Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

KESÄINEN MEIKKI

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda


Kesä ja meikkaus. Erityisesti se silmämeikki. Vasta parina viime kesänä oon innostunut kokeilemaan melko räikeitäkin värejä silmissä. Pinkkiä, keltaista, vihreää, ja nyt myös oranssia. Oikeastaan ainut mitä ei ole innostanut silmiin iskeä on sinisen eri sävyt. Mutta katsotaan josko jotain esimerkiksi vaaleansinistä tulisi vielä joskus testattua. Olisi ihan mielenkiintoinen nähdä miltä se näyttäisi. Yhteistyössä Cocopandan kanssa sain valita heiltä uuden kesäisen paletin, sekä siihen sopivia pitkään himoitsemiani Sigman siveltimiä. 

DSC_4430

Multa löytyy ennestään jo muutama paletti NYX:iltä, ja oonkin tykännyt niistä tosi paljon. Siksi ei ollut lainkaan vaikea valita uuden paletin merkkiä. Tässä paletissa on oikeastaan pelkästään sellaisia sävyjä, joille näen käyttöä. Ei yhtään sellaista omaan makuun huonoa. Sävyt toimii myös tosi hyvin keskenään, ja kuvissa näkyvä silmämeikki onkin loihdittu ihan vain tämän paletin avulla. Kaikki paletit joita mulla NYX:iltä löytyy on tosi pigmenttisiä ja helppoja, ei varise ja sotke joka paikkaa. 

DSC_4432

Tästä Sigman setistä mä kerkesin jo pidempään haaveilla. Aikaisemmin vannoin aina Real Techniguesin siveltimiin, ja ei siinä, ne ovat edelleen ihan super hyviä. Halusinkin kuitenkin niiden rinnalle kokeilla näitä todella paljon hehkutettuja Sigman silmämeikkisiveltimiä. Myös minä voin allekirjoittaa tuon kaiken hehkutuksen. Näiden avulla silmämeikki oli todella helppo tehdä. Sigmalta löytyy paljon siveltimiä ja meikkitarvikkeita myös yksittäin, jos ei suoraan halua ostaa tällaista isompaa settiä. Monesti kuullut ihmetyksiä siitä, että voiko siveltimissä oikeasti loppupeleissä olla niin isoja eroja. Mikään ammattilainenhan mä en asiassa suinkaan ole, mutta kyllä mä ainakin huomaan ison eron. Nämä on ehdottomasti parhaimmat siveltimet mitä olen koskaan käyttänyt, ja Real Technigues tulee hyvänä kakkosena, mutta ei tosiaan mitenkään huono sekään. 

DSC_4427
DSC_3897 Taisin tän kokeilun myötä ihastua kyllä oranssiin luomiväriin niin, että varmasti testailen tätä myös jatkossa. Oikein nappivalinnaksi osottautui siis NYX:in paletti. 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥