Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

BLACK FRIDAY - VINKIT!

blackfriday_1

Aika koota mun vinkit Black Fridayhin. Tsekkaa siis ainakin nämä tänään!


Nyt jos koskaan kannattaa kurkata Swappien tarjonta luureista. Heillä jo valmiiksi edulliset hinnat ovat nyt vieläkin edullisemmat Black Fridayn ansiosta. Mutta kannattaa muistaa, tarjousvalikoima on rajallinen, joten kannattaa olla nopea! Tänä perjantaina voit siis säästää jo valmiiksi edullisesta luurista jopa -150€ lisää!


Näyttökuva 2019-11-29 kello 9.21.13
Yksi mun suosikki vaatekaupoista netistä. Heilläkin on ollut jo koko viikon tosi paljon hyviä kamppiksia ja diilejä. Mutta varsinkin tänään kannattaa kurkata heidän valikoimaansa. Heiltä löytyy munkin suosikkimerkkejä, kuten River Island, Only, New Look, Vila yms. 

front_main_1_BlackFriday
Tästä teille jo aikaisemminkin mainitsin, mutta koska heilläkin touhu huipentuu tähän perjantaihin, kannattaa lukaista vielä tämä. Näin pääpäivänä heillä on lähes koko valikoima 27-70% alennuksessa. Heiltä löytyy todella kattava valikoima yhtä mun suosikki meikkimerkkiä NYX:iä, ja tähän liittyykin extra kamppis. Jos ostat 3 NYX:in tuotetta, saat ihanan tuotelahjan kaupan päälle. Vain Black Fridayn ajan kaikkiin tilauksiin on saatavilla myös ilmainen toimitus alennuskoodilla: BLACKFRIDAY19.

78533160_10157344303264024_8078558425480429568_n
Yksi minun suosikki sisustustuotemerkeistä osallistuu myös tähän päivään, ja heillä onkin koko valikoima -25% koko viikonlopun ajan. AmandaB:ssä mä tykkään siitä, että heillä on valikoimassa paljon kaikkia hopeisia sisustusjuttuja, joita tuntuu muualta olevan tosi vaikea löytää. Heidän nettisivunsa ovat myös uudistuneet, ja ovat nyt ihanan siistit ja selkeät! 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥