Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

KESÄN TYYLIKYSELY

DSC_4147 Bongasin ihanan Ellin blogista kivan kesäisen tyylikyselyn, johon innostuin itsekin osallistumaan. Oon jo hetken aikaa himoinnut aloittaa vaatekaapin perusteellista uudelleen fiksausta. Joten siinäkin mielessä on todella otollinen aika vähän miettiä näitä kesäisen puolen tyylijuttuja ja omia mieltymyksiä. 
 
DSC_4207
MIKÄ ON KESÄN LEMPITRENDISI?
Tänä kesänä sanoisin, että väreistä keltainen sekä valkoinen. Farkkutakki ja erilaiset mekot sen kanssa on myös ollut tosi paljon mun mieleen, ja sitä komboa onkin useasti tullut käytettyä.

MITÄ TRENDIÄ ET KOE OMAKSESI? 
Varmaankaan sellaista liika sporttimaisuutta yhdistettynä muuhun. Kyllä esimerkiksi tennarit toimii mekon kanssa ja tällaiset. Mutta käytännössä lenkkivaatteet yhdistettynä korkkareihin ei vaan omalla kohdalla iske. 

ONKO SINULLA JOTAIN HANKINTALISTAA TÄLLE KESÄLLE?
Oli. Ruskeat hyvin istuvat sandaali tyyliset kengät, sekä uusi kesälaukku. Molemmat löytyi vihdoin, ja näkyvätkin itseasiassa myös tässä asussa.  

DSC_4165
MIKÄ ON KESÄN LEMPIASUSTEESI?
Yksi lemppareista on varmasti Thaimaan reissulle hankitut Marc Jacobsin aurinkolasit, jotka onkin ehdottomasti tän kesän eniten käytetyimmät arskat. Toiseksi lemppariksi on pakko nimetä uusi kuvissakin näkyvä Louis Vuittonin Croisette, ihanan kesäisessä Damier Azur värissä.

MITÄ TAKKIA KÄYTÄT VIILEÄMPINÄ ILTOINA?
Farkkutakki on tämän kesän yllättäjä, mutta tasaisesti tulee käytettyä myös nahkatakkia.

MILLAINEN AURINKOLASITYYLISI ON?
Varmaan nykyisin enemmän klassinen. Muutamat Ray-Banit löytyy vielä melko räikeillä peililinsseillä, mutta huomaan nykyään katselevani ja myös käyttäväni enemmän klassisempia malleja.

DSC_4229
KÄYTÄTKÖ MIELUUMMIN KORKO- VAI MATALAPOHJAISIA KENKIÄ?
Ehdottomasti matala. Korkkarit on toki tietyissä tilanteissa ja asuissa tosi jees, mutta perus arki mulla rullaa käytännössä aina matalapohjaisilla versioilla.

KESÄN KOLME LEMPIVAATETTA?
Hmm, ompas vaikea. Mä taidan kuitenkin tähän kesään sanoa, että mun cokis mekko, adidaksen shortsit ja leopardi kuviollinen hame. 

LUOTTOASUSI KESÄLLÄ?
Jokin kiva hame, kevyt t-paita tai toppi sen kanssa, fiiliksen mukaan joko tennarit tai sandaalit ja siihen joku kiva kesäinen crossbody laukku.

DSC_4176Shirt ZARA
Watch MICHAEL KORS
Skirt RIVER ISLAND
Sunglasses MARC JACOBS
Bag LOUIS VUITTON
Shoes TORY BURCH

1 kommentti

  1. Tosi kiva, että tää tyylikysely on pyörinyt myös kesäversiona! Mä tein tän pari vuotta sitten syksyversiona ja tykkäsin kovasti, lisäksi sai kyllä lukukertojakin 8) Pitäisköhän toteutella tää itsekin, mikäli vaan kerkiää :) Ja samasituttavaa löytyi! Farkkutakki on viileiden kesäiltojen ykkönen, se on myös joka kesän lemppari. Sporttityyli ei nappaa minuunkaan :D

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥