Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

TÄMÄN HETKEN PLUSSIA JA MIINUKSIA 

Viime aikojen plussia ja miinuksia, ja unohtunut asu heinäkuulta. Eipä se kai hirveesti sen enempää pohjustusta kaipaa! Onneksi plussia oli taas huomattavan paljon enemmän mitä miinuksia. 
 
DSC_4448 DSC_4487
 PLUSSAT 
+ Pari kivaa löytöä Black Fridaylta + Parhaillaan käynnissä oleva Naantalin Kylpylä loma + Onnistunut synttärikakku + Vihreä vasta maalattu makuuhuoneen seinä + Uusi MacBook + Kaikki uudet temput ja jutut joita Simba on oppinut + Huippu puhelu eilen perjantaina + Jouluherkkujen kauppaan saapuminen + Pian koittavat pikkujoulut + Synttärilahjaksi saadut Marimekon trikoopussilakanat + Ihanan Saran vahvistamat kulmien microbladingit + Disney plussa + Blogin uusi ulkoasu +
 
DSC_4445
DSC_4565
 MIINUKSET 
- Kesken maalauksen putoaminen porrasjakkaralta maalipurkin päälle ja sen seurauksena varpaan halkeaminen - Hajonnut lemppari juomalasi typerän uuden tiskikoneen takia - Jatkuva pimeys - Pitkittyvä korona ja matkasuunnitelmien kariutuminen - Postin jälleen kerran yksi hukkaama paketti - Jättilasku autoremontista.... - Perässä laahaava postaustahti täällä blogin puolella - OP:n järjettömän huono asiakaspalvelu ja yli kalliit hinnastot (onneksi jaloilla äänestäminen ei maksanut mitään!) - 

DSC_4543 DSC_4514
Shirt ONLY
Bag LOUIS VUITTON 
Paperbag pants BIKBOK
Shoes ALMA EN PENA

2 kommenttia

  1. Ikävää, että olet kohdannut huonoa asiakaspalvelua. Mielestäni on todella tärkeää, että yritykset pyrkivät jatkuvasti kiinnittämään huomiota asiakaspalvelun kehittämiseen. Hyvä, että positiivisiakin juttuja löytyy, kylpyläloma varsinkin kuulostaa ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, juurikin näin! :) 2021 pitäisi hyvän asiakaspalvelun itsestäänselvyys, mutta ikävä kyllä kaikilla ei näin ole. Onneksi tosiaan sai äänestää jaloillaan ja hyvä niin :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥