Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

KAUNEUSHOITOLA VINKKI TAMPEREEN LIELAHDESTA!

*Kaupallinen yhteistyö: Kauneushoitola Anu Zelmin

anu_zelmin_2
Alku vuodesta tapahtuneen muuton myötä, mun piti keksiä uusi paikka jossa käydä silloin tällöin solariumissa. Mullahan on tosiaan säärissä tuollaiset ihomuutokset, joille paras lääke on valo. Koska meillä täällä Suomessa suurimman osan vuodesta on kylmää ja pilkkopimeää, on mulle ollut paras apu solarium. Mä en muutenkaan tykännyt siitä solariumista yhtään jossa keskustassa kävin, joten googlettelujen jälkeen päädyin alku vuodesta ensimmäisen kerran Anu Zelminin kauneushoitolaan Lielahteen. Nyt useamman kerran hänellä käyneenä, halusin kertoa teillekin tästä paikasta, mä nimittäin olen ollut todella tyytyväinen tähän paikkaan! 

anu_zelmin_5
Solarium on tosiaan yksi monista Anun tarjoamista hoidoista ja palveluista. Erityisesti erilaisia kasvo- ja jalkahoitoja kannattaa kokeilla! Hänellä kun on yli 20 vuoden kokemus alalta, ja hänhän on myös koulutettu SKY- ja CIDESCO-diplomi-kosmetologi. Hänellä on käytössään laadukkaat Sothys -tuotesarjan tuotteet. Sothys sarja juhlii tänä vuonna jo 70 vuotiasta taivaltaan, ja Anulla onkin iso ja kattava valikoima myynnissä heidän tuotteitaan. Hän on myös hyvin perehtynyt kyseiseen tuoteperheeseen, ja osaa neuvoa ja opastaa tuotteiden valinnassa ja käytössä.

Mä itse olen käynyt hänen kauneushoitolassaan tosiaan pääasiassa Solariumin takia. Mutta olen tykännyt käydä siellä ihan hurjan paljon. Anu on aina iloisena ottamassa vastaan, eli tähän liikkeeseen tuntee kyllä itsensä todella tervetulleeksi, mikä on musta todella ihana. Solarium on ehdottomasti Tampereen paras. Yleensä solariumin ongelma (ainakin mulle) on se niiden ällöttävä epäsiisteys. Mutta Anulla tilat ovat todella siistit ja puhtaat, ja näin solariumissa on paljon kivempi käydä. Häenelle on lisäksi saatavilla 5 ja 10 kerran kortteja, jolloin yhden kerran hinta ei ole lainkaan paha. Vaikka se on jo normaali hintaisenakin paljon edullisempi mitä monessa muussa paikassa Tampereella. Ehdottomasti siis paras solarium Tampereella!

anu_zelmin_3
anu_zelmin_4 anu_zelmin_1
Jos siis hakusessa olisi hyvä kasvohoidon tekijä, tai muuten huippu kosmetologi, kannattaa ehdottomasti tutustua Anun palvelutarjontaan ja varata hänelle aika. Vaikka ei itselle olisi tarvetta, nythän on oikein otollinen aika hoitaa joululahjaostokset ajantasalle ja ilahduttaa läheistä lahjakortilla! Anun liike löytyy tosiaan aivan Lielahden keskustasta, ja liikkeen edessä on runsaasti ilmaista parkkitilaa. Myös Tampereen bussit kulkevat kokoajan kasvavaan Lielahteen todella hyvin, eli paikan päälle on kyllä helppo saapua. Kannattaa kurkata myös kauneushoitolan Facebook sivu ja tykätä siitä, niin pysyy aina kärryillä ajankohtaisista asioista ja kamppiksista.

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥