myös sukkisten kanssa?

  Itse rakastan huiveja ja minulla onkin niitä vähän liian monta. Pitkä tukka ja huivit eivät ole vain paras yhdistelmä ja inhoan sitä vaihetta kun hiukset alkavat sähköistyä huiveista sekä pakkasesta.

  Ihana tuo harmaa-mustahuivi - mistä ole hankkinut sen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kommentti olis kyllä voinut olla myös mun kirjoittama! :D Mä olen ihan samanlainen "kesänvenyttäjä", mitä sinä. Mä myös rakastan erilaisia huiveja (ja omistan niitä myös liikaa :D) ja mulla on tismalleen samat "ongelmat" pitkän tukan ja huivin yhdistämisen kanssa. Tuo harmaamusta huivi on By Malene Birgerin huivi ja ostettu paikallisesta liikkeestä Tampereelta, sellaisesta kuin Cotton :) se on oma lemppari huivi! ♥

   Poista
 2. Nahkatakit, muhkeat huivit, viininpunainen väri ja nilkkurit on munkin suosikkijuttuja syyspukeutumisessa. Sulla on aina niin kivannäköisiä asuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on siis monta samaa suosikkijuttua! :) Ihana saada tällaista palautetta asuista, kiitos kovasti ♥

   Poista
 3. Minä haaveilen maihareista. Viimeksi omistin sellaiset joskus lukiossa ja siitä on aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiedän jo millaiset maiharit haluan, mutta kun sellaisia ei löydy mistään :D

   Poista
 4. Tämä on kiva haaste ja minulla on tämä kanssa jo luonnoksissa!

  Mukavaa syksyn jatkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innolla odotan sunkin postausta! :) Ihanaa syksyn jatkoa myös sinne! ♥

   Poista
 5. Voi kuinka kiva tyylikysely, pakko napata ihan omaankin blogiin kysymykset - mainitsen tietysti, että täältä tuli tämä löydettyä! 8) Aivan ihania syyskuvia ja ASUJA kyllä löytyi myös tästä postauksesta <3 Näihin on ehkä vähän haastavakin vastata, kun alkusyksy on vähän lämpöisempi ja loppu syksy on sit kylmä, niin syksyn tyylikin vaihtuu kuitenkin sitten hivenen sen lämpötilan mukaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti toteutat säkin tämän!! :) Sun tyyli kun on niiiin ihana!

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥